Canım ya ayakkabılarınızı içeri alıcaksınız yada aralıklarla gidip kontrol edip kim olduğunu öğrenmelisiniz
apartmanda kedi yada köpek varmı ? hayvanlarda kaçırabilir ayakkabıları
birde ayakkabılara boya yada tutkal gibi birşey sürseniz atan bir komşunuzsa eline bulaşır ordan anlardınız
Bu benim fikrim lutfen darilmayin fakat apartmanda kapi onune ayakkabi koymak hic hos gozukmuyor, iceri alsaniz bence hem bu gibi dertlerle uyrasmamis olursunuz hemde calinma derdi, apartmanin havasini agirlastirma gibi sorunlariniz olmaz.
güzel bir dille ifade etmişsiniz darılmam tabi ki.
haklısınız ama apartmanımıza en az 5 6 defa hırsız olayı oldu.
biz de tedbiren evde birisi var gibi göstermek için 1 veya 2 tane koymak zorunda kalıyoruz.
bir de diğer komşularımızdan da koyna olduğu için o açıdan probem olmuyor bu durum da dile getirilmedi daha öncedne hiç yani
ayakkabıya ince bi ip bağlayın ipe de çıngarak asıp içeri takın ayakkabılar hareket edince çıngarak öter siz de görürsünüz kimin yaptığını..
bilemiyorum ama ben olsam ben de sinir olurdum sabah akşam kapının arkasında beklerdim kim olduğunu bulmak için.
kapı önündeki iki ayakkabının kime zararı var anlamıyorum.
Ayakkabılarınızı içeri alırsanız böyle bir sorunuzu da olmaz. Ben küçük çocukların yaptığını sanmıyorum bizim apartmanda da böyle bir sürü ayakkabı kapının önüne koyarlardı gelen geçen takılıyor ilk kattakiler bir de sanırım üst komşu devamlı atıyordu ayakkabıları bir yerlere evlerine alsınlar kapının önünde bırakmasınlar diye en sonunda yıldırlar kapının önüne ayakkabı terlik filan koymuyorlar içeri alıyor herkes.
Bende tuhaf bir huy var,kapı önünde ayakabı çıkarıp bırakanları dağınık insanlar olarak değerlendirirlm hep,içeri alın canım sizde,hem tasalanmassınız,kim olduğunu öğrenmek için bırakıyorum diyorsunuzda can sıkmaya ne luzum var şimdi alıverin içeri rahat edin.
bence sizde anlayisli olup iceri alin baskalarinida rahatsiz etmis olmazsiniz, yanlis anlamayn yapilan kesinlikle yanlis, rahatsizliklarini konusarak belirtmeliler
cok kotu bi goruntu bence disarda birakilmasi
keske kimse disarda bisey birakmasa hep miss gibi olsa kapi onlerimiz apartmanlarimiz,
bende rahatsiz olurdum
bınada eger boyle bır yasak yoksa gece 12 den sonra oluyor dıye dusunuyorsanız ben kesınlıkle sunu yaparım bır kagıda not yazarım kapıya bantlarım
Ben evden cikarken ya tv yi ya odalardan birinin isigini acik birakiyorum.Belkide eski bir terlik ayakkabi koyun madem, atilirsa veya calinirsa sorun cikmaz. Ben apartmanlardan ayakkabi calindiginida cok gordum.Ben hirsiz konusuna bu sekilde cozum buldum.
gizli kamera koyun
Bizim burda karar alındı.Kapıya ayakkabılarını koyanların ayakkabılar apartman görevlisi tarafında çöpe atılıyor.Her yer şimdi çiçek gibi oldu. :)
İkili oynayan vardır belki . :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?