Kontrole gidince

Bir mecburiyet sebebiyle beni cagiranlarin kontrollerine gittim. Kuzenlerim filan eşleri yokken yalnız gitmek istemiyorlardı. Benim de arabam var. Beni götürür müsün dediklerinde götürdüm.

Bunun haricinde keyfi olarak gitmedim. Gitmem de. Kimsenin çocuğu bende merak uyandırmıyor.

Kendim hamile olsam da tek başıma gitmem gerekse giderim. Yanımda birilerini götürmek istemem.

Bu biraz kişilik özelliği bence.

Otogarlara ve havalimanlarina da beni kimse yolcu etmeye gelsin istemem. Tek olmayı seviyorum.

Bir mecburiyet sebebiyle beni cagiranlarin kontrollerine gittim. Kuzenlerim filan eşleri yokken yalnız gitmek istemiyorlardı. Benim de arabam var. Beni götürür müsün dediklerinde götürdüm.

Bunun haricinde keyfi olarak gitmedim. Gitmem de. Kimsenin çocuğu bende merak uyandırmıyor.

Kendim hamile olsam da tek başıma gitmem gerekse giderim. Yanımda birilerini götürmek istemem.

Bu biraz kişilik özelliği bence.

Otogarlara ve havalimanlarina da beni kimse yolcu etmeye gelsin istemem. Tek olmayı seviyorum.
Huyumuz benzyomus :( ama bunlar a gelde anlat

Gidilir görümce ile de ya da Eş dışında annen ile Kv ile.
Neden gidilmesin.

kendin git bas donmen falan sık olmuyorsa
görumce kaynana neden istemiyosun 😊
Ya aslinda sorun yok deselr gelelim mi evet derim .ama kiz bana kafasında kurudgunu kafasinda bana gelmeyi teklif ettiginj ama benim reddetigimj söylüyor .hani bana hoc teklif dahi etmemis ama diyo ki kendi kendime düşündüm o sinir etti benj

Keşke eşimle gidebilsem. Çalışıyor, izin imkansız. Aylarca tek gittim. Son iki kontrolden birine kv ile diğerine de arkadaşımla gittim. Bana kalsa yine tek giderim ama eşim korkuyor yalnız kalmamdan. Ağırlaştim sonuçta o da haklı. Eğer gidebiliyorsan eşinle gitmenin keyfini çıkar. Yanında gelmek isteyen yine gelsin.

Gorumce davet et diye laf atmis. Aaa gel tabi falan demenizi beklemis. Sizin icin bir sakincasi yoksa bir sonraki kontrole davet edin.
Ben esimle gitmeyi tercih ettim hep. Bizim icin dr kontrolleri baya heyecanli bir seydi. Kizimizla bulusmaya gidiyor gibi heyecanli olurduk😊 son aylarda kayinvalidem bizdeyken randevuya gidiyorduk. Ben de gelmek istedigini biliyordum davet ettim cok sevinerek geldi. Ama oncesinde gelmesini hic istemedim.
Hamileligimin ilk zamanlariydi, odada ben de varken kocasina donup biliyomusun ben de gidicem kontrollere dedi. Benim haberim yok orada ogreniyorum😅 asiri sinir oldum cok hadsizce. Kocasi da aa git tabi diyor😅😅 daha cinsiyeti belli olmamis senin yaninda mi ogrenicem. Benin icin onemli bir an, esimle basbasa olmak isterim. Bir de jinokolog yahu gidilen yer. Insan sormaz mi uygun mu gelmem diye.
Neyse ben de esime dedim ki ben bundan cok rahatsiz oldum, kontrollere ne senin annen ne benimki gelmesin eger oyle bir sey talep ederlerse. Basbasa olalim. Sonra hic lafini etmedi kayinvalidem. Valla esime sordu mu hic bilmiyorum. Sonra da dedigim gibi bizdeyken ben davet ettim artik son aylardi surpriz bir durum yoktu.
Bana gereksiz geliyor gelmek istemeleri. Zaten ultrason fotosu gosteriyoruz. Biz ultrason muayenesini videoya da cekerdik hatta. Ee daha ne?
Hamilenin yaninda varligina ihtiyac duydugu biri degilse gelmesi sacma.

Halası olacak yani, yeğenini görmek istemesi heyecanlanması kadar normal Bi şey yok. Ben de abimin eşiyle defalarca kez gittim, doğdular çok şükür, yeğenlerime bakarken burnumun direği sızlar. Gelse Ne olacak yani anlamadım ki? Ya da ön yargılı yaklaşıp size geleyim mi diyememiş, istesem gelme der demiş. Madem geleyim mi deyince götürecektiniz, böyle deyince de olur mu canım neden öyle diyeyim gel tabi deseydiniz.

Ben genelde eşimle başbaşa gittim kontrollerime. Bebiş biraz büyüyüp de kendini iyice belli edince bir kere kayınvalidemleri bir kere de kendi annemleri davet ettim. Kayınvalidem bir iki kere daha geldi, onda da gitmeden eşime rica ettim, kontrol sonrası annesini odadan çıkarmasını rica ettim. Çünkü soracağım özel sorularım vardı. Sağolsun, herkes anlayışlı davrandı, üzmediler beni bu konularda.

Hamile olupta eşi diisnda baska kimseyle doktora giden vae mj? Görümce ile falan, yqni kontrole illaki onalrda mi gelmeli
Valla ben de yengemle gitmiştim ablam gibi olduğu için. Yeğenimi de görmüş oldum😂 kişisine göre değişir belki ama görümce olarak severek gitmiştim. Zorunlu değil tabi ki

Ben genelde eşimle başbaşa gittim kontrollerime. Bebiş biraz büyüyüp de kendini iyice belli edince bir kere kayınvalidemleri bir kere de kendi annemleri davet ettim. Kayınvalidem bir iki kere daha geldi, onda da gitmeden eşime rica ettim, kontrol sonrası annesini odadan çıkarmasını rica ettim. Çünkü soracağım özel sorularım vardı. Sağolsun, herkes anlayışlı davrandı, üzmediler beni bu konularda.
Esinizin ailesi kaliteli demekki

Arada tek arada esimld gdyom bugun benumm görümce de dediki eylüle desem bir gun senle gelim kontrole yok dersin dedi. Bende bir söyleseydin reddetseydim.bende sora üzülürdün daha teklif dahi etmeden neden reddedecegimj düşündün ki dedim

Burda ne yaziyoe biri anlatabilir mi?
3ncu kez okudum hala anlamadim.

Hamile olupta eşi diisnda baska kimseyle doktora giden vae mj? Görümce ile falan, yqni kontrole illaki onalrda mi gelmeli
tek başıma gidiyorum daha rahat konuşuyorum ilklerde duygusal bakıyordum mecburiyetten gelemiyordu bende üzülüyordum başkalarıyla gidiyordum şimdi eşimin gelme imkanı var hiç gel bile demeden tek başıma gidiyorum gerek görmüyorum kimseyi ama doğuma tek gitmem tabi :halay:

Allah'im yarabbim ilk kontrollerde altından da bakıyorlar. Ben esimin ailesini bırak kendi ailemden bile kimseyi götürmedim.

Back
X