canim iyide suc senin oanda cocuk senin sorumlulugundaydi, hani kadin cocuga bakmadi da cocuk kirsaydi ozaman ödemek zorundaydi
Bencede....o an cocugun sorumlulugu sendeydi, sana emanet edilmisti cünkü.
Allah korusun, o cocuk bilgisayari kafasinada düsürebilirdi (mesela)!
Kasten yapilan birsey yok, cünkü cocuk 12 degil 2 yasinda....:hulya:
Vallaha ben olsam ödemezdim, cocuk sana emanet edilmisti, dikkat etmeyip zarar geldiyse buna beni sorumlu tutamazsin derdim.
Elektrik süpürge olayi cok farkli ama, ödünc aldiysa sapasaglamda geri getirmeli, bozulmus ise bunu komsuna söylemelisin.....ve en güzelimi bu tür konularda alisversini kesersin.
haklısın canım zaten kimseye iyilik etmemk lazım vve fazlaca rahat olmak lazım malesef ben öle değilim ve hep bu yüzden kaybediyorumlmaz:
ve emin olki senin dediğin gibi kafasına düşseydi oda inan şu anda rahat olduğu gibi olmazdı zaten herkesin kendi tarafından kötü bir şey olunca canı yanar oda çocuk düşer kalkar yanlışlıkla olmuş denmezdi.
ve buda sonuç olarak şu oluyorki kimseye iyilik etmiceksin herkes ne hali varsa görsün emrivaki yapılıp kapına gelen zor durumda olan biri ise bile sizin konuşmanızdan bu çıkıyorakannehir
sana maddi manevi zarar verecek insanlardan uzak dur bence..ve ne olursa olsun karsılaması gerekir...
canim galiba hamileliginden dolayi alingansin, burda herkes kendi fikrini yaziyor
sana kimse neden iyilik yaptin demiyorki niye saptiriyosun konuyu, senin dikkatli olman gerekiyordu.daha komsunla gidip konusmadan sinirlerini bosuna harab ediyosun, belkide ortaklasa ödeyelim dicek konu kapancak:1hug:
burda nie arkadaşın üstüne gidiliyo ki anlamıyorum nasıl olmuşsa olmuş ve bilgisayarı sonuçta çocuk kırmış üstelik 5 10 liralık bişeyde değil tabiki isteyeceksin açık açık söle yaptırsın yani hiç hoşlanmam böle şeylerden kendini kullanılıyo hissediyorsun galiba canım ve de kendini hiç kullandırma sorumsuz insanlara sorumluluklarını bildirmek gerekiyo kendileri farketmiyosa
haklısın canım zaten kimseye iyilik etmemk lazım vve fazlaca rahat olmak lazım malesef ben öle değilim ve hep bu yüzden kaybediyorumlmaz:
ve emin olki senin dediğin gibi kafasına düşseydi oda inan şu anda rahat olduğu gibi olmazdı zaten herkesin kendi tarafından kötü bir şey olunca canı yanar oda çocuk düşer kalkar yanlışlıkla olmuş denmezdi.
ve buda sonuç olarak şu oluyorki kimseye iyilik etmiceksin herkes ne hali varsa görsün emrivaki yapılıp kapına gelen zor durumda olan biri ise bile sizin konuşmanızdan bu çıkıyorakannehir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?