komşuyla gece kavga ettik

Gece ortam haliyle sessiz olur apartmanda kapı örtülse duyulur saygı lazım saygı
Bulaşığıma kimse karışmaz diyenlere diyorum eğer bu hareketin rahatsızlık veriyorsa yapamazsın ozaman rahatsız olan kapına dayanır yapcak bişey yok
Mesela gündüz bulaşık makinesini boşaltırken tak tuk sesi normal gelirken gece boşalttığım beni bile rahatsız ediyo
Düşünceli olmak lazım
Ki komşum beni uyardıysa ben yapamam yani yüzsüz gibi.

şuan ağlamak geldi içimden yemin ki sonra gülmeye başladım durumun komikliğine

ooooo böyle her sese sikayet edersen yasayamazsın hic bi yerde o zaman müstakil eve cıkıcam canım bak 2 izde ögretmensiniz ne güzel cekin kredileri gidin müstakil ev alın

dua et kadın bisey dememis benim kpaıma gelsen rahatsız oluyosan ayrı eve cık derdim

o günlerde gelecek tabii ki

gecenin o saatinde gitmeniz olmamış bence. matkap filan çalıştırsalar neyse. bulaşık yani alt tarafı. eşi evde de olmayabilirdi, uygun bi saatte gitmeniz gerekirdi.
kadın ya gece saati üstünü yırtıp imdat beni taciz ediyolar dese napıcaktınız gece gece hik akıl kari dagil yaniii

sitede oturuyorsanız . site yönetimine sikayet edin

kadın ya gece saati üstünü yırtıp imdat beni taciz ediyolar dese napıcaktınız gece gece hik akıl kari dagil yaniii
biz öyle ulu orta bi yerde yaşamıyoruz canım
her yerde kameralar var
yapsaydı izlerdiniz rezilliği sosyal medyada nasıl böyle düşünceler geliyor aklınıza pes

Duvarın inceliği komşunun suçu değil..
Süpürge falan tamam da bulaşığıma da kimse karışamaz...
Ne kadar gürültü çıkabilir ki? Kepçeyi tencereye vura vura yıkamıyordur herhalde...

Bana da tuhaf geldi ,yani süpürge çalıştırsa garip olurdu.
Ama bulaşık yani neticede ,belkide kadınında ancak o saatte fırsatı oluyordur yıkamaya.

ayrı eve çık demekle olmuyor
apartmanda yaşamasını öğrenecek
öğrenemezse imza toplanır atılır bile apatmandan. kuralları var bunun.

sitede oturuyorsanız . site yönetimine sikayet edin
çok açık olmaması adına yazmıyordum yöneticinin kiracısı zaten ve o da karşı komşum :)
bize kusura bakmayın zaten herkesten şikayet geliyor gerekeni yarın yapacam dedi
onlarda şahit olaya zaten
çok sağol yorum için canım

çok çirkin bi şey bu
bunu yapan zaten mantıklı biri olamaz .
konuşarak anlaşmak varken inatlaşmak niye ki
neticede türkiyede yasıyoruz neler görüyoruz kadın kendini fazla fazla haklı cıkarmka icin yapabilirdi ama kamera varmıs allahtan

benim de ust komşum aşırı gürültücü
ben duymuyorum . çünkü 3 çocuk ve çalışıyorum.
işten yorğun geliyorum ve saat 11 gibi yatıyorum . yattığım gibi de uyuyorum.
ama üst komşum uyumuyor.
saat 2 ye kadar da 3 yaşındaki kizi ayakta.
hopluyor zıplıyor.
herkesin yatak odazsının olduğu oda onun oturma odası
ben değil ama yan komşum aşırı rahatsız oluyor.
ve çok takılıyor seslere. eşi de öyle .
haklı çünkü ben bebek için uyandığımda tepinme bağrışma sesleri de geliyor yukarıdan . yine yorgunluktan uyuyorum hemen . bebek ile ilgilendikten sonra yani.
bu komşu için de herkes şikayetçi. kadın benim üstümde oturuyor ama şükür ki ben duymuyorum .

ayrı eve çık demekle olmuyor
apartmanda yaşamasını öğrenecek
öğrenemezse imza toplanır atılır bile apatmandan. kuralları var bunun.
ben senelerdir buyuk sehirde yasıyorum kendi evi olupta ses cıkaran ev sahibi ni rahatsız olupta cıkaran diger ev sahipleri görmedim adamı vururlar bee tv lerde görmüyomusunuz ünlü ünsüz kapısına birinin asla gidilmez haybeye bıcak yesen napıcan türkiye burası bide adamın arkaası varsa kefaletle bile kurtulur adam ölmezse

neticede türkiyede yasıyoruz neler görüyoruz kadın kendini fazla fazla haklı cıkarmka icin yapabilirdi ama kamera varmıs allahtan
öyle insanların kapısına da başka komşular ile gitmek lazım ki şahit olsunlar .
ne insanlar var gerçekten .
çirkef mi denir ne denir bilemedim ama kimse sevmez tabi kendilerini. çünkü komşuluk demek geçim demek .
komşu komşunun külüne muhtaçtır.
yüz göz olmadan yapmak lazım bazı şeyleri.

yok kapısına gitmem .
çünkü kimin ile karşılaşacağımı bilmiyorum. muhattap olamam . seviyesine düşemem
ama yönetime şikayet ederim.
anında mesaj gidiyor telefonuna.
ikinci ve üçüncü uyarından sonra ise para cezası var.
uğrşaşmam kendisi ile.

işte ben buna karşıyım işte beni rahatsız etmiyorsa boşver zihniyetinden
lütfen rahatsız olun diğer haksızlığa uğrayan komşunuz için
bizler neden hep mağdursak susuyoruz da edepsizlik yapanlar herşeye hakkı varmış gibi davranıyor
dur diyecez olmaz diyecez

bu yorumu görmemiştim canım bencede en iyisi şikayet etmelisin seviye yerlerde olabiliyor
şekil A

O saatte kadın sırf sizi rahatsız etmek için bulaşık yıkayacak değil ya misafiri vardır ya çocuk uyunacak saat çünkü. birde inadına suyu açtı diyorsunuz duvat yumruklamak çok mu iyi bir davranış hele gece vakti eşinizin kapıya dayanması zaten bi bulaşık ne kadar sürer ki zaten eşinizi uyku tutmuyormuş ki.duvarlar ince demek ki. kocası yok mu bu kadının olsa kapınıza gelip iyi bi laf derdi size

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…