komşuyla gece kavga ettik

rahatsız oluyorsan müstakil eve git derler ortalık yerde rahatsızlığını belirtme :)
Vallahi sabah 6 ya kadar bangır bangır müzik dinlerken onun edepsizliği değilde bnm rahatsızlığım mı olur göze batan bilemem.Şayet böyle yaparak apartman kültüründen yoksun oldukları zaten göz önünde.Müstakile gitmesi gereken ben deilim kendileri

eşinin maaşı iyiyse çekin kredi alın müstakil ev ay ne uğraşıyorsunuz böyle bu da diğer çözüm yolu

bana tam da böyle söylüyorlar arkadaşlar valla nerdeyse acaba uyurken ben mi gürültü yaptım acaba da komşuyu rahatsız ettim dedim

İlk sayfada bir kaç yorumu okudum daha da okumadım ben burdaki kadınları anlamyorum gerçekten yahu kadın yalan mı söylüyor yapmayın allah aşkına başınıza gelmeden anca konuşursunuz gece ortam çok sessiz olur en ufak bir ses çok fazla hissedilir bekarken aynı durum bizde de vardı o bulaşık sesi nasıl rahatsızlık verir ben bilirim benim evim diye gecenin 2si nde milleti rahatsız etme hakkım yokk apartmanda yaşamayı bilmeyen ormana gitsin bir zahmet.

siz çocuklu değilsiniz herhalde.
yani herkes öğretmen değil. yarım gün çalışıp gel eve işini yap diye bir şey herkeste olmuyor.
saat 8 de işteyim. akşamda 6 da evde. yemek ye kaldır. çocukla ilgilen uyut derken uyuyakalıyorum. gece 3 de kalkıp çocuğun çamaşırı yok diye çamaşır yıkamışlığımda var bulaşık yıkamışlığımda. madem yatak odası mutfak yanyana. siz de odanızı değiştirin. mutfak değiştirmeye imkan yok.

eşinin maaşı iyiyse çekin kredi alın müstakil ev ay ne uğraşıyorsunuz böyle bu da diğer çözüm yolu
ev zaten benim evim o arkadaş kiracı olan
ama bak bu yazımdan da güzel saldırılar bekliyorum

ne demek istiyorsunuz kiracı olunca istediğinde bulaşık yıkayamaz mı
siz ev sahibisiniz diye heerşey siin istediğiniz gibi mi olacak

Bnce bu söylediğiniz istisna buna tabiki göz yumulabilir.Konu sahibesinin kpmşusunu bilmem ama bnm komşumun çocuğu yok.Yeni evli,tersine çocuğu olup hem çocuğu hem kendi uyuyamayan da benim..

çocuğum yok evet
karşı komşumun 4 çocuğu var bir günden bir güne rahatsız olmadım neden zamanında işini yapar da ondan eğer çocuğum olsaydı yne o saate bırakmam ben işimi bu kadın ev hanımı çalışsa yine bahanesi var
zaruri durumlar farklı

Bnce bu söylediğiniz istisna buna tabiki göz yumulabilir.Konu sahibesinin kpmşusunu bilmem ama bnm komşumun çocuğu yok.Yeni evli,tersine çocuğu olup hem çocuğu hem kendi uyuyamayan da benim..

sizin konunuzu okumadım bilmiyorum. ama mutfağı kullanmamak saçma yani. hadi elektrik süpürgesi, koşma, sesli hareket etme, müzik sesi falan yapılmaz ama mutfak kullanmasın demek olmaz yani.
biraz insanların anlayışına bağlı. mesela benim üst komşumda ev hanımı bütün çocukları da büyük. en küçüğü 15 falandır. neyse geceleri çamaşır yıkıyor tartar ses geliyor ama ben pek umursamıyorum. onun haricinde bilinçli yaptığı bir şey yok.

bence bu konuda haklı olamazsınız. kime şikayet etseniz üzgünüm ama gülerler yani." mutfağı gece kullanmasın işini zamanında yapsın. " olmadı yani şikayet cümlesi bile çıkmadı. eğer gerçekten çözüm istiyorsanız yatak odanızı değiştireceksiniz.

Konudan ben bir sıyrılayım o zman çnkü bnm komşu hepsini yapıyo numunelik

hahaha Allah yardımcın olsun o vakit
Geçen gece 3 de kocasının ahh ahh diye bağırmasna uyandım.Diyorum yarabbim gece 3 de nie böle bağırılır. Bağırma diyorm ama tövbest.insanın aklına şeytan giriyo öle bi bağıtma yok yani inşl.bebişleri olurda rahatlarım biraz.Kızılması gereken mütahit aslında yalıtım denen bişey yok binada...

konu içinde farklı açıklamalar yapmıştım yine yapıyorum
bu arkadaştan tüm apartman şikayetçiymiş zaten
bugün toplantısı var
ben beni rahatsız eden şeyin zamanına bakarım uygun bir saat değilse kimse kusura bakmasın
haklı haksız konusu değil ben böyle birşey sormadım gürültüler artarsa ne yapabilirim dedim

bir ahh çeksem karşıki dağlarr

ben tartışmak istemiyorum gerçekten. yani burdaki tek çözüm oda değiştirmek. yoksa mutfağa üzgünüm müdahale edemezsiniz. hatta diğer seslere bile net bir şekilde müdahale edilmiyor. komşularımızdan biliyorum. çocuklar koşturuyor diye polislik oldular. ama çözüm olmadı yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…