Kontrasyonumu toparlayamıyorum. Kafam çökmüş

_Sabiha

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
17 Temmuz 2014
957
694
133
Diğer
Arkadaşlar şu an kafam gerçekten çöktü. Kontrasyonumu son günlerde toplayamıyorum. Kitabı açıyorum basit hatta bildiğim şeylere "bu ne?o ne?Ben bilmiyorum. Ne bu? Hayatımda görmedim duymadım"diyorum şu an. Hatta etrafımda ne oluyor ne bitiyor bilmiyorum. Hiç birşeye anlam veremiyorum.Mesela biri birşeyler anlatıyor ben gerçekten oralı değilim.

Gerçekten şu an beynim durdu ve kafam
çöktü. Bilmem stressten midir neden midir. Bir de üzerine kaç gündür halsiz düştüm evdeyim.

Kendimi konsentrasyonumu nasıl toparlayabilirim? Halsizliğe ne iyi gelir?İyi gelen yiyecekler var mı?

Düzenli Uyku ve bol bol kitap oku ama bende uykusuzsam eğer aynı senin gibi oluyorum piskolojikte olabilir seninki:110:

Kontrasyon toplanmayabilir tabii de konsantrasyonunuzu toplayabilirsiniz belki.

Yakın zamanda travmatik bir olay yaşadınız mı?

konsantrasyon olacaktı
neyse konumuz o değil ama bir kan tahlili yaptırın
belki B12 eksikliği vardır

troid testlerin normalsa ogtt yaptır ayrıca antitpo ya baktır senin gibiydim gizli şeker haşimato başlangıcı çıktı.

halsizliğiniz için bir süre düzenli kefir tüketebilirsiniz, ben çok faydasını görüyorum.

şayet işlerin üstüste gelmesinden, birikmesinden, karışmasından falan konsantre olamıyorsanız düzeninizi değiştirin. örneğin masanızın üstünü değiştirin. gözünüzün önünde büyük sürahi ile su dursun, papatya alın koyun, klavye / ajanda v.b. şeylerin yerlerini yeniden düzenleyin. aynı şeyi gardrobunu ve mutfak dolabınız gibi alanlar içinde yapabilirsiniz. bu sizin rutininizi bozacağı için sizi yeniden refleksleriniz açık hale getirecektir. en azından bende öyle oluyor, reset atmış gibi oluyorum kendime ve o yeni enerjiyle misler gibi konsatre oluyorum.

Back
X