iyi bir görümceBen yengemin kontrolüne gittim geçen hafta abim yokken,bebişi de ilk kez o zaman gördüm.Çoook güzel bir duyguydu hatta gözlerim yaşardı hafifçebir görümce açısından belirtmek istedim
evlilik dışı bir gebelik var da eş olmadan kontrole gidilip gidilemeyeceğini mi öğrenmek istiyorsun yoksa evlisin ve eşinin ailesi senle zorla kontrole gelmek mi istiyor?
Ya cok tatlısın :) bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedimBen yengemin kontrolüne gittim geçen hafta abim yokken,bebişi de ilk kez o zaman gördüm.Çoook güzel bir duyguydu hatta gözlerim yaşardı hafifçebir görümce açısından belirtmek istedim
Arada tek arada esimld gdyom bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedimİllaki biriyle gitmek zorunda değilsin
bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedimBen kontrollere ağırlaşınca eşimle giderdim ama öncesinde sürekli onunla gitmezdim tek giderdim biraz kafa dinlerdim ordaki bayanlarla sohbet ederdim çok da iyi gelirdi bana
Sizinki örümcek bir görümce demek kibugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim
Ağzını aramaya çalışmış gibi geldi bana ama yine de bilemedim, keşke önce gelmeyi teklif etseymiş. Kendi kendine sorup reddetmişArada tek arada esimld gdyom bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim
Bilmiyom ki kendu kendine kurup kafasınds ona inanıyorSizinki örümcek bir görümce demek ki
Aynen genel huyu bu kendi kendine kurar kafada ve ona inanır değiştiremezsn de :) kendisi buzdolabi ama bana sen soguksun der durur inandramadim aicak olduguma :)Ağzını aramaya çalışmış gibi geldi bana ama yine de bilemedim, keşke önce gelmeyi teklif etseymiş. Kendi kendine sorup reddetmiş
Yaa uzuldum peki iyimisinjz artik bebegjnjz de iyidir insallah doğdu muBen hep eşimle gittim fakat şöyle ki benim hamileliğim yüksek ölüm riskli, ve o kadar çok sorunum vardı ki...
Sonlara doğru annemde geldi ki kaç defa hiç yürüyemiyordum. Ayaklarım yere basamıyordu topal yürümenin dışında yürüyebilmek için çok tuhaf bı şekil buldum o da çok kısa bi mesafe girebiliyordum. Sonralar doğru elimden tutmaları gerekiyordu.
Bu kadar sorunum olmasa tek başıma gider gelirdim.
Gelmek isteyen olursa da gel derdim.
Sende onun kurdugu bu hayale konu aciyorsun...millet madem tirt, soyledigi herseyi bukadar irdelemek neden.. bosuna dolandirarak sormamis, demek drek sorsa ne konular acardiniz..⁹
Bilmiyom ki kendu kendine kurup kafasınds ona inanıyor
Yok ya gel derdim neden konu acayim :)Sende onun kurdugu bu hayale konu aciyorsun...millet madem tirt, soyledigi herseyi bukadar irdelemek neden.. bosuna dolandirarak sormamis, demek drek sorsa ne konular acardiniz..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?