- 4 Kasım 2016
- 407
- 537
- 23
- 35
Vallahi sabah 6 ya kadar bangır bangır müzik dinlerken onun edepsizliği değilde bnm rahatsızlığım mı olur göze batan bilemem.Şayet böyle yaparak apartman kültüründen yoksun oldukları zaten göz önünde.Müstakile gitmesi gereken ben deilim kendilerirahatsız oluyorsan müstakil eve git derler ortalık yerde rahatsızlığını belirtme :)
eşinin maaşı iyiyse çekin kredi alın müstakil ev ay ne uğraşıyorsunuz böyleVallahi sabah 6 ya kadar bangır bangır müzik dinlerken onun edepsizliği değilde bnm rahatsızlığım mı olur göze batan bilemem.Şayet böyle yaparak apartman kültüründen yoksun oldukları zaten göz önünde.Müstakile gitmesi gereken ben deilim kendileri
kesinlikle hangi konuda olursa olsun belli ediyor kendini.Yukardaki yorum bu analiz için yeterdi bile
bana tam da böyle söylüyorlar arkadaşlarVallahi sabah 6 ya kadar bangır bangır müzik dinlerken onun edepsizliği değilde bnm rahatsızlığım mı olur göze batan bilemem.Şayet böyle yaparak apartman kültüründen yoksun oldukları zaten göz önünde.Müstakile gitmesi gereken ben deilim kendileri
Buda farklı rahatsız oluyosan müstakile çık deme şekli galiba..eşinin maaşı iyiyse çekin kredi alın müstakil ev ay ne uğraşıyorsunuz böylebu da diğer çözüm yolu
aynen canım. ayriyetten bunu söyleyenin evi olduğu ve durumunu çok iyi olduğunu da anlaBuda farklı rahatsız oluyosan müstakile çık deme şekli galiba..
ev zaten benim evim o arkadaş kiracı olaneşinin maaşı iyiyse çekin kredi alın müstakil ev ay ne uğraşıyorsunuz böylebu da diğer çözüm yolu
Bnce bu söylediğiniz istisna buna tabiki göz yumulabilir.Konu sahibesinin kpmşusunu bilmem ama bnm komşumun çocuğu yok.Yeni evli,tersine çocuğu olup hem çocuğu hem kendi uyuyamayan da benim..siz çocuklu değilsiniz herhalde.
yani herkes öğretmen değil. yarım gün çalışıp gel eve işini yap diye bir şey herkeste olmuyor.
saat 8 de işteyim. akşamda 6 da evde. yemek ye kaldır. çocukla ilgilen uyut derken uyuyakalıyorum. gece 3 de kalkıp çocuğun çamaşırı yok diye çamaşır yıkamışlığımda var bulaşık yıkamışlığımda. madem yatak odası mutfak yanyana. siz de odanızı değiştirin. mutfak değiştirmeye imkan yok.
çocuğum yok evetsiz çocuklu değilsiniz herhalde.
yani herkes öğretmen değil. yarım gün çalışıp gel eve işini yap diye bir şey herkeste olmuyor.
saat 8 de işteyim. akşamda 6 da evde. yemek ye kaldır. çocukla ilgilen uyut derken uyuyakalıyorum. gece 3 de kalkıp çocuğun çamaşırı yok diye çamaşır yıkamışlığımda var bulaşık yıkamışlığımda. madem yatak odası mutfak yanyana. siz de odanızı değiştirin. mutfak değiştirmeye imkan yok.
Bnce bu söylediğiniz istisna buna tabiki göz yumulabilir.Konu sahibesinin kpmşusunu bilmem ama bnm komşumun çocuğu yok.Yeni evli,tersine çocuğu olup hem çocuğu hem kendi uyuyamayan da benim..
sizin konunuzu okumadım bilmiyorum. ama mutfağı kullanmamak saçma yani. hadi elektrik süpürgesi, koşma, sesli hareket etme, müzik sesi falan yapılmaz ama mutfak kullanmasın demek olmaz yani.
biraz insanların anlayışına bağlı. mesela benim üst komşumda ev hanımı bütün çocukları da büyük. en küçüğü 15 falandır. neyse geceleri çamaşır yıkıyor tartar ses geliyor ama ben pek umursamıyorum. onun haricinde bilinçli yaptığı bir şey yok.
çocuğum yok evet
karşı komşumun 4 çocuğu var bir günden bir güne rahatsız olmadım neden zamanında işini yapar da ondan eğer çocuğum olsaydı yne o saate bırakmam ben işimi bu kadın ev hanımı çalışsa yine bahanesi var
zaruri durumlar farklı
Konudan ben bir sıyrılayım o zman çnkü bnm komşu hepsini yapıyo numuneliksizin konunuzu okumadım bilmiyorum. ama mutfağı kullanmamak saçma yani. hadi elektrik süpürgesi, koşma, sesli hareket etme, müzik sesi falan yapılmaz ama mutfak kullanmasın demek olmaz yani.
biraz insanların anlayışına bağlı. mesela benim üst komşumda ev hanımı bütün çocukları da büyük. en küçüğü 15 falandır. neyse geceleri çamaşır yıkıyor tartar ses geliyor ama ben pek umursamıyorum. onun haricinde bilinçli yaptığı bir şey yok.
hahaha Allah yardımcın olsun o vakitKonudan ben bir sıyrılayım o zman çnkü bnm komşu hepsini yapıyo numunelik
Geçen gece 3 de kocasının ahh ahh diye bağırmasna uyandım.Diyorum yarabbim gece 3 de nie böle bağırılır.hahaha Allah yardımcın olsun o vakit
konu içinde farklı açıklamalar yapmıştım yine yapıyorumbence bu konuda haklı olamazsınız. kime şikayet etseniz üzgünüm ama gülerler yani." mutfağı gece kullanmasın işini zamanında yapsın. " olmadı yani şikayet cümlesi bile çıkmadı. eğer gerçekten çözüm istiyorsanız yatak odanızı değiştireceksiniz.
Geçen gece 3 de kocasının ahh ahh diye bağırmasna uyandım.Diyorum yarabbim gece 3 de nie böle bağırılır.Bağırma diyorm ama tövbest.insanın aklına şeytan giriyo öle bi bağıtma yok yani inşl.bebişleri olurda rahatlarım biraz.Kızılması gereken mütahit aslında yalıtım denen bişey yok binada...
konu içinde farklı açıklamalar yapmıştım yine yapıyorum
bu arkadaştan tüm apartman şikayetçiymiş zaten
bugün toplantısı var
ben beni rahatsız eden şeyin zamanına bakarım uygun bir saat değilse kimse kusura bakmasın
haklı haksız konusu değil ben böyle birşey sormadım gürültüler artarsa ne yapabilirim dedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?