Kons oryantel arıyor musunuz !!!!delirdimmm

Aynen dedim zaten ne düşündün dükkanı var yapisiyim mi diye dsndun dedim durakladı Hayır diyor ama tabi ki düşüncesi bu

Yok muzikholun cevresinde olan numaralari almis esimin oto aksesuar dükkanı var numara oto aksesuarin gayet belli zaten bir sürü numara aldım dedi herkese soruyor demek ki

sosyal fahişelik hizmeti yani.
işte google haritalar bu işe de yarıyormuş demek.
her tür müşteriye ulaşılıyor.

Her kons oryantel yuva yikicimi? İnsanlari bu sekilde yaftalamayin.Bu onun tercihi bu meslegi secmis ve yapiyor ,yapiyor diyede yuva yikan kadin konumuna sokmayin

e kadın iş arıyormuş. müzikhol diyorsun..
kons luk oryantallik mesleği demek ki
Hayır harita da müzikhole yakın dükkan ordan esimin dükkanı nin numarasini almis yoksa müzikhole gitsin sorsun beni ilgilendirmez ama böyle mesaj atilir mi resmen cinayet sebebi

Her kons oryantel yuva yikicimi? İnsanlari bu sekilde yaftalamayin.Bu onun tercihi bu meslegi secmis ve yapiyor ,yapiyor diyede yuva yikan kadin konumuna sokmayin
Canim ben asla kinamam sadece esimin haberi yokken mesaj atmasi yuva yikmak ben anlayip dinlemeden esime suc atabilirdim büyük bir kavga edebilirdik onun yüzünden

Canim ben asla kinamam sadece esimin haberi yokken mesaj atmasi yuva yikmak ben anlayip dinlemeden esime suc atabilirdim büyük bir kavga edebilirdik onun yüzünden

yok sana demedim ,genel bir algi var toplumda o tarz yerlerde calisan insanlara baska gozle bakiliyor ,yuva yikici denilip genelleme yapiliyor bu da baba dogru gelmiyor

Aynen kendi konumuna göre musteri arayıp buluyor demek ki yeni birsey daha öğrendim valla
ben de harita üzerinden 12 saatlik mesafedeki nakliye şirketlerinin telefonlarını ve araçlarını bulmuştum sokak görünümü özelliğiyle :)

yok sana demedim ,genel bir algi var toplumda o tarz yerlerde calisan insanlara baska gozle bakiliyor ,yuva yikici denilip genelleme yapiliyor bu da baba dogru gelmiyor
Anladım zaten Bana da gelmez sonucta adam istemese gitmez yapmaz ama onlarinda bu denli dusuncesizce hareket etmesi hic güzel degil

hey allahım, işte googlenin ve iş yerinin konumunun axizliğine ugramıssınız. gecmiş olsun...

Masaj salonunda çalişan bir kadın eşimi her gùn ariyor mesaj atiyormuş. Eşim de ben yanlis anlarim diye söylememis. Geçen gùn yanimda aradi kadin açtim. Tartistim telefonda kadinla ekmek parasi ne yapayim diyor. Yahu ekmek parasi tamam da neden devamli benim kocam araniyor.. Açtim aģzimi yumdum gòzùmù bir daha arayamadi tabi.. Terbiyesizlik baska bisey degil yaptiklari..

zaten varya akıllarında olmasa bile bu tipler adamları ayartmaya akıllarına sokmaya calısıyo pislikler yaa.

Yani bu da öyle iste kötü niyetim yoktu diyor eee diyorum adam ariyorum dese napcan dert mi dinlicen sanki iyi birsey söyle diyorum yok sordum isim bu tek dedigi bu zaman gerçekten kötü ya

İlk defa duyuyorum böyle bir şey.Benim hattımda eşimin üzerine çoğunlukla kredi kartı ve dershane mesajları geliyor bana.Ayrıca niye whatsap? Genel mesaj bölümüne gelmesi gerekir mesajın.Bana whatsap tan yabancı numaradan hiç mesaj gelmedi şimdiye kadar.Sadece rehberimdekilerden mesaj geliyor.Garip yani..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…