Kontrole gidince

Yetişkin insanlar kendilerine de gidebilir. Ya açtığınız konulara bakınca, esir gibi yaşıyorsunuz, sizi çok eziyorlar diye düşünmeye başladım. İnşallah öyle değildir. Öyleyse de buna baş kaldırmanız gerekiyor. İnsansınız siz, sürekli birilerinin lafına göre hareket edecek bir kukla değilsiniz.

Onun için de kimse ben de geleyim demez herhalde=)

Burdaki kadın doktorlara sorun. Hastaneyi "bende doğuma gireceğim" diye birbirine katan kayınvalideyi kovdular mesela. Gelin kadının girmesini kesinlikle istemiyordu. Kadında dogumhanenin önünde olay çıkardı. Başka bir hastada kayınvalide baştan her (!) kontrole gelmek istemiş. Doktor hanım yine izin vermemiş ama. Ortada deli cok :D

offff deseymis bende gelebilirmiyim diye kendi kafasında kurup durmuş. Hiçte iyi niyetli biri gibi gelmedi. Diyebilirdi size merak ediyorum gitmek istiyorum beraber gidebilirmiyiz diye. Yengem hamileliği pek stresli geçirirdi eli sürekli karnında bişey olacak modunda el karnından hiç gitmiyo. Takilirdim tut tut düşecek diye. Doğumda bende gelecem sen bağırınca duycam diye. Gerçektende gittim doğum başladı. Gece sabaha kadar beraberdik. Yürüdük hareket yaptık. Sanci çektikçe elini tuttum. Evet dogumhanede. Sesini duydum o bagirdikca ben ağladım çok garip bir duyguydu yaş 16 tabi ne o ne de ben nasıl bişey olduğunu bilmiyoruz. Hamilelik kontrol unede gitmistim iki otobüs değiştirecek yalnız olmasın diye. Görümce niye geliyo demedi herhalde. Diyeceğim o ki gerekli durumlar olabilir gider laf sokarak olmaz bu işler

Yetişkin insanlar kendilerine de gidebilir. Ya açtığınız konulara bakınca, esir gibi yaşıyorsunuz, sizi çok eziyorlar diye düşünmeye başladım. İnşallah öyle değildir. Öyleyse de buna baş kaldırmanız gerekiyor. İnsansınız siz, sürekli birilerinin lafına göre hareket edecek bir kukla değilsiniz.
Yok abla ben birz hassasim ,

Size yazik hemde cooook. Sizi onaylamak zorudna degilim .üzerime ne hakla geliyosunz ya .gidin başkasına salca olun bi zahmet!!!!
Üstünüze gelmiyorum. İnsanların kalitesini hastaneye gidip gitmemelerine göre ölçmeniz garip geldi şaka gibisiniz dedim. Diğer işinize gelmeyen mesajları görmezden geldiğiniz gibi bunu da görmezden gelebilirdiniz. Kimsenin onaylamasına ihtiyaç duymuyorum.

Burdaki kadın doktorlara sorun. Hastaneyi "bende doğuma gireceğim" diye birbirine katan kayınvalideyi kovdular mesela. Gelin kadının girmesini kesinlikle istemiyordu. Kadında dogumhanenin önünde olay çıkardı. Başka bir hastada kayınvalide baştan her (!) kontrole gelmek istemiş. Doktor hanım yine izin vermemiş ama. Ortada deli cok :KK70:
Yok artık, insanlar çıldırmış olmalı. Bunları kastetmemiştim yahu. Babaanne hala anneanne görmek isteyebilirler, art niyet aramam. Ama vajinal muayene, doğum nedir

Yok artık, insanlar çıldırmış olmalı. Bunları kastetmemiştim yahu. Babaanne hala anneanne görmek isteyebilirler, art niyet aramam. Ama vajinal muayene, doğum nedir

Ailemde doktorlar var. Insanlar cidden delirmis. Bir kayınvalide doğuma girmiş (adam girmek istememiş) dikilmiş gelinin başına. Durmazdan eleştiriyormus. "doğru nefes almıyorsun. Söyle yap böyle yap" diye. Ebe bakmış ki olmuyor kadını atmış dışarı. :D

Bazen kardeşimle annemde geldi benimle hatta cinsiyetini öğrendiğimizde esim ve annemle gitmiştik görümcem vs olsaydı gelebilirdi sorun etmezdim ultrasonda görmek çok tatlı oluyor ☺️ Sağlıkla kavuşun inşallah 🙏

Benim yigenim henuz yok ama yengem gel eraber gidelim dese ❤❤ uca uca giderim nasil sevinirim,ne varki bunda hala deilmiyiz azcik sevsek baksak kendimizi bisey hissetsek ne olacak❤

Sevmiyorsam gelmelerini istemezdim. Ama bi sorunum yoksa 1 kereliğine mahsus gelebilirlerdi.

biz kibarlık olsun diye davet etmiştik ama sonra araya kaynadı gitti. gelmediler yani. şimdi düşününce iyi ki gelmemişler. anlamsız. doğum sonrası her halta nane olup o eksikliği gideriyorlar zaten.

Back
X