cevap yazan herkese tesekkur ederim. aklin yolu bir aslinda. biz de dusunuyoruz paramizi iade etsin yolumuza bakalim diye. zaten parayi iade etmekte de sorun cikarmiyor simdilik. onun amaci su an bizi vazgecirmek cunku sozlesme imzalandigi icin yapabilecegi hic bir sey yok. ancak bizi yildiracak. o da onu yapiyor simdi.
her iste bir hayir vardir ama üzülmüyor degilim. evin yanindaki okulu gidip kizim bak seneye sen de bu okula geleceksin diye gostermistim. hangi markete giderim, ekmegimi nereden alirim, o evde neyi nereye koyarim diye plan yapmistim, o nedenle benimsedim. yani sozlu anlasilmayi birak sozlesmeyi imzaladigimiz icin iş bitti gozu ile bakiyordum.
bir de bir mesaj daha vardi evin degerini belirlemek internetten 2 dakika diye. aynen oyle..burada kullanilan 1 eeb sitesi var zaten..oradan evlere bakabilirdi. bu onun istedigi fiyat biz hic pazarlik etmedik. burada kirada pazarlik da ediliyor. hem de ev biz tuttugumuzda 15gunden uzun suredir kiralik ilani varmis yani kadin koydu biz o gun tuttuk durumu da yok. ya kadin bizden sonra gostermeye devam etti ya da onun soyledigi bizden once goren biri teklif vermis ama bizden once goren isteyen biri olsa onlari beklerdi herhalde bize vermeden ince diye dusunuyorum. bir de biz evi begendigimiz icin o an karar verdik ama o hemen karar vermek zorunda degildi..bizim basvuru formumuzu alip diger basvurulari bekleyebilirdi. kendisi acele edip kendisi pisman oldu.
bugun son bir mail daha gonderecegiz o maile verdigi cevaba gore tekrar ev gezmeye baslayacagiz sanirim.