evet canım.
yöneticimizi durumu anlattık girişte ki komşumuzun da atılmış ama uzun süre olmuş ve bir defa olmuş bu olay
bize kaç defa oldu ve halen de devam ediyorlar
evet bu bir çözüm içeriye almak o zaman kim olduğunuzu öğrenemeyiz.
takılma olduğunu snamıyorum zaten ortalığa yaymıyoruz sonuçta kapımızın önünde mermer kısım var oraya koyuoruz oradan da zaten üyürümüyorlar
Hayır büyük bir sorun değil milletle dalaşmanıza sinirlerinizi bozmaya değmez alıverin içeri nolur yani ne bu ısrar illa kapı öüne ayakkabı bırakmak konusunda.
Hayır büyük bir sorun değil milletle dalaşmanıza sinirlerinizi bozmaya değmez alıverin içeri nolur yani ne bu ısrar illa kapı öüne ayakkabı bırakmak konusunda.
evet canım.
yöneticimizi durumu anlattık girişte ki komşumuzun da atılmış ama uzun süre olmuş ve bir defa olmuş bu olay
bize kaç defa oldu ve halen de devam ediyorlar
bence bunu yapan size karşı bi zıtlığı olan biri yada aykkabılardan rahatsız oluyor bir daha koymayın diye atıyordur uyarmak için yoksa götürüp çöpede atabilirler çalındı zannedersiniz bu kızgınlıktan yapılan bir şeyy bizim binadada var öyle biri kızınca zarar verir o kişiye
bence bunu yapan size karşı bi zıtlığı olan biri yada aykkabılardan rahatsız oluyor bir daha koymayın diye atıyordur uyarmak için yoksa götürüp çöpede atabilirler çalındı zannedersiniz bu kızgınlıktan yapılan bir şeyy bizim binadada var öyle biri kızınca zarar verir o kişiye
rahatsız olma durumunu burada bir kaç kişi daha belirtti ama ben ihtimal vermiyorum çünkü bir tek bizim değil ayakkabısı dışarıda duran.
ama dediğin gibi belki de bilmediğimiz içten içe de zıtlık duyan da olabilir.
aynen kimse bu pretostoyu yapmazdı.
ayakakbıyı koymayan kimse yok nerdeyse bizim apartman da canım ya her katta ayakakılar duruyor ama işte bir çift ayakkabı.
yıllardır bu apartmandayız hiç bir şekil de bu problem gündeme de gelmedi