Kons oryantel arıyor musunuz !!!!delirdimmm

Konu gercek mı? Kadına "Yuva yıkıcısın, dukkanı var diye yapışmaya kalktın vs." diye sayıyorsun ve seni durup dinliyor mu birde? Yanlış aradınız vs dersin kapatırsın konuyu biter gider ne bu hakaretler bılmem neler?

Çünkü whatsapta gizlilik ayarından herkese açık profili sizin ki sadece kisilerimdir yani esimin nosunu rehberine ekleyen herkes profili görüp mesaj atabilir öyle anlatayım

bir gece yatmaya yakın eşimin telefonuna msj geldi; "günün yorgunluğunu atmak istermisin... masaj vs vs .... " sonuna da adını yazmış okşan gibi bişeydi. mesajın başını görünce hop noluyo bu ne falan bir çıkıştım. sonra bir iki daha geldi, arkasından kesildi. ciddiye almadım

Yani bu da öyle iste kötü niyetim yoktu diyor eee diyorum adam ariyorum dese napcan dert mi dinlicen sanki iyi birsey söyle diyorum yok sordum isim bu tek dedigi bu zaman gerçekten kötü ya
Fazla utanmazlar... yakinda kocanín telefonunu niye sen aciyorsun diye bize de kizar bunlar

Çünkü whatsapta gizlilik ayarından herkese açık profili sizin ki sadece kisilerimdir yani esimin nosunu rehberine ekleyen herkes profili görüp mesaj atabilir öyle anlatayım
Biliyorum onu ama ,tanıtım reklamları genelde normal mesaj alım yerine gelir onu demek istedim.Sizde eşinizin whatsapının ayarını benimki gibi yapın başınız ağrımaz ozaman.

Tabi ki gercek Neden demiyim ki ve evet dinliyor kötü niyetim yoktu diyor o neden evli adama hadi evli oldugunu bilmiyor diyelim profilde ikimizin resmi var insan cekinir ben hic anlayip dinlemeden esime sen sayfalara numarani birakip kons oryantal ariyormussun diyebilirdim haliyle büyükçe bir kavga sebebi bosanma sebebi benim icin belki bu sekilde yapmasam bir daha yazicakti

Arkadasım basıma böyle birsey gelmedi ama benzeri birsey benim telefonuma oldu.gece saat 12 den sonra aşkım sevgilim diye mesajlar arsmalar gelmeye başladı.iyiki telefonum benim elimdeydi.esim olsa yanlış anlar hani.adama beyefendi yanlış numara herhalde lütfen rahatsız etmeyin diyorum.pardon deyip iki gün sonra bir daha arıyor.en son esime söyledim.o da aramiş adamı saymiş sövmüş "arama diyor ne arıyorsun lan " diye. Neyse 3 -4 hafta sonra yine mesajlar mesajlar.yani askim yazsa iyi.kizin adinı da söylüyor.önceki gün ne halt yediklerini falan ayrıntısıyla.kız arkadasına attıgını sanıyor ama mesajlar bana geliyor.Allahım mesaja bskmaya utandım o derece.tabi esim aradı bu adamı abi ozür dilerimler, kusura bakmalar esime...bir de sen bilmemkimin kocası misın yoksa su sehirden mi arıyorsun diyormuş esıme.artık işler karıştırdıgı kadın evli mi neyse...

Yani demem o ki yanlişlik olabilir.o mesajları ilk esim görseydi yanliş anlardı sanırım.bazen güvenmek gerekir karsındakune.ya da en iyi sen bilirsin esini sen tanırsın canım.

Biliyorum onu ama tanıtım reklamları genelde ana rehbere gelir onu demek istedim.Sizde eşinizin whatsapının ayarını benimki gibi yapın başınız ağrımaz ozaman.
Malesef esnaf oldugu icin is icin yazan oluyor ama bunun normal mesaj bölümüne gelmemesinin nedeni kadin whatsaptan yazmis o yüzden whtsapa gelmiştir :)

Sana da gecmis olsun canim gerçekten can sıkıyor böyle seyler dedigin gibi anlayip dinlemeden fevri davranmiycaksin

Her kons oryantel yuva yikicimi? İnsanlari bu sekilde yaftalamayin.Bu onun tercihi bu meslegi secmis ve yapiyor ,yapiyor diyede yuva yikan kadin konumuna sokmayin
milletin kocasını arayıp iş(!) isteyen bu kadın yuva yıkıcı.

Yaaa iste bir de benim telefonum.esim görse o mesajları....düsünemiyorum.Allahtan esim oralı bile olmadı.yani yanlışlik oldugundan o kadar emindi ki sorgulamadı bu durumu.ben olsam süphe duyar mıydım bilemiyorum.insanız hepimiz.kendini ispatlayamamak cok kötü olurdu.Allahtan tugbam aşkımsın yazmis.adim tuğba degil:)))

Öyle olsa yine iyi belli kadin herkese atıyor bu direk ariyor musunuz diyip bide aramış bunun adı da zeynaymış :))

sucsuzken suclu duruma düşmek en kötü sey iyi ki adınız aynı denk gelmemis :-D:-D

neredeyse namusunu evli bekar ayırt etmeden herkese satın kadınlara namuslu, bize de hakaret ediyoruz diye namussuz diyecek hemcinslerimiz.

hangi fahişe evli bekar erkek ayrımı yapar yahu? var mı böyle bir beklenti içinde olan?
ha erkek de hayır demeyi bilecek o ayrı da, milletin kocasını rahatsız eden kadına neden hakaret ettin demek de çok abes.

Ee yani gecenin bir vakti esimi arayıp mesaj atmaya hakki var ama ben hakaret edince ben kötüyüm galiba ki umrumda degil yine olsa yine daha kotulerini derim gitsin isini yerinde yapsin ona karisamam kendi hayati ama evime bulasiyorsa alir cevabını ki aldi da zaten

Ablama geldi böyle bir mesaj watsapptan . aynı söylemleri yazmış numaranızı bi sitede gördüm konuşalım tarzında yazmış bir bayan !tabiki direk engelledi ! Cevap bile vermemek Lazım böylelerine

İş bulursam diye aramıştır çevredeki müzikholleri, niye yuva yıkıcı oldu kadın durduk yere? Böyle ithamlar hoş değil.

İş bulursam diye aramıştır çevredeki müzikholleri, niye yuva yıkıcı oldu kadın durduk yere? Böyle ithamlar hoş değil.
Müzikholleri aramamış ki muhtemelen çalıştığı müzikholün cevresindeki dükkan sahiplerini aramış.Hadi sadece oryantal sorsa yine iş için diyelim de kons ister misiniz diye sormasını nasıl açıklayacağız?

Hemcinslerimizin yanında olalım derken abartmayalım bence bazı şeyleri

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…