Kons oryantel arıyor musunuz !!!!delirdimmm

Eşim benim yanımda bir akrabasını aramıştı. Numarasını değiştirmiş adam. Numarayı yeni kullanan kadın epey bir süre mesaj, arama vs rahatsız etmişti. Sonra bi adam aradı sanırım kadının bi şeyi eşime adını, nerde yaşadığını filan sordu. Biz sonradan anladık olayı. Kadını engelledik filan daha sonra başka numaralardan mesaj attı filan. Var böyle kadınlar malesef. Allahtan bizim de olaylar hep benim yanımda oldu da yanlış anlama olmadı. Evet eşim güvenilir bir insan ama ben kimseye yüzde yüz güvenmem.

İş bulursam diye aramıştır çevredeki müzikholleri, niye yuva yıkıcı oldu kadın durduk yere? Böyle ithamlar hoş değil.
Bence konuyu yanlış anlamışsın canım. Kadın zaten orda çalışıyor, kendine müşteri arıyor.

Sağolun gercekten birde kötü niyetim yok sordum diyo ya elim ayağım titredi sinirden
Kötü niyeti yok ablası,dizine yatırıp ninni söyleyecekti
Ti Allam.
Herkes ekmek peşinde tamam da Allah helal kazanç versin,kimsenin ailesine namusuna göz dikmeden.

Yanında olmaktan değil de bu insanlar arar yani sonuç olarak para kazanmak için aramış bütün çevreyi ne iş düşerse birinden biri ister belki diye. Bu aradığım insanlar evli midir diye düşündüğünü zannetmiyorum. Ha çok doğru bir yol izliyor demiyorum ama yuva yıkayım düşüncesi olduğunu sanmıyorum. Ankaralıysanız belki bilirsiniz travestiler ve fahişeler yollara kart atar. Bunlara bakmadan geçen evli adamlar da olur alıp arayan adam da. Travestiye kart atma demek yerine evli adamın o kartları almaması lazım. Tam demek istediğim anlaşılır oldu mu bilmiyorum :)

Sadece erkekleri değil ellerindeki,ulaşabildikleri tüm numaraları arıyorlar malesef.Beni de aradılar,kadın sesi duyunca bir daha aramadılar.Bu tarz şeyler oluyor,sizin muhabbete girmenizi yadırgadım açıkçası,niyetini anladınız neden bağırıp çağırıyorsunuz,kapatın telefonu gitsin..
Ayrıca eşlerimiz aranıyor diye ne yapalım nöbet mi tutalım başlarında?Eğilimi olan insan yapar zaten,dikkat etmekle falan engelleyemezsiniz..Hırsızın hiç mi suçu yok sizce ?

Bence konuyu yanlış anlamışsın canım. Kadın zaten orda çalışıyor, kendine müşteri arıyor.

Tamam doğru bir yol izlediğini söylemiyorum ama o da kendi çapında böyle bir yol izleyerek iş buluyor demek ki. Evlilerin arasını bozayım mantığıyla yaptığını zannetmiyorum. Ankaralıysanız belki bilirsiniz travestiler ve fahişeler yollara kart atar. Bunlara bakmadan geçen evli adamlar da olur alıp arayan adam da. Travestiye kart atma demek yerine evli adamın o kartları almaması lazım. Tam demek istediğim anlaşılır oldu mu bilmiyorum :)

Ankarada okudum biliyorum o kartları
Bu konuda aynı fikirdeyiz ama birinin özel numarasına üstelik profilde bi kadınla fotoğrafı olan birine kons ister misiniz diye sormakla aynı şey değil bence.Konu sahibi sonradan görse böyle olduğuna inanmazdı mesela,konuyu öyle açsa ayrıl derdik.Büyük sorun bu aslında

Evet orayı gözden kaçırmışım ben şimdi tekrar okudum. Eğer profil fotoğrafı herkese açıksa (mesela benim değil rehberimdekiler görüyor sadece) onu gördüğü halde bilerek yazdıysa evet savunulacak bir tarafı yok.

Aynen bende böyle düşünüyorum.sonuçta kadının işi bu.bunu bilerek arayan evli erkekte vardır bekar da..ama kadin bunu düşünmez o parasının derdinde.yuva yıkayim karısını boşasinda beni alsın diye dusunmuyordur yani.
Ve attığı mesajı görüpte arayan adamdır yuva yıkan,kadın değil..sokaklarda bile var zaten bu tür iş yapan kadınlar. Ne yapacaklar kocalarini eve mi kapatacaklar bu eşler yani?

Anlaştıysak mesele yok o zaman

Whatsapp profil fotoğrafında eşinin konu sahibiyle fotoğrafı varmış. Onu göre göre yazdıysa hoş olmamış gerçi ama yine de yuva yıkıcı olduğunu düşünmüyorum, kimbilir kaç kişiye yazdı?

Yani şansını deniyor işte iş için. Evli yada bekar olduğuna dikkat bile ettiğini düşünmüyorum. Bu anormal bir durum değil ki sasiralim.İşi bu işte.
Evli adamlarda uzak duyacaklar bu kadar basit zorla yakasına yapışmıyor ki kadın.

Aynen iste anlatmak istediğim bu o bunu umursamayip yapabilir ama ben sinirlenince suçlu olmuşum garip o zaman bizimde numaralarimizi erkekler bulup bize yazsın eslerimiz hic bişey demesin is bizde bitiyor nasılsa o her ne is yapiyorsa yapsın bir kadın olarak düşünceli olucak böyle bir mesajdan aramadan hiç bir kadının memnun olacağını ya da amaan diyeceğini düşünmüyorum

o müzikholde iş arıyordu sanırım. gerçekten kötü niyeti olmayabilir de. kim pavyonda çalışan kons oryantal olmak ister ki? cidden işe ihtiyacı olan biri olabilir.
tabi sen gecenin o saate sinirle söylemişsindir ama daha takma bence.

Zaten hep bu düşüncede biriyim erkek uzak duracak ama o da gecenin bir Vakti kime neye yazdığını aradığını bilecek öyle bir hakkı yok başlarım işte o zaman ben öyle işe

Zaten hep bu düşüncede biriyim erkek uzak duracak ama o da gecenin bir Vakti kime neye yazdığını aradığını bilecek öyle bir hakkı yok başlarım işte o zaman ben öyle işe
Iyide bu işleri yapan hiçbir kadın gecenin vaktine yada adımın medeni durumuna bakmıyor işte. Hak veriyor değilim onlara ama böyle bir durum olduğunda yapılacak şey belli.muhattap bile olmadan numarayı engellemek..yani olayı büyütmeye gerek yok.

iyi niyetli kons nasıl olunuyor bacılar beni bir aydınlatıverin bir zahmet .

Turk vatandaslarinin adres, telefon ozel bilgileri heryerde satilik oldugu icin olmustur.
Ozel hayat diye bir sey yok artik.
Tum bilgilerinize erisiyorlar ve yapabileceginiz hic bir sey yok.
Not: Telekom firmalarinin yabancilara satilisi boyle bir sey iste.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…