Size yazik hemde cooook. Sizi onaylamak zorudna degilim .üzerime ne hakla geliyosunz ya .gidin başkasına salca olun bi zahmet!!!!Tebrikler =) seviyenizi de ortaya sermiş oldunuz. Yazık.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Size yazik hemde cooook. Sizi onaylamak zorudna degilim .üzerime ne hakla geliyosunz ya .gidin başkasına salca olun bi zahmet!!!!Tebrikler =) seviyenizi de ortaya sermiş oldunuz. Yazık.
Onun için de kimse ben de geleyim demez herhalde=)
Yok abla ben birz hassasim ,Yetişkin insanlar kendilerine de gidebilir. Ya açtığınız konulara bakınca, esir gibi yaşıyorsunuz, sizi çok eziyorlar diye düşünmeye başladım. İnşallah öyle değildir. Öyleyse de buna baş kaldırmanız gerekiyor. İnsansınız siz, sürekli birilerinin lafına göre hareket edecek bir kukla değilsiniz.
Üstünüze gelmiyorum. İnsanların kalitesini hastaneye gidip gitmemelerine göre ölçmeniz garip geldi şaka gibisiniz dedim. Diğer işinize gelmeyen mesajları görmezden geldiğiniz gibi bunu da görmezden gelebilirdiniz. Kimsenin onaylamasına ihtiyaç duymuyorum.Size yazik hemde cooook. Sizi onaylamak zorudna degilim .üzerime ne hakla geliyosunz ya .gidin başkasına salca olun bi zahmet!!!!
Yok artık, insanlar çıldırmış olmalı. Bunları kastetmemiştim yahu. Babaanne hala anneanne görmek isteyebilirler, art niyet aramam. Ama vajinal muayene, doğum nedirBurdaki kadın doktorlara sorun. Hastaneyi "bende doğuma gireceğim" diye birbirine katan kayınvalideyi kovdular mesela. Gelin kadının girmesini kesinlikle istemiyordu. Kadında dogumhanenin önünde olay çıkardı. Başka bir hastada kayınvalide baştan her (!) kontrole gelmek istemiş. Doktor hanım yine izin vermemiş ama. Ortada deli cok![]()
Yok artık, insanlar çıldırmış olmalı. Bunları kastetmemiştim yahu. Babaanne hala anneanne görmek isteyebilirler, art niyet aramam. Ama vajinal muayene, doğum nedir
Boşarım o kv yiAilemde doktorlar var. Insanlar cidden delirmis. Bir kayınvalide doğuma girmiş (adam girmek istememiş) dikilmiş gelinin başına. Durmazdan eleştiriyormus. "doğru nefes almıyorsun. Söyle yap böyle yap" diye. Ebe bakmış ki olmuyor kadını atmış dışarı.![]()