Kontrole gidince

Zamanee

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2020
83
8
3
Hamile olupta eşi diisnda baska kimseyle doktora giden vae mj? Görümce ile falan, yqni kontrole illaki onalrda mi gelmeli

Ben yengemin kontrolüne gittim geçen hafta abim yokken,bebişi de ilk kez o zaman gördüm.Çoook güzel bir duyguydu hatta gözlerim yaşardı hafifçe bir görümce açısından belirtmek istedim
iyi bir görümce

Ben yengemin kontrolüne gittim geçen hafta abim yokken,bebişi de ilk kez o zaman gördüm.Çoook güzel bir duyguydu hatta gözlerim yaşardı hafifçe bir görümce açısından belirtmek istedim
Ya cok tatlısın :) bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim

Ben kontrollere ağırlaşınca eşimle giderdim ama öncesinde sürekli onunla gitmezdim tek giderdim biraz kafa dinlerdim ordaki bayanlarla sohbet ederdim çok da iyi gelirdi bana

İllaki biriyle gitmek zorunda değilsin
Arada tek arada esimld gdyom bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim

Ben kontrollere ağırlaşınca eşimle giderdim ama öncesinde sürekli onunla gitmezdim tek giderdim biraz kafa dinlerdim ordaki bayanlarla sohbet ederdim çok da iyi gelirdi bana
bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim

Ben hep eşimle gittim fakat şöyle ki benim hamileliğim yüksek ölüm riskli, ve o kadar çok sorunum vardı ki...
Sonlara doğru annemde geldi ki kaç defa hiç yürüyemiyordum. Ayaklarım yere basamıyordu topal yürümenin dışında yürüyebilmek için çok tuhaf bı şekil buldum o da çok kısa bi mesafe girebiliyordum. Sonralar doğru elimden tutmaları gerekiyordu.
Bu kadar sorunum olmasa tek başıma gider gelirdim.
Gelmek isteyen olursa da gel derdim.

bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim
Sizinki örümcek bir görümce demek ki

Ağzını aramaya çalışmış gibi geldi bana ama yine de bilemedim, keşke önce gelmeyi teklif etseymiş. Kendi kendine sorup reddetmiş

Ağzını aramaya çalışmış gibi geldi bana ama yine de bilemedim, keşke önce gelmeyi teklif etseymiş. Kendi kendine sorup reddetmiş
Aynen genel huyu bu kendi kendine kurar kafada ve ona inanır değiştiremezsn de :) kendisi buzdolabi ama bana sen soguksun der durur inandramadim aicak olduguma :)

Yaa uzuldum peki iyimisinjz artik bebegjnjz de iyidir insallah doğdu mu

Ben eşimle gidiyordum. Bir kere kv, bir kere görümcem, bir kere de kendi kardeşim vardı yanımızda. Dışarıda beklemelerini söyledim. Eşim illa kardeşimi sokmuştu muayyene odasına. Sevincimi paylaşsınmış. Bana çok anlamsız geliyor. Yengem de gitse bir görümce olarak geleyim demem herhalde.

Bilmiyom ki kendu kendine kurup kafasınds ona inanıyor
Sende onun kurdugu bu hayale konu aciyorsun...millet madem tirt, soyledigi herseyi bukadar irdelemek neden.. bosuna dolandirarak sormamis, demek drek sorsa ne konular acardiniz..

Sende onun kurdugu bu hayale konu aciyorsun...millet madem tirt, soyledigi herseyi bukadar irdelemek neden.. bosuna dolandirarak sormamis, demek drek sorsa ne konular acardiniz..
Yok ya gel derdim neden konu acayim :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…