Evet zaten ilk önce direk aklima bosanmak geldi demek ki bizim ki sayfalara numarasini yazıyor dedim ama iyi ki esimi uyandrmadan ben konusmusum anladm neyin ne olduğunuYanlıs anlamaya cok musaıt bır durum , ıyı kı once sız gormussunuz mesajı.
Eşinize anlattınız mı pekı ?Evet zaten ilk önce direk aklima bosanmak geldi demek ki bizim ki sayfalara numarasini yazıyor dedim ama iyi ki esimi uyandrmadan ben konusmusum anladm neyin ne olduğunu
Sağolun gercekten birde kötü niyetim yok sordum diyo ya elim ayağım titredi sinirdenTöbe yarabbi.
Utanmaz olmak böyle birşey demekki...
Gelmiş geçmiş olsun
Anlattım haberim yok ne isim olur zaten dedi Telefonum herseyim burda saklım yok zaten senden dedi ki saklamaz hic biseyini zaten böyle birsey de beklememEşinize anlattınız mı pekı ?
Dün gece eşim uyurken 11 buçuk gibi teline mesaj geldi whatsaptan birde arama oldu o yüzden baktım profilde kadın resmi olan biri size bir şey sorabilir miyim yazmış bende eşim gibu sor yazdım kons ya da oryantal arıyor musunuz diye sordu benim sinirden elim ayagm titredi ama esimmis gibi konustum nerden biliyorsunuz dedi bilmiyorum bir sayfada gördüm dedi bende hangi sayfa da ne yazmışım dedim siz bisey yazmamissiniz numaraniz vardı bende aldım sormak istedim dedi bende yine dedim sayfaya ben mi numarami yazmışım diye yok ben buldum sordum dedi böyle bi süre konustuk arıyorum açmıyor ama en son açtı esimin google haritadan bulmus esimin dükkanı var dükkanın yakınında müzikhol var müzikholu aratmis haliyle Yakınlarda olanlardan esimin dukkani da cikmis ordan da numarayi alip yazmis ama açtım agzimi dedim sen kimsn de bde profil resminde ikimizin resmi var bunu göre göre yazıyor kons oryantal arıyor musunuz dyor kadına bagrdgmda falan da benim kötü bir niyetim yok dyo agzma ne gelirse syledim amaann hanimlar dikkatli olunn bi de basina böyle bisey gelen var mi merak ediyorum
Esim yatakta yatiyordu ben koltkta oturuyorum zaten o ara ona uyurken bi bakisim var gozlerimden ates cikiyodu :)))Olayı iyice anlamadan eşine kafa göz dalmadığın iyi olmuş.
Sağolun gercekten birde kötü niyetim yok sordum diyo ya elim ayağım titredi sinirden
İş arıyormus bir sürü numara aldım diyor dedim senn yüzünden kac yuva yikilir sende kadın degil misin dedim Hayır diyo dedim nasıl evli degilim yani diyor tam salaknumarayı bulmak için epey bir çaba sarfetmiş.
Çok haklisiniz zaten bilerek onu uyandirmadim ilk önce o gibi konustum sonra zaten anladim olayi eger anlamadan esime deseydim gebertirdim galibaYeni evlendiğimiz zaman, bir kere telefonumu mesaj atmıyor diye gösterdim telefon bayisine. Yaptılar neyse , eve geldim tanışabilir miyiz diye msj. Yok filan dedim , açmıyorum, ısrar ediyor, Normalde öyle süslü bakımlı bir insan da değilimdir, küçük yer diye dikkat ediyordum, nerden musallat oldu bilmiyorum, Yen'i evliyiz eşime desem ben bişey yaptım sanacak, babama söylemiştim ozaman . O dönem böyle sosyal medya filan da Yok. Şimdi herkese ulaşmak daha kolay. O yüzden hemen eşinizi suçlamayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?