Aynen dedim zaten ne düşündün dükkanı var yapisiyim mi diye dsndun dedim durakladı Hayır diyor ama tabi ki düşüncesi buAdamları böyle yoldan çıkarıyorlar demekki, dükkanı var zengindir diye düşündü, ayarlamaya çalıştı, eşin de meyilli olsa gidecek yani. Dünyanın çivisi çıkmış , Allah şaşırtmasın
Yok muzikholun cevresinde olan numaralari almis esimin oto aksesuar dükkanı var numara oto aksesuarin gayet belli zaten bir sürü numara aldım dedi herkese soruyor demek kiİş arıyor demek ki kadın, yakınlarda müzikhol var diyorsun, Google haritadan o müzikholün numarasını alacağına eşinin numarasını almış demek. Bence özellikle eşine mesaj atmak, eşini aramak gibi bir durum yok. Müzkholün numarasını ararken, eşinin numarasını orası sanmış
Ah bide beni bilsen ilk önce dünya yıkıldı başıma sonra dünyalar benim oldu :)Bu tarz konularda ilk defa erkegin masum ciktigini ogrendim ve nedensizce cok mutlu oldum
Hayır harita da müzikhole yakın dükkan ordan esimin dükkanı nin numarasini almis yoksa müzikhole gitsin sorsun beni ilgilendirmez ama böyle mesaj atilir mi resmen cinayet sebebie kadın iş arıyormuş. müzikhol diyorsun..
kons luk oryantallik mesleği demek ki
yuvayı yıkan onlar degil adamlar ama onlarda evli veya sevgili ayırt etmiyorsa umurlarında da degil demekkiHer kons oryantel yuva yikicimi? İnsanlari bu sekilde yaftalamayin.Bu onun tercihi bu meslegi secmis ve yapiyor ,yapiyor diyede yuva yikan kadin konumuna sokmayin
Canim ben asla kinamam sadece esimin haberi yokken mesaj atmasi yuva yikmak ben anlayip dinlemeden esime suc atabilirdim büyük bir kavga edebilirdik onun yüzündenHer kons oryantel yuva yikicimi? İnsanlari bu sekilde yaftalamayin.Bu onun tercihi bu meslegi secmis ve yapiyor ,yapiyor diyede yuva yikan kadin konumuna sokmayin
Aynen kendi konumuna göre musteri arayıp buluyor demek ki yeni birsey daha öğrendim vallasosyal fahişelik hizmeti yani.
işte google haritalar bu işe de yarıyormuş demek.
her tür müşteriye ulaşılıyor.
Canim ben asla kinamam sadece esimin haberi yokken mesaj atmasi yuva yikmak ben anlayip dinlemeden esime suc atabilirdim büyük bir kavga edebilirdik onun yüzünden
ben de harita üzerinden 12 saatlik mesafedeki nakliye şirketlerinin telefonlarını ve araçlarını bulmuştum sokak görünümü özelliğiyle :)Aynen kendi konumuna göre musteri arayıp buluyor demek ki yeni birsey daha öğrendim valla
Aynen iste profilinde ikimizin resmi var göre göre yaziyorsa umursamiyor tabi kiyuvayı yıkan onlar degil adamlar ama onlarda evli veya sevgili ayırt etmiyorsa umurlarında da degil demekki
Anladım zaten Bana da gelmez sonucta adam istemese gitmez yapmaz ama onlarinda bu denli dusuncesizce hareket etmesi hic güzel degilyok sana demedim ,genel bir algi var toplumda o tarz yerlerde calisan insanlara baska gozle bakiliyor ,yuva yikici denilip genelleme yapiliyor bu da baba dogru gelmiyor
