- 9 Ocak 2012
- 15.625
- 30.327
- 798
Geçen gece 3 de kocasının ahh ahh diye bağırmasna uyandım.Diyorum yarabbim gece 3 de nie böle bağırılır.Bağırma diyorm ama tövbest.insanın aklına şeytan giriyo öle bi bağıtma yok yani inşl.bebişleri olurda rahatlarım biraz.Kızılması gereken mütahit aslında yalıtım denen bişey yok binada...
diğer komşularla bugün toplantı yapılacakben tartışmak istemiyorum gerçekten. yani burdaki tek çözüm oda değiştirmek. yoksa mutfağa üzgünüm müdahale edemezsiniz. hatta diğer seslere bile net bir şekilde müdahale edilmiyor. komşularımızdan biliyorum. çocuklar koşturuyor diye polislik oldular. ama çözüm olmadı yani.
isabet olmuş. mesele geç saatlerde bulaşık yıkanması değil. mesele komşuluk haklarının ihlali. belli i komşunuz işi inada bindirip bilerek yapıyor bu hareketleri. hakkınızda hayırlısı olsun inşallahdiğer komşularla bugün toplantı yapılacak
evden çıkarılacak inşallah
benden daha çok mağdur olanlar var
teşekkürler canım tammda anlatmak istediğim buisabet olmuş. mesele geç saatlerde bulaşık yıkanması değil. mesele komşuluk haklarının ihlali. belli i komşunuz işi inada bindirip bilerek yapıyor bu hareketleri. hakkınızda hayırlısı olsun inşallah
aynen çoğu işi ona takıldı zaten. geç saatte bulaşık yıkadığı ve suyun sesinden dolayı rahatsız olduğunuzu anladı çoğu kişiteşekkürler canım tammda anlatmak istediğim bu
arkadaşlar acaba geç bulaşık yıkadıkları içinmi tepkililer
Bence burda komsunun ne sucu var ki. Herkesin yasami farkli gun icinde okadar yogundur ki ev islerini gece yapmak zorundadir ve siz uyuyacaksiniz diyede o bulasik yikamasin mi. Buna siz ne diyebikirsiniz ki bence gece gece esinizin gitmesi yanlis sabah olunca derdiniz bak bütün gece uyuyamadik diye gece evin kapisini calmakta neyin nesi.kızlar dün gerçekten çok ilginç bir gün geçirdim. Öğretmenim ve okulda idareciyle tartışmamız oldu çok gergindim. Eşimde gerildi haliyle neyse bu gerginliğin üstüne saat 01:30 gibi uyumaya gittik. Eşim geç uyur uyku problemi var bende onunla yatağa geçerim tek uyuyamam kanepede uyurum o saate kadar. Tabii ki ben yatağa yatınca uyudum ama eşim uzun bir süre uyuyamamış bende ne oluyor diye uyandım. Beni uyandırmamak için ses çıkarmıyormuş.
Bizim yatak odası yan komşunun mutfağıyla yan yana ve kadın bulaşık yıkıyordu. Bunu daha öncede yapmıştı birkaç kere ama tatillere denk geliyordu ertesi gün yaa sabır deyip bitmesini bekliyorduk. Artık dün eşim sinirden duvarları yumruklamaya başladı. Sonuçta ertesi gün okul var eşimde öğretmen. Duvara birde ses yalıtımı yaptırmıştık taşınmadan önce. Kadın bu sefer çeşmeyi sona kadar açtı öyle gürültü yapıyor ki
saat gece 02 ye geliyordu eşim gitti kapısını çaldı. Ben de kapıda bekliyorum. Karşısına kocasını beklerken kadın çıktı. Eşimin söylediği sadece sabah erkenden işe gidecez bu saatte oluyor mu dedi. Çünkü bir bayanla asla sert konuşmaz. Kadın bu uslupla konuşamazsınız benimle bende sizi şikayet ederim dedi eşime. Baktım eşim cevap veremiyor
bu saatte sen gelmedin gürültü yaptığımız için dedim. İstediğini yapabilirsin dedim.
sabah kalkmışlar yine bir gürültü bir gürültü bu durum artık inatlaşmaya gidiyor.
kadın uygun dilden anlayacak birisine benzemiyor gibi. Haklarım neler bilmiyorum pek
komşularımla hiç böyle polemik yaşamamıştım. Yine güürültüler devam ederse ne yapayım kızlar.
konuyu saptırıp amacından çıkarmak da istemiyorum ama kadın bağırsa neyse depuhaha.. amin amin.
üzerinde uyku kıyafeti olan bendimBilemedim çok tuhaf geldi ...
Eşiniz gidip mutfak da işinizi yapmayın mı dedi ...
Benim gecenin bir saatinde kapımı çalsalar ,çok sinirlenirdim .
Gecenin ikisinde üzerim de uyku kıyafetleri olacak ,ne hadle ne hakla kapım çalınıyor derim ..
Gündüz saatlerinde siz gidip şikayetinizi belirtebilirdiniz...
Birde şu duvara tak tak diye vuranların , hiç bir zaman mantığını anlamamışımdır .
Siz de çok kibar davranmamışsınız ,sonuçta bilinçli olarak sizi rahatsız etmek istememiş komşunuz,ama siz etmişsiniz...
üzerinde uyku kıyafeti olan bendim
sabahlığımla kapıdaydım :) sizde söylüyorsunuz geceleri uyunur bulaşık yıkanmaz
sessiz olun dedik bulaşığı yıkama demedik
bizim mevzuu konuşulmamış bile öyle garip davranışları varmış kiBizim ev sessiz küçük çocuk vs yok .Üst katımızdakiler kalabalık aile ,ikiz torunlar çoluk çocuk çok seslilerdir , arada teyze gelir kızım kusura kalmayın çok ses geliyordur der .
Ben de benim de çocuklarım küçük oldu der problem yapmamasını söylerim.
Bazen iş çıkışı çok yorgun olurum ,inanın sesler beynime vurur ,kulak tıkacı takıp uyurum:)
Bilemiyorum insan üzülüyor,o insanlar o sesin içinde yaşamak zorundalar diye ...
Halime şükür edip duruyorum.
Akşam toplantı vardı sanırım ,karara varıldı mı ?
ben melek gibi göründüm gözünüze :)
değilim gayette insani olarak gittim tavrımı gösterdim
eşi yok demedim çıkmadı adam dışarı kötüye gitsin ne olabilirdi beni tanımıyorsunuz
eğer karşımdakine ders vermem gerekiyorsa her dilde cevabım hazırdır
Bende eşimi gönderdim. ayrıca neden kibar olacakmış ki eşi böyle saygısız insanlara. özgürlük başkasının özgürlüğüne saygısızlık mı? gece 24 ten sonra ses çıkarmak çok saygısızca ve terbiyesizce bir harekettir. demek ki sizde karşı konu gibisiniz ki hoşunuza gitmemiş
hayır tabiki.. ama herkes gürültlü zamanları olabilir ve saygı duymak zorundayız bir öğretmene bunu anlatmaya çalışmak şaka gibi neyse ki sizin sorunlarınızı çözmekten daha çok işi var insanlarınkurala uyacak demişsiniz de kural nedir
herkes istediğini yapar sen de uyuyamazsan senin sorunun mu
gerçekten şaka gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?