Kontrole gidince

Ben eşimle gidiyordum. Bir kere kv, bir kere görümcem, bir kere de kendi kardeşim vardı yanımızda. Dışarıda beklemelerini söyledim. Eşim illa kardeşimi sokmuştu muayyene odasına. Sevincimi paylaşsınmış. Bana çok anlamsız geliyor. Yengem de gitse bir görümce olarak geleyim demem herhalde. :110:
Iste bende demezdim amw demek ki herkes farklı oluyormus aile yapilari falan.

Aynen genel huyu bu kendi kendine kurar kafada ve ona inanır değiştiremezsn de :) kendisi buzdolabi ama bana sen soguksun der durur inandramadim aicak olduguma :)
Bilirim böyle tipleri 😏 en mükemmeli onlar ama kusurlu sensin dimi😂 ozaman hiiç takma canım sana ben de gelemmi derse cevabını ver ama sana desem reddedersin dediği sürece gül geç. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bize de nasip olsun kontrollere gitmek☺️

Ben hep eşimle gittim ama abim çalıştığı için yengemle gidemezdi. Yengemde yaşadığımız ile yeni geldiğinden pek bilmezdi hep ben giderdim yanında ama hep söylene söylene giderdim. Sabah erkenden kalkmak zoruma giderdi 🙈🙈 tabi daha üniversiten yeni mezun olmuş toy bir genç kızdım. Neden söyleniyorsam. Gençlik işte 🙈 şimdi olsa söylenmeden giderdim yanında.

Bilirim böyle tipleri 😏 en mükemmeli onlar ama kusurlu sensin dimi😂 ozaman hiiç takma canım sana ben de gelemmi derse cevabını ver ama sana desem reddedersin dediği sürece gül geç. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 🤲🏻 bize de nasip olsun kontrollere gitmek☺
Amin insallah en yakin zamanda sizde gidersiniz kontrollere beebgniz olur

Ben hep eşimle gittim ama abim çalıştığı için yengemle gidemezdi. Yengemde yaşadığımız ile yeni geldiğinden pek bilmezdi hep ben giderdim yanında ama hep söylene söylene giderdim. Sabah erkenden kalkmak zoruma giderdi 🙈🙈 tabi daha üniversiten yeni mezun olmuş toy bir genç kızdım. Neden söyleniyorsam. Gençlik işte 🙈 şimdi olsa söylenmeden giderdim yanında.
Ooo benimki bekar ve 35 yaşında falan

Yaa uzuldum peki iyimisinjz artik bebegjnjz de iyidir insallah doğdu mu
Çok yıprandım, doğumdan sonra 4 ay iyileşemedim.
Allah düşmanıma dahi benim yaşadığım hiç bir şeyi yaşatmasın. Tedavi olucam o günler aklıma geldikçe kafayı oynatıyorum. Acısı şimdi çıkıyor.
Bebeğim iyi şu an hıhlaya hıhlaya uyuyo yanımda.
Rabbim size de kolaylıklar nasip eylesin inşallah. Su gibi rahat hamilelik geçirin.

Çok yıprandım, doğumdan sonra 4 ay iyileşemedim.
Allah düşmanıma dahi benim yaşadığım hiç bir şeyi yaşatmasın. Tedavi olucam o günler aklıma geldikçe kafayı oynatıyorum. Acısı şimdi çıkıyor.
Bebeğim iyi şu an hıhlaya hıhlaya uyuyo yanımda.
Rabbim size de kolaylıklar nasip eylesin inşallah. Su gibi rahat hamilelik geçirin.
Amin teşekkür ederim ....

Hamile olupta eşi diisnda baska kimseyle doktora giden vae mj? Görümce ile falan, yqni kontrole illaki onalrda mi gelmeli

ben ameliyata bile tek gidiyorum.
gelmek isteyen ve size mutluluk verenler gelsin, yoksa tek de gidebilirsiniz

Ben genelde görümcem ve kayinvalidemle gittim hiç sıkıntı yaşamadım hep mutlulugumu benimle paylaştılar.artik eşimle de işleri yoğun değilse gidiyorum.kendimde gidiyorum duruma göre.

Back
X