Arkadaşlar eş dediğimiz eşinin ailesi dediğimiz hassas bir konu. Kendi ailen olsa iki gerilir bir sarılırsın herşey süt liman olur oh nefis. Dışarıdan biridir az konuşur görüşürsün ya da aramaz sormazsın biter Ama eşinin ailesi ise konu, ne derdini konuşabilirsin ne uzak durabilirsin. Mesafe bile koysan yerine göre uygun olmaz saygısızlığa kaçar. O yüzden hassas dengeyi çok iyi korumak tartıp biçmeden hareket etmemek gerekiyor. Burada insanın yardımına KK kşuyor. Fikir alıyorsun, farklı sesleri dinliyorsun artı içini döküyorsun. Bu arada kafandakileri analiz etme, seni asıl rahatsız eden şeyler ne? Onları bulup çözme imkanın oluyor. Ama malesef arada öyle arkadaşlar var ki, hiç anlamıyorlar bu işin önemini. Gördüğü başlık ilgisini çekiyorsa konu nasıl başlamış? Ne olmuş? O kişi ne hissiyatla yazmış? Neden bunu dert etmiş? Anlamadn başlıyor çata çuta yazmaya. Ya neden yazıyorsun ki o zaman. Derdin o kişiye yardımcı olmaksa önce onu anlaman, orada yazılanları da kavraman gerekiyor. Yok iki cümle atim ortaya, yazmak için yazayım, boş konuşup çıkayım diyorsan başka yerleri seç yazmak için. Burası onun yeri mi? Zaten insan derdim var diyor, canı burnunda birşeyler yazıyor şuraya. Bir de onu anlamadan dinlemeden eleştirenlerle, yanlış anlayıp başlığını çorbaya çevirenlerle uğraşıyor. Nasıl ki dinlemeden konuşman karşındakinin canını sıkar, okumadan yazman da buradakinin canını sıkıyor. Karşılıklı söylenenleri umursamadan yazıp çıkacaksan blog tut, buraya gelip zaten kafası karışık insanları üzüp sıkma.[/Q
Allah yardımcın olsun oncelikle
ne derdin varsa tez zamanda çzülmeyi nasip etsin inşallah
lakin belirli yaşlara gelmiş insanlar olarak yorum yapan insanalara ''atlamayın'' demek çok kırıcı..
kimlerin yorum yapacağını kimlerin yapamayacağını belirleyemiyoruz
kaldı ki bizimle aynı fikirde olmayan farklı düşünen farklı hisseden insanlarda olabilir
bunu gzardı etmeyin
haddi aşan bir yorum olduğunu düşünürseniz beğenmeyin cevap vermeyin sadece geçin bu kadar..
selametle..
Arkadaşlar eş dediğimiz eşinin ailesi dediğimiz hassas bir konu. Kendi ailen olsa iki gerilir bir sarılırsın herşey süt liman olur oh nefis. Dışarıdan biridir az konuşur görüşürsün ya da aramaz sormazsın biter Ama eşinin ailesi ise konu, ne derdini konuşabilirsin ne uzak durabilirsin. Mesafe bile koysan yerine göre uygun olmaz saygısızlığa kaçar. O yüzden hassas dengeyi çok iyi korumak tartıp biçmeden hareket etmemek gerekiyor. Burada insanın yardımına KK kşuyor. Fikir alıyorsun, farklı sesleri dinliyorsun artı içini döküyorsun. Bu arada kafandakileri analiz etme, seni asıl rahatsız eden şeyler ne? Onları bulup çözme imkanın oluyor. Ama malesef arada öyle arkadaşlar var ki, hiç anlamıyorlar bu işin önemini. Gördüğü başlık ilgisini çekiyorsa konu nasıl başlamış? Ne olmuş? O kişi ne hissiyatla yazmış? Neden bunu dert etmiş? Anlamadn başlıyor çata çuta yazmaya. Ya neden yazıyorsun ki o zaman. Derdin o kişiye yardımcı olmaksa önce onu anlaman, orada yazılanları da kavraman gerekiyor. Yok iki cümle atim ortaya, yazmak için yazayım, boş konuşup çıkayım diyorsan başka yerleri seç yazmak için. Burası onun yeri mi? Zaten insan derdim var diyor, canı burnunda birşeyler yazıyor şuraya. Bir de onu anlamadan dinlemeden eleştirenlerle, yanlış anlayıp başlığını çorbaya çevirenlerle uğraşıyor. Nasıl ki dinlemeden konuşman karşındakinin canını sıkar, okumadan yazman da buradakinin canını sıkıyor. Karşılıklı söylenenleri umursamadan yazıp çıkacaksan blog tut, buraya gelip zaten kafası karışık insanları üzüp sıkma.
sorununuz, derdiniz ne bilmiyorum ama ben bu yazınızdan şunu çıkarırım;
millet derdini buraya yazsın, siz sadece olumlu yorumlar yazın.Haksızsak haklısın deyin, pof poflayın, yaptığımız hataları bize göstermeyin hep "iyi yapmışsın, aferin, azına sağlık.." deyin.
