ooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alın
dua et kadın bisey dememis benim kpaıma gelsen rahatsız oluyosan ayrı eve cık derdim
anlam veremediğim yorumlar varKimin nerede oturacağına kira da oturan biri karar veremez.
Bunu demek kimsenin haddi de olmaz.
Ayrıca rahatsızlık boyutuna ulaştıramaz.
anlam veremediğim yorumlar var
birisi benden rahatsız olmuşsa özür dilerim kusura bakmayın derim
toplum kuralları bunu gerektirir hayret ederek izliyorum artık konuyu :)
1 cisi ben kirada oturmuyorumKimin nerede oturacağına kira da oturan biri karar veremez.
yok zaten bende sizin vermiş olduğunuz gibi bir cevap aldım :) o konuda sorun yok yani1 ci
1 cisi ben kirada oturmuyorum
2 cisi benim kapıma gelse alıcagı cevap bu
yalnız eşiniz gündüz iş yerinden gerginmiş kendiniz söylediniz bence rahatsız edici boyutta bir ses değildir su sesi malum borunun sesi gelir ben hala anlayamıyorum bir ses kaydı yapıp koymaya ne dersiniz buraya öyle karar verelim hep beraberbende çalışan biriyim canım böyle bir durumu çok iyi anlıyorum
mesela önceki evimde üst komşumun 3 yaşındaki çocuğu akülü arabayla evde geziyordu
tek kelime etmedik niye çocuk var ama ev hanımı olan birisininde duyarlı olması gerekmez mi
1 ci
1 cisi ben kirada oturmuyorum
2 cisi benim kapıma gelse alıcagı cevap bu
eşim gergin değildi ben gergindim ben o yüzden biraz erken uyudumyalnız eşiniz gündüz iş yerinden gerginmiş kendiniz söylediniz bence rahatsız edici boyutta bir ses değildir su sesi malum borunun sesi gelir ben hala anlayamıyorum bir ses kaydı yapıp koymaya ne dersiniz buraya öyle karar verelim hep beraber
teşekkürler yönetici bu akşam toplantı yapacak sadece sorun yaşadığı biz olmadığımız içinŞikayet edeceksiniz geli desibel testi yapacaklar.yğksek çıkarsa pafa cezası kesecekler
Bşinadan imza toplayacaksınız 2 kere uyarıdan sonra sorgusuz binadan atılacaklar.
Yasal haklarınız bunlar
valla ben dün akşam aldım eşim polis aradım ihbarda hemde al ihbar ediyorum dedim gelince halledecez dedi halledeceğini sanmam geceden beri bir saat uyumadım şu an işteyim bol bol küfür ve kahkaha dinledim,velhasıl su sesine dediğim gibi gitmezdim fakat gürültü cidden farklı bir durum...eşim gergin değildi ben gergindim ben o yüzden biraz erken uyudum
stres bende uyku yapar da:)
ses kaydı alamam akıllı tel kullanmıyorum yani telden girmediğim için yükleyemem
olay sadece bulaşık mevzusu değil canım ya
kapıyı kapattıktan sonra diğer odalarda başlamış ses yapmaya kendi içindeki gürültünün dışa vurumu bence
normallinç etmek değil bu, eğer konu açılıyorsa amaç nedir? başka fikirleri edinmek değil mi? herkes size hak verecekse ne diye konu açıyoruz? yada karşıt düşünceleri kaldıramayacaksak?
bence insanlar su sesinin bu kadar rahatsız etmeyeceğini düşündüğü için böyle cevaplar veriyorlar, zira bende dahil bir çok kadın gece mutfaga girer. yüksek sesle tv izlemek, süpürge açmaktan farklı bir şey bu. ama olayı bilmiyoruz tabii ve diğer kadının da ne kadar ses çıkardıgını. bize bir olay anlatıldı ve fikrimize sunuldu, tabiiki herkes aynı yorumu yapmayacak. bu sizce de çok normal değil mi?
aradaki yorumlarda vardı gürültü konusu :)valla ben dün akşam aldım eşim polis aradım ihbarda hemde al ihbar ediyorum dedim gelince halledecez dedi halledeceğini sanmam geceden beri bir saat uyumadım şu an işteyim bol bol küfür ve kahkaha dinledim,velhasıl su sesine dediğim gibi gitmezdim fakat gürültü cidden farklı bir durum...
bakın net mecaz yok bir saat uyumadım.
e başta desenize gürültüde var diye hepimiz musluğa odaklandık
konu limoncu olunca bu dedikleriniz geçerli değil.Kimin nerede oturacağına kira da oturan biri karar veremez.
konu limoncu olunca bu dedikleriniz geçerli değil.
ayy evet biliyorsun sende sanırımBencillik ve normal hayat standartlarında kraliyetten gelmiş gibi davranmak değil mi
ayy evet biliyorsun sende sanırım
Silikon olanları mevcut.kullanışlı mı ?? rahatsız etmiyor mu?
rahatsız oluyorsan müstakil eve git derler ortalık yerde rahatsızlığını belirtme :)Yine iyiymiş sadece bulaşık yıkamış rn fazla yarım saat sürer benm üst katımdakiler hiç abartmıyorum,grcenin 12 sinden sabahın 6 sına kadar bangır bangır müzik dinlediler.Haliyle bende uyıyamafım o saatr kadar,birde 6 aylık bebeğim var düşünün...Kapıya çıkamadım çünki rşim vardiyalı çalışıyor evde yoktu...Ara ara tekrarlıyorlar hala,bnde sabır taşı deilim önceden de uyarmıştım.Sanırım en sonunda polise gidecek konu...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?