Pandemiden dolayi herkes cok korkuyor hastaneye gitmektenBu saat oldu ustte ki küçük yavru acı acı ağlıyor icim parçalandı gercekten cocuk artık aglamaktan öğürüyor 1.5 saat oldu uyku uyumayı geçtik anne ve babası neden alıp bir doktora götürmez ki vicdanım sizladi ne yapsak acaba kadınlar bi yardım edin bana yazıktır yaarabaları vs var yani olmasa ben teklif edeceğim de işte tanimadigimiz insanlar ne tepki verirler bilmiyorum
Yok zaten karismiyorum kimseye sadece araçları olmasa ben diyecektim ama olduğu için ses etmedim yardım etmek istedim tabi ama yapacak birsey yok çocuğa dua ediyorumKarışmayın tabiki eğer şiddet gibi bi şeyden şüphelenmiyorsanız. Annesi babası da sizin kadar düşünüyordur eminim atak dönemi olabilir hasta olabilir. Acilde sihirli bir değnek yok corona fink atıyor ortalıkta acillik bir durum yoksa bekliyor olabilirler onlara daha zordur eminim. İyi niyetinizi anlıyorum ben de dayanamam bebek ağlamasına ama yapacak bi şey yok işgüzarlık yapmayın hiç.
cok uzucu gercekden kac yaslarinda acaba yavrucak , yani cocugunu alip dr a goturmek de zor bir sey degil biz cogu zaman gece giderdik dr a pandemi filende tamam ama cocuk bu yaniTelefonlari yok maaleaef selamlasmayiz bile yani pandemiden korkarlar hak veririm ama bir yavrununda sıkıntısı olmasa bu saate kadar aglamaz ki çok üzüldüm gercekten
Benim kizlar cok ateslenir mesela sabaha kadar aglarlar, kusarlar uyurlar kalkarlar, buyuk olan bagirir aciyooo diye, yani bi sekilde halletmeye calisiyoruz ama ortalik suan gercekten kotu gidemiyoruz hastaneye, Insallah kotu bisey yoktur cocukta, muhtemelen hastalanmistirTelefonlari yok maaleaef selamlasmayiz bile yani pandemiden korkarlar hak veririm ama bir yavrununda sıkıntısı olmasa bu saate kadar aglamaz ki çok üzüldüm gercekten
Yani işte acilde sihirli değnek yok ki napcak acildekiler. Böyle her sorunda acile koşturmaktan yer gök dolu şimdi bi de corona var. Ben kuzenimden biliyorum oğlu inanın bi yerini kesiyorlar gibi 2 3 saat ağlar durmaksızın. Yani vicdansızlıktan değil ama oturup bekliyor artık ağlayınca yapacak bi şey yok çünkü. O yüzden neden götürmezler vicdanım sızladı vah vah lafları çok beylik geliyor bana. İnşallah her ne sıkıntısı varsa rahatlar da uyur yavrucak ne diyelim.Yok zaten karismiyorum kimseye sadece araçları olmasa ben diyecektim ama olduğu için ses etmedim yardım etmek istedim tabi ama yapacak birsey yok çocuğa dua ediyorum
Bebek değil ki 3 yaslarindaKoliktir belki
Geçmiş olsun size de zor olur bilirim 2 kizim var benim de Allah yardımcıları olsun yavrulara şifa versinBenim kizlar cok ateslenir mesela sabaha kadar aglarlar, kusarlar uyurlar kalkarlar, buyuk olan bagirir aciyooo diye, yani bi sekilde halletmeye calisiyoruz ama ortalik suan gercekten kotu gidemiyoruz hastaneye, Insallah kotu bisey yoktur cocukta, muhtemelen hastalanmistir
Geçmiş olsun size de zor olur bilirim 2 kizim var benim de Allah yardımcıları olsun yavrulara şifa versinBenim kizlar cok ateslenir mesela sabaha kadar aglarlar, kusarlar uyurlar kalkarlar, buyuk olan bagirir aciyooo diye, yani bi sekilde halletmeye calisiyoruz ama ortalik suan gercekten kotu gidemiyoruz hastaneye, Insallah kotu bisey yoktur cocukta, muhtemelen hastalanmistir
Amin insallah Allah bagislasin insallah cocuklarimizi ❣Geçmiş olsun size de zor olur bilirim 2 kizim var benim de Allah yardımcıları olsun yavrulara şifa versin
Beylik laf etmek icin demedim ki sadece dedigim gini insan kaldiramiyor kendi cocuklarimin yerine koydum belki o yüzden vicdanim sizladi yoksa hic kimseyi yargilamak haddime degilYani işte acilde sihirli değnek yok ki napcak acildekiler. Böyle her sorunda acile koşturmaktan yer gök dolu şimdi bi de corona var. Ben kuzenimden biliyorum oğlu inanın bi yerini kesiyorlar gibi 2 3 saat ağlar durmaksızın. Yani vicdansızlıktan değil ama oturup bekliyor artık ağlayınca yapacak bi şey yok çünkü. O yüzden neden götürmezler vicdanım sızladı vah vah lafları çok beylik geliyor bana. İnşallah her ne sıkıntısı varsa rahatlar da uyur yavrucak ne diyelim.
Geçmiş olsun size de insaAllah can acisindan aglamiyordur üstte ki yavruBelki geçen hafta komşum da sizin yazdığınız gibi benim için böyle şeyler düşünmüştür. Bizim de bebeğimiz var ve o kadar çok ağladı ki hastaneye götürdük bir sürü test yapıldı boşu boşuna. Biz yeni taşındık bebek hava değişikliği nedeniyle huysuz olmuş. Derdi buymuş. İnşallah önemli bir durum yoktur.
Benim oğlumda üç yaşında. Günü günü, gecesi gecesini tutmuyor. Dişten, o gün mesela birşeyden çok korktuysa, gördüğü rüyadan, sıcaktan, uykuya dalmakta zorlandığı da ağlayabiliyorlar. Çok ciddi sağlık problemi veya Allah korusun acil bir durum olmadığı sürece götürmem bende. Kendim sakinleştirmeye çalışırım. Ateşi varsa düşürmeye veya acısı varsa kendim rahatlatmaya çalışırım. E bu sürede de uzun süre ağladıkları oluyor.Bebek değil ki 3 yaslarinda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?