komşuyla gece kavga ettik

Kimin nerede oturacağına kira da oturan biri karar veremez.
Bunu demek kimsenin haddi de olmaz.
Ayrıca rahatsızlık boyutuna ulaştıramaz.

anlam veremediğim yorumlar var
birisi benden rahatsız olmuşsa özür dilerim kusura bakmayın derim
toplum kuralları bunu gerektirir hayret ederek izliyorum artık konuyu :)

anlam veremediğim yorumlar var
birisi benden rahatsız olmuşsa özür dilerim kusura bakmayın derim
toplum kuralları bunu gerektirir hayret ederek izliyorum artık konuyu :)

Karşılıklı anlayışla ilerler zaten herşey.
Karşılaştığımız insanlara şaşmamak gerek sonuçta yorumlardan belli.

yalnız eşiniz gündüz iş yerinden gerginmiş kendiniz söylediniz bence rahatsız edici boyutta bir ses değildir su sesi malum borunun sesi gelir ben hala anlayamıyorum bir ses kaydı yapıp koymaya ne dersiniz buraya öyle karar verelim hep beraber

Şikayet edeceksiniz geli desibel testi yapacaklar.yğksek çıkarsa pafa cezası kesecekler
Bşinadan imza toplayacaksınız 2 kere uyarıdan sonra sorgusuz binadan atılacaklar.
Yasal haklarınız bunlar

1 ci

1 cisi ben kirada oturmuyorum
2 cisi benim kapıma gelse alıcagı cevap bu

Empati yapıp yorum yapmak lazım.
Diğer kadın olarak cevap veriyorsanız kirada olmuş oluyorsun.
Doğal olarak kirada oturan biri konu sahibine git diyemez.
Bu hakkı kendinde gören de aşırı saçmalar.

eşim gergin değildi ben gergindim ben o yüzden biraz erken uyudum
stres bende uyku yapar da:)
ses kaydı alamam akıllı tel kullanmıyorum yani telden girmediğim için yükleyemem
olay sadece bulaşık mevzusu değil canım ya
kapıyı kapattıktan sonra diğer odalarda başlamış ses yapmaya kendi içindeki gürültünün dışa vurumu bence

Şikayet edeceksiniz geli desibel testi yapacaklar.yğksek çıkarsa pafa cezası kesecekler
Bşinadan imza toplayacaksınız 2 kere uyarıdan sonra sorgusuz binadan atılacaklar.
Yasal haklarınız bunlar
teşekkürler yönetici bu akşam toplantı yapacak sadece sorun yaşadığı biz olmadığımız için
karar alınacakmış akşam

valla ben dün akşam aldım eşim polis aradım ihbarda hemde al ihbar ediyorum dedim gelince halledecez dedi halledeceğini sanmam geceden beri bir saat uyumadım şu an işteyim bol bol küfür ve kahkaha dinledim,velhasıl su sesine dediğim gibi gitmezdim fakat gürültü cidden farklı bir durum...

bakın net mecaz yok bir saat uyumadım.

e başta desenize gürültüde var diye hepimiz musluğa odaklandık

normal

aradaki yorumlarda vardı gürültü konusu :)
kopma noktamız gece bulaşık yıkakenki ses oldu yine söylüyorum çok acayip ses oluyor
Allah seni de kurtardın canım ben çok üzülüyorum duyarsız insanları görünce çevremde

konu limoncu olunca bu dedikleriniz geçerli değil.

Yine iyiymiş sadece bulaşık yıkamış rn fazla yarım saat sürer benm üst katımdakiler hiç abartmıyorum,grcenin 12 sinden sabahın 6 sına kadar bangır bangır müzik dinlediler.Haliyle bende uyıyamafım o saatr kadar,birde 6 aylık bebeğim var düşünün...Kapıya çıkamadım çünki rşim vardiyalı çalışıyor evde yoktu...Ara ara tekrarlıyorlar hala,bnde sabır taşı deilim önceden de uyarmıştım.Sanırım en sonunda polise gidecek konu...

kullanışlı mı ?? rahatsız etmiyor mu?
Silikon olanları mevcut.
O yüzden gayet yumuşak, ben sesten değil uçak yolculuğunda kullanıyorum basınçtan etkilendiğim için.
Uçak kalkışında bile sesi oldukça az düzeye indiriyor.
Ses için yine silikondan yapılan yumuşak dokulu olanları öneririm.

rahatsız oluyorsan müstakil eve git derler ortalık yerde rahatsızlığını belirtme :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…