Kons oryantel arıyor musunuz !!!!delirdimmm

Anne-birr

Üye
Kayıtlı Üye
20 Mart 2017
238
235
18
31
Dün gece eşim uyurken 11 buçuk gibi teline mesaj geldi whatsaptan birde arama oldu o yüzden baktım profilde kadın resmi olan biri size bir şey sorabilir miyim yazmış bende eşim gibu sor yazdım kons ya da oryantal arıyor musunuz diye sordu benim sinirden elim ayagm titredi ama esimmis gibi konustum nerden biliyorsunuz dedi bilmiyorum bir sayfada gördüm dedi bende hangi sayfa da ne yazmışım dedim siz bisey yazmamissiniz numaraniz vardı bende aldım sormak istedim dedi bende yine dedim sayfaya ben mi numarami yazmışım diye yok ben buldum sordum dedi böyle bi süre konustuk arıyorum açmıyor ama en son açtı esimin google haritadan bulmus esimin dükkanı var dükkanın yakınında müzikhol var müzikholu aratmis haliyle Yakınlarda olanlardan esimin dukkani da cikmis ordan da numarayi alip yazmis ama açtım agzimi dedim sen kimsn de bde profil resminde ikimizin resmi var bunu göre göre yazıyor kons oryantal arıyor musunuz dyor kadına bagrdgmda falan da benim kötü bir niyetim yok dyo agzma ne gelirse syledim amaann hanimlar dikkatli olunn bi de basina böyle bisey gelen var mi merak ediyorum

Hayır hiç başıma gelmedi, başına gelen tanıdığım da yok.

Ya o iş öyle değildir, eşiniz bir yere yazmıştır, instagramda falan birilerini takibe almıştır falan, profiline de cep noyu yazmıştır.
Ya da hakikaten öyledir, hatta insan cep no sunu her yere veriyor, daha alakasız bir sebep bile olabilir.
Siz eşinizi tanımıyor musunuz?

çüş

Yeni evlendiğimiz zaman, bir kere telefonumu mesaj atmıyor diye gösterdim telefon bayisine. Yaptılar neyse , eve geldim tanışabilir miyiz diye msj. Yok filan dedim , açmıyorum, ısrar ediyor, Normalde öyle süslü bakımlı bir insan da değilimdir, küçük yer diye dikkat ediyordum, nerden musallat oldu bilmiyorum, Yen'i evliyiz eşime desem ben bişey yaptım sanacak, babama söylemiştim ozaman . O dönem böyle sosyal medya filan da Yok. Şimdi herkese ulaşmak daha kolay. O yüzden hemen eşinizi suçlamayın

Çok haklisiniz zaten bilerek onu uyandirmadim ilk önce o gibi konustum sonra zaten anladim olayi eger anlamadan esime deseydim gebertirdim galiba

İş arıyor demek ki kadın, yakınlarda müzikhol var diyorsun, Google haritadan o müzikholün numarasını alacağına eşinin numarasını almış demek. Bence özellikle eşine mesaj atmak, eşini aramak gibi bir durum yok. Müzkholün numarasını ararken, eşinin numarasını orası sanmış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…