Sen gerçekten derdine derman arasan, seni eleştirenin yorumlarına da saygı duyarsın, destekleyenin de..
Yazılanlardan bi ortak mantık çıkarır, yoluna ona göre devam edersin.
Burada yorum yazan, derdini paylaşan herkes seni tanımadığı halde iyi veya kötü tarafsız olarak sana yardımcı olmaya çalışıyorsa naçizane.. senin her birine ayrı ayrı teşekkür etmen lazım.
Halbu ki gördüğümüz tavra, muameleye bak.
İnsanı dertleşmekten, yettiği kadar akıl vermekten, fikir sunmaktan soğutuyorsunuz.
Çok ciddiyim, ifadeleriniz çok kırıcı.
istediğin cevap istemediğin cevap olayı değil ki bu arkadaşlar...
üslüp olarak oldukça özensiz davranan kişiler var..Konu açıldı diyede hemen irdelemeden, empati yapmadan, gelişigüzel,itinasız yapılan yorumların rahatsız edici olması son derece normal
bana göre konu açılmıştır,istediğimi yazarım tavrı yanlıştır..
Arkadaşlar eş dediğimiz eşinin ailesi dediğimiz hassas bir konu. Kendi ailen olsa iki gerilir bir sarılırsın herşey süt liman olur oh nefis. Dışarıdan biridir az konuşur görüşürsün ya da aramaz sormazsın biter Ama eşinin ailesi ise konu, ne derdini konuşabilirsin ne uzak durabilirsin. Mesafe bile koysan yerine göre uygun olmaz saygısızlığa kaçar. O yüzden hassas dengeyi çok iyi korumak tartıp biçmeden hareket etmemek gerekiyor. Burada insanın yardımına KK kşuyor. Fikir alıyorsun, farklı sesleri dinliyorsun artı içini döküyorsun. Bu arada kafandakileri analiz etme, seni asıl rahatsız eden şeyler ne? Onları bulup çözme imkanın oluyor. Ama malesef arada öyle arkadaşlar var ki, hiç anlamıyorlar bu işin önemini. Gördüğü başlık ilgisini çekiyorsa konu nasıl başlamış? Ne olmuş? O kişi ne hissiyatla yazmış? Neden bunu dert etmiş? Anlamadn başlıyor çata çuta yazmaya. Ya neden yazıyorsun ki o zaman. Derdin o kişiye yardımcı olmaksa önce onu anlaman, orada yazılanları da kavraman gerekiyor. Yok iki cümle atim ortaya, yazmak için yazayım, boş konuşup çıkayım diyorsan başka yerleri seç yazmak için. Burası onun yeri mi? Zaten insan derdim var diyor, canı burnunda birşeyler yazıyor şuraya. Bir de onu anlamadan dinlemeden eleştirenlerle, yanlış anlayıp başlığını çorbaya çevirenlerle uğraşıyor. Nasıl ki dinlemeden konuşman karşındakinin canını sıkar, okumadan yazman da buradakinin canını sıkıyor. Karşılıklı söylenenleri umursamadan yazıp çıkacaksan blog tut, buraya gelip zaten kafası karışık insanları üzüp sıkma.
Bazı üyelerin yorumlarına yazdıklarına bende çok şaşırıyorum,nasıl rencide edici cümleler aklım almıyor sebebini anlamıyorum.
Ve yine öyle üyeler var ki öyle güzel haklı eleştiriler yapıyorlar ki,ayakta alkışlayası geliyor insanın.
Fakat birde şu var unutulmaması gereken,burada çeşit çeşit insan var.
Değiştiremezsiniz,konu açıyor ya da yorum yapıyorsanız bunları göze almak lazım.
Rencide edici yazıları pek dikkate almamak en iyisi.Birde kötü içerik bildir butonu var,siz basın yöneticiler sizin yerinize ilgilensin.
Çünkü ne yaparsanız yapın,kendinizi paralayın bu değişmez binlerce üyesi olan bi sitede kimseye ne yapması gerektiğini anlatamazsınız.
konunuzu okumadım ama ne demek ıstedıgınızı anladım lakin kımsenın yorumuna karısamayız değil mi herkesin mizacı farklıdır bu kadar takılmayın takılıyorsanızda konu acmayın yada bastan uyarın olumsuz yorum yapacaklar yazmasın dıye
Atlamak ne demek? Herkes sizinle aynı fikirde olmak zorunda mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?