komşuyla gece kavga ettik

konuyu saptırıp amacından çıkarmak da istemiyorum ama kadın bağırsa neyse de puhaha.. amin amin.

Hayır Banyo olsaydı ne olacaktı acaba. Belli bir saatten sonra banyoyu kullanmalarını mı engellemeye çalışacaktınız

diğer komşularla bugün toplantı yapılacak
evden çıkarılacak inşallah
benden daha çok mağdur olanlar var

diğer komşularla bugün toplantı yapılacak
evden çıkarılacak inşallah
benden daha çok mağdur olanlar var
isabet olmuş. mesele geç saatlerde bulaşık yıkanması değil. mesele komşuluk haklarının ihlali. belli i komşunuz işi inada bindirip bilerek yapıyor bu hareketleri. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah

teşekkürler canım tammda anlatmak istediğim bu
arkadaşlar acaba geç bulaşık yıkadıkları içinmi tepkililer

teşekkürler canım tammda anlatmak istediğim bu
arkadaşlar acaba geç bulaşık yıkadıkları içinmi tepkililer
aynen çoğu işi ona takıldı zaten. geç saatte bulaşık yıkadığı ve suyun sesinden dolayı rahatsız olduğunuzu anladı çoğu kişi

Gece kapılarına dayanmayip , sabah olduğunda uygun bir dille soyleseydiniz daha dikkatli olurlardı belki.
Uyarma saatiniz çok yanlış. Ofkenizi başka yerden çıkarmaya calismissiniz.

Ayrıca ev hanimlarinin işi erken biter diyenler olmuş. Ev hanimlarinin gece bulaşığı çıkmıyor mu , sabah kalkıp işe gitmediği için ? Bazen gece 12 ye kadaroturan misafirler oluyor, uyumayan çocuk oluyor v.s

Anlayişsa , karşılıklı olmalı.

Bence burda komsunun ne sucu var ki. Herkesin yasami farkli gun icinde okadar yogundur ki ev islerini gece yapmak zorundadir ve siz uyuyacaksiniz diyede o bulasik yikamasin mi. Buna siz ne diyebikirsiniz ki bence gece gece esinizin gitmesi yanlis sabah olunca derdiniz bak bütün gece uyuyamadik diye gece evin kapisini calmakta neyin nesi.

Erkeklerin bu tur muhabbetlere girmesini hos gormuyorum yani o saatte kadinin evine gitmesi falan hic hos olmamis. Rahatsizliginiza gelince ben de rahatsiz olurum ama bunu usulünde siz bir ara gidip evin kadinina soyleyebilirdiniz. Esiniz fevri davranmis. Kadin kadına bu isler daha guzel cozulurdu.

Yatak odanizin yerini deistirin..ayni evin icinde bile mutfakla yatak odasi ayni duvari paylasiyorsa cok su gurultusu geliyor.bekarken odam oyleydi anneme bile kizardim.cunku o su borularda cok ses yaliyor o sessizlikte baya batiyor cidden keza bulasiklarin seside...

Bilemedim çok tuhaf geldi ...
Eşiniz gidip mutfak da işinizi yapmayın mı dedi ...

Benim gecenin bir saatinde kapımı çalsalar ,çok sinirlenirdim .

Gecenin ikisinde üzerim de uyku kıyafetleri olacak ,ne hadle ne hakla kapım çalınıyor derim ..

Gündüz saatlerinde siz gidip şikayetinizi belirtebilirdiniz...

Birde şu duvara tak tak diye vuranların , hiç bir zaman mantığını anlamamışımdır .

Siz de çok kibar davranmamışsınız ,sonuçta bilinçli olarak sizi rahatsız etmek istememiş komşunuz,ama siz etmişsiniz...

Son düzenleme:
üzerinde uyku kıyafeti olan bendim
sabahlığımla kapıdaydım :) sizde söylüyorsunuz geceleri uyunur bulaşık yıkanmaz
sessiz olun dedik bulaşığı yıkama demedik

üzerinde uyku kıyafeti olan bendim
sabahlığımla kapıdaydım :) sizde söylüyorsunuz geceleri uyunur bulaşık yıkanmaz
sessiz olun dedik bulaşığı yıkama demedik

Bizim ev sessiz küçük çocuk vs yok .Üst katımızdakiler kalabalık aile ,ikiz torunlar çoluk çocuk çok seslilerdir , arada teyze gelir kızım kusura kalmayın çok ses geliyordur der .
Ben de benim de çocuklarım küçük oldu der problem yapmamasını söylerim.
Bazen iş çıkışı çok yorgun olurum ,inanın sesler beynime vurur ,kulak tıkacı takıp uyurum:)
Bilemiyorum insan üzülüyor,o insanlar o sesin içinde yaşamak zorundalar diye ...
Halime şükür edip duruyorum.
Akşam toplantı vardı sanırım ,karara varıldı mı ?

bizim mevzuu konuşulmamış bile öyle garip davranışları varmış ki
eşim gerek duymamış
kendisine ihtar verildi davranışlar devam ederse çıkartılması için
zaten kontrat 1 yıllıkmış 6 ayı da bitmiş kendisi bilir
benim anlatmak istediğim komşumun olay karşısında verdiği tepki
ve sonrasında da inadına gürültüyü artırması üst katımdaki büyük aile
sesleri de gelir birgünden bir güne rahatsız olsakta çıkmadım çünkü makul zamanlarda olan gürültüyede gidilmez
ve çok da severim kendilerini bu durumu anlatamadım ben galiba

üstteki alıntı yaptığım insaniçin geçerli değil bu sözüm ama sizinle muhattap olmaya değmez hemcinsine kabalığı yakıştıran bir insana! öyle olup olmadığım hakkında size tüyo veriyim nekadanda şekerciksin :) çok kızmışın :) ama toplu yaşam kurallarına uyan bir insanım. ama nezaket beklerim. en azından sinirli bey yerine bayanla muhattap olmak isterim.

kurala uyacak demişsiniz de kural nedir
herkes istediğini yapar sen de uyuyamazsan senin sorunun mu
gerçekten şaka gibi
hayır tabiki.. ama herkes gürültlü zamanları olabilir ve saygı duymak zorundayız bir öğretmene bunu anlatmaya çalışmak şaka gibi neyse ki sizin sorunlarınızı çözmekten daha çok işi var insanların

Bulaşık yıkaması çok normal belki kadın o saatte müsait olabildi işini yapmak istedi.Daha uygun bir üslupla sen söyleyebilirdin gece gece kapısına gitmek bulaşık için hoş olmamış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…