Hiç mi arkadaşın yokİyi akşamlar herkese. Şehir dışında üniversite okuyorum ve okulum açılmadığı için şuan ailemin bulunduğu şehirdeyim. Burada fazla arkadaşım yok. Olanlarla da pek aktivitemiz olmuyor buluşup çay kahve içiyoruz o kadar. 2 hafta sonra da çok sevdiğim bir sanatçının konseri var (konser açık havada ve maskeli, sosyal mesafeli olacak) gitmeyi gerçekten istiyorum ama gidecek arkadaş bulamıyorum. Belki daha önce bu durumu yaşamış olan vardır aranızda. Konserde bana eşlik edecek arkadaş nasıl bulabilirim? Var mı tavsiyeniz? Şimdiden teşekkür ederim yorumlarınız için.
Hiç mi arkadaşın yok
İstanbulda falan mı yaşıyosunVar birkaç tane ama onların da aileleri istemiyor geç saatte olacağı için konser
İstanbulda falan mı yaşıyosun
Tedbirlere hiç inanmıyorum böyle ortamlarda. Ben olsam gitmem.
Valla canım ben olsam kesin giderdik ben bayılırım konsere gitmeyeHayır İstanbul da değilim
Tek gidin?
Ben gelecek birileri olmadiginda cok gittim tek basima. Eger normalde kendi basina eglenen biriyseniz konserde de eğlenirsiniz.Tek başıma yaptığım bir çok aktiviteden keyif alıyorum aslında ama konsere daha önce hiç tek gitmedim. Olur mu ki?
Bende İzmir de sagopa geliyor arenaya tek gitmeyi düşünüyordum arkadaşım çok ama sagopa ya gelecek yokama vazgeçtim sosyal mesafesi falan diyorlar ama yalan inan. Ama illa gitmek istersen tek git bir kahve al Starbucks dan eline sığ yerlerde eğlen gel ☺
Valla canım ben olsam kesin giderdik ben bayılırım konsere gitmeyeen iyisi sen tek başına git kendin de eğlenebilirsin
Keşke aynı şehirde olsaymışız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?