- 15 Ekim 2015
- 3.677
- 4.277
- 83
Komşu olmak bunu gerektirir.biz annemizden şunu öğrendik evimiz son kattaydı
koşma kapıları yavaş kapat komşuları rahatsız etme
parmak ucunda yürüdüğümü bilirim alt komşu rahatsız diye
doğru belkide duyarlılık beklememek gerekiyor
şuan ağlamak geldi içimden yemin ki sonra gülmeye başladım durumun komikliğineGece ortam haliyle sessiz olur apartmanda kapı örtülse duyulur saygı lazım saygı
Bulaşığıma kimse karışmaz diyenlere diyorum eğer bu hareketin rahatsızlık veriyorsa yapamazsın ozaman rahatsız olan kapına dayanır yapcak bişey yok
Mesela gündüz bulaşık makinesini boşaltırken tak tuk sesi normal gelirken gece boşalttığım beni bile rahatsız ediyo
Düşünceli olmak lazım
Ki komşum beni uyardıysa ben yapamam yani yüzsüz gibi.
ooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alınkızlar dün gerçekten çok ilginç bir gün geçirdim. Öğretmenim ve okulda idareciyle tartışmamız oldu çok gergindim. Eşimde gerildi haliyle neyse bu gerginliğin üstüne saat 01:30 gibi uyumaya gittik. Eşim geç uyur uyku problemi var bende onunla yatağa geçerim tek uyuyamam kanepede uyurum o saate kadar. Tabii ki ben yatağa yatınca uyudum ama eşim uzun bir süre uyuyamamış bende ne oluyor diye uyandım. Beni uyandırmamak için ses çıkarmıyormuş.
Bizim yatak odası yan komşunun mutfağıyla yan yana ve kadın bulaşık yıkıyordu. Bunu daha öncede yapmıştı birkaç kere ama tatillere denk geliyordu ertesi gün yaa sabır deyip bitmesini bekliyorduk. Artık dün eşim sinirden duvarları yumruklamaya başladı. Sonuçta ertesi gün okul var eşimde öğretmen. Duvara birde ses yalıtımı yaptırmıştık taşınmadan önce. Kadın bu sefer çeşmeyi sona kadar açtı öyle gürültü yapıyor ki
saat gece 02 ye geliyordu eşim gitti kapısını çaldı. Ben de kapıda bekliyorum. Karşısına kocasını beklerken kadın çıktı. Eşimin söylediği sadece sabah erkenden işe gidecez bu saatte oluyor mu dedi. Çünkü bir bayanla asla sert konuşmaz. Kadın bu uslupla konuşamazsınız benimle bende sizi şikayet ederim dedi eşime. Baktım eşim cevap veremiyor
bu saatte sen gelmedin gürültü yaptığımız için dedim. İstediğini yapabilirsin dedim.
sabah kalkmışlar yine bir gürültü bir gürültü bu durum artık inatlaşmaya gidiyor.
kadın uygun dilden anlayacak birisine benzemiyor gibi. Haklarım neler bilmiyorum pek
komşularımla hiç böyle polemik yaşamamıştım. Yine güürültüler devam ederse ne yapayım kızlar.
o günlerde gelecek tabii kiooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alın
dua et kadın bisey dememis benim kpaıma gelsen rahatsız oluyosan ayrı eve cık derdim
kadın ya gece saati üstünü yırtıp imdat beni taciz ediyolar dese napıcaktınız gece gece hik akıl kari dagil yaniiigecenin o saatinde gitmeniz olmamış bence. matkap filan çalıştırsalar neyse. bulaşık yani alt tarafı. eşi evde de olmayabilirdi, uygun bi saatte gitmeniz gerekirdi.
biz öyle ulu orta bi yerde yaşamıyoruz canımkadın ya gece saati üstünü yırtıp imdat beni taciz ediyolar dese napıcaktınız gece gece hik akıl kari dagil yaniii
çok çirkin bi şey bukadın ya gece saati üstünü yırtıp imdat beni taciz ediyolar dese napıcaktınız gece gece hik akıl kari dagil yaniii
Duvarın inceliği komşunun suçu değil..
Süpürge falan tamam da bulaşığıma da kimse karışamaz...
Ne kadar gürültü çıkabilir ki? Kepçeyi tencereye vura vura yıkamıyordur herhalde...
ayrı eve çık demekle olmuyorooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alın
dua et kadın bisey dememis benim kpaıma gelsen rahatsız oluyosan ayrı eve cık derdim
çok açık olmaması adına yazmıyordum yöneticinin kiracısı zaten ve o da karşı komşum :)sitede oturuyorsanız . site yönetimine sikayet edin
neticede türkiyede yasıyoruz neler görüyoruz kadın kendini fazla fazla haklı cıkarmka icin yapabilirdi ama kamera varmıs allahtançok çirkin bi şey bu
bunu yapan zaten mantıklı biri olamaz .
konuşarak anlaşmak varken inatlaşmak niye ki
ben senelerdir buyuk sehirde yasıyorum kendi evi olupta ses cıkaran ev sahibi ni rahatsız olupta cıkaran diger ev sahipleri görmedim adamı vururlar bee tv lerde görmüyomusunuz ünlü ünsüz kapısına birinin asla gidilmez haybeye bıcak yesen napıcan türkiye burası bide adamın arkaası varsa kefaletle bile kurtulur adam ölmezseayrı eve çık demekle olmuyor
apartmanda yaşamasını öğrenecek
öğrenemezse imza toplanır atılır bile apatmandan. kuralları var bunun.
öyle insanların kapısına da başka komşular ile gitmek lazım ki şahit olsunlar .neticede türkiyede yasıyoruz neler görüyoruz kadın kendini fazla fazla haklı cıkarmka icin yapabilirdi ama kamera varmıs allahtan
yok kapısına gitmem .ben senelerdir buyuk sehirde yasıyorum kendi evi olupta ses cıkaran ev sahibi ni rahatsız olupta cıkaran diger ev sahipleri görmedim adamı vururlar bee tv lerde görmüyomusunuz ünlü ünsüz kapısına birinin asla gidilmez haybeye bıcak yesen napıcan türkiye burası bide adamın arkaası varsa kefaletle bile kurtulur adam ölmezse
işte ben buna karşıyım işte beni rahatsız etmiyorsa boşver zihniyetindenbenim de ust komşum aşırı gürültücü
ben duymuyorum . çünkü 3 çocuk ve çalışıyorum.
işten yorğun geliyorum ve saat 11 gibi yatıyorum . yattığım gibi de uyuyorum.
ama üst komşum uyumuyor.
saat 2 ye kadar da 3 yaşındaki kizi ayakta.
hopluyor zıplıyor.
herkesin yatak odazsının olduğu oda onun oturma odası
ben değil ama yan komşum aşırı rahatsız oluyor.
ve çok takılıyor seslere. eşi de öyle .
haklı çünkü ben bebek için uyandığımda tepinme bağrışma sesleri de geliyor yukarıdan . yine yorgunluktan uyuyorum hemen . bebek ile ilgilendikten sonra yani.
bu komşu için de herkes şikayetçi. kadın benim üstümde oturuyor ama şükür ki ben duymuyorum .
bu yorumu görmemiştim canım bencede en iyisi şikayet etmelisin seviye yerlerde olabiliyoryok kapısına gitmem .
çünkü kimin ile karşılaşacağımı bilmiyorum. muhattap olamam . seviyesine düşemem
ama yönetime şikayet ederim.
anında mesaj gidiyor telefonuna.
ikinci ve üçüncü uyarından sonra ise para cezası var.
uğrşaşmam kendisi ile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?