Dün gece eşim uyurken 11 buçuk gibi teline mesaj geldi whatsaptan birde arama oldu o yüzden baktım profilde kadın resmi olan biri size bir şey sorabilir miyim yazmış bende eşim gibu sor yazdım kons ya da oryantal arıyor musunuz diye sordu benim sinirden elim ayagm titredi ama esimmis gibi konustum nerden biliyorsunuz dedi bilmiyorum bir sayfada gördüm dedi bende hangi sayfa da ne yazmışım dedim siz bisey yazmamissiniz numaraniz vardı bende aldım sormak istedim dedi bende yine dedim sayfaya ben mi numarami yazmışım diye yok ben buldum sordum dedi böyle bi süre konustuk arıyorum açmıyor ama en son açtı esimin google haritadan bulmus esimin dükkanı var dükkanın yakınında müzikhol var müzikholu aratmis haliyle Yakınlarda olanlardan esimin dukkani da cikmis ordan da numarayi alip yazmis ama açtım agzimi dedim sen kimsn de bde profil resminde ikimizin resmi var bunu göre göre yazıyor kons oryantal arıyor musunuz dyor kadına bagrdgmda falan da benim kötü bir niyetim yok dyo agzma ne gelirse syledim amaann hanimlar dikkatli olunn bi de basina böyle bisey gelen var mi merak ediyorum
Kesinlikle öyle olurdu inanmazdim asla :)))sonradan gorseydiniz bir sekilde asla inanmazdınız hatta buraya konu acsanız hicbirimiz inanmazdık:) demekki onyargılı olmamak lazım
Masaj salonunda çalişan bir kadın eşimi her gùn ariyor mesaj atiyormuş. Eşim de ben yanlis anlarim diye söylememis. Geçen gùn yanimda aradi kadin açtim. Tartistim telefonda kadinla ekmek parasi ne yapayim diyor. Yahu ekmek parasi tamam da neden devamli benim kocam araniyor.. Açtim aģzimi yumdum gòzùmù bir daha arayamadi tabi.. Terbiyesizlik baska bisey degil yaptiklari..Dün gece eşim uyurken 11 buçuk gibi teline mesaj geldi whatsaptan birde arama oldu o yüzden baktım profilde kadın resmi olan biri size bir şey sorabilir miyim yazmış bende eşim gibu sor yazdım kons ya da oryantal arıyor musunuz diye sordu benim sinirden elim ayagm titredi ama esimmis gibi konustum nerden biliyorsunuz dedi bilmiyorum bir sayfada gördüm dedi bende hangi sayfa da ne yazmışım dedim siz bisey yazmamissiniz numaraniz vardı bende aldım sormak istedim dedi bende yine dedim sayfaya ben mi numarami yazmışım diye yok ben buldum sordum dedi böyle bi süre konustuk arıyorum açmıyor ama en son açtı esimin google haritadan bulmus esimin dükkanı var dükkanın yakınında müzikhol var müzikholu aratmis haliyle Yakınlarda olanlardan esimin dukkani da cikmis ordan da numarayi alip yazmis ama açtım agzimi dedim sen kimsn de bde profil resminde ikimizin resmi var bunu göre göre yazıyor kons oryantal arıyor musunuz dyor kadına bagrdgmda falan da benim kötü bir niyetim yok dyo agzma ne gelirse syledim amaann hanimlar dikkatli olunn bi de basina böyle bisey gelen var mi merak ediyorum
Yani bu da öyle iste kötü niyetim yoktu diyor eee diyorum adam ariyorum dese napcan dert mi dinlicen sanki iyi birsey söyle diyorum yok sordum isim bu tek dedigi bu zaman gerçekten kötü yaMasaj salonunda çalişan bir kadın eşimi her gùn ariyor mesaj atiyormuş. Eşim de ben yanlis anlarim diye söylememis. Geçen gùn yanimda aradi kadin açtim. Tartistim telefonda kadinla ekmek parasi ne yapayim diyor. ahu ekmek parasi tamam da neden devamli benim kocam araniyor.. Açtim aģzimi yumdum gòzùmù bir daha arayamadi tabi.. Terbiyesizlik baska bisey degil yaptiklari..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?