Konu açtığıma açacağıma pişman oluyorum, arkadaşlar okumadan atlamayın herşeye

Uzun yazmak saygısızlık değil, o kadar uzun yazıyı tek paragrafta toplaman sorun. Okumak inan imkansız oluyor, sürekli üst satıra atlıyorum, farenin mleciyle takip etmek gerekiyor resmen okurken.

bence bu konunu kapattir canim sen.. ne demek istedigini cok iyi anliyorum.. konu kötü yorum almak degil.. uslüb meselesi..
ayni fikirde olmayan arkadaslar hemen bir saldiri pozisyonunda gibiler.. yaptiklari yorumlar kirici olabiliyor.. ayni fikirde olmadiklarini düzgün bir dille yazamiyorlar..
bir alayci tavirla karsisindakini alt etmek ister gibi yorum yapanlar var..
bu konunda tartisma konusu gibi dedigim gibi seninle ayni fikirde olmayanlar baslar simdi dedigim tarzda yazmaya

Bence blog tutması gereken kişi sizsiniz.
Açın bir blog yazın yazın yazın cevap gelmesin sizde incinmeyin.
Çünkü insanlar konunuzu okusun ancak ve ancak sizin istediğiniz gibi anlasınlar istiyorsunuz.
Ben bu kadar ego içeren bir yazı daha okumadım.
Belki siz anlatamışsınızdır belki gereğinden fazla hassasınızdır belki siz her gördüğünüz yorumu olumsuz olarak nitelendirip sizin tabirinizle atlıyorsunuzdur.
Olamaz mı :) Elbette olamaz mümkün değil siz muhteşemsiniz.
Geyik çevirmek,pohpohlanmak,size hmm dalkavukluk yapılsın istiyorsanız bence sohbet bölümüne konu açın.
Orada gerçekler değil size yakınlık duyan insanlar sizi bir güzel pohpohlayacaktır.
Bu bence ruhunuza ve beklentilerinize iyi gelecek.
Burada yaşını başını almış onca insana "atlamayın" yazıp ardından saygı beklemek cidden akıl sınırlarını zorluyor.

Kesinlikle katılıyorum. O çok bilmişlerin hiçç derdi yok, anca ahkam kesiyorlar :) Ama varya bir konu açmaya görsünler :)

Arkadaşım bunları kafana takma boşver. Reelde boş, lafını dinleyen insanların olmadığı, nefretle beslenen insanlar bunlar.. Sallaaaaa....

arkadaşalr sizler için konu açmaya karar verdim ama içerik bulamadım,yardım edermisiniz

tamam içerikte önüme geldi.eşime çok kızdım arkadaşlar,ben burada güzel güzel vakit geçirirken eşim ayağım ağrıyor,masaj yaparmısın dedi,ne hakkı varsa.ne hakkı var beni buradan mahrum etmeye

Son düzenleme:
kk da yorum yazmak çok kolay aslında

gecelik giy
kocanı ihmal etme
kocanı o çirkefe kaptırma
yuvanı bozma
kv ne gıcık çok haklısın
ayy düğünü siz mi yaptınız o kp boyu posu devrilmesin inş.
görümce görmeyim ömrümce
tabii ki çalışmak zorunda değilsin koca değil mi bakacak evlenmeseydi o zaman daha da uzatabilirim

bunları yazdın mı senden iyisi yok alkışlar havada uçuşuyor

ayrıca konu sahinini konusuna yorum yapmamışım bi gözattım hiçte bu kadar feryat edicek bi cevap vermemişler sana

bi diğer konuda

benim derdim ev almak
ama ikimizde özelde çalışıyoruz güvenemiyoruz ailelerin durumu da belli

şimdi konu mu açayım paramız yok ailelerde de yok ev almak istiyorum ne yapmalıyım
ben bu konuyu açsam kimin ne faydası olacak bana

hee ağaoğlu buraya üyeyse bana ev verecekse açayım hemen

Burdaki konulari ciddiye almamak, dalga gecmek lazimmis :)

Aldatilanlara, dayak yiyenlere duzelir gecer gider demek lazimmis

Halbuki insanlar bilmiyor ki yine o kadinlarin iyiligi icin soylendigini ...

Sonra yine bencil olan biz oluyoruz...

Ayrica burda bilinen biri olup konu acinca, olayin cok da guzel konuyla alakasiz bir sekilde kisisellestirildigine de sahit olduk...

ya bi kere burda ki kimse, örnek veriyorum şiddet gören bi kadına, haketmişsindir kimbilir ne yaptın demiyo...ortak olup adama sövülüyo....
veya eşinin ailesinin yaptığı ikiyüzlüklere,kendine dert arıyosun da demiyo...
ama yüzüğünü,eşyasını kaybedip, dünya başına yıkılmış gibi konuşan bi bayana da, haline şükret, dertsiz başına dert mi arıyosun diye tepki gösteriliyo ki gösterilmeli zaten....
anlatmak istediğim haklıya haklı, haksıza haksızsın deniyo burda...
tutup da eşine, eşinin ailesine bariz haksızlık yapıp da, burda destek görmek isteyen birine de, yanlış bişey sölemeyelim de psikolojisi bozulmasın, kendini kötü hissetmesin kızcağız diyerek yanlış yapana, doğru yapmışsın eline sağlık da denmiyo burda....
neyse o, kimse ksr bakmasın....

katılıyorum diyeceğim ama ilk mesajınızdaki üslubunuz hoşuma gitmedi pek :/ atlamak falan ben böyle cümleler kullanmazdım bazıları annem yaşında olan insanlar için o yüzden katılıyorum demeye dilim varmadı kusura bakmayın :)

ama genel olarak sıkıntınız paylaşıyorum eleştirmek ayrı bir şey ukala tavırlar ya da ne bileyim aşağılayıcı rencide edici ya da direkt konuyu sabote edici mesajlar yazmak ayrı bir şey. konu sahibi haksızsa da uygun bir dille dile getirilmeli. "konu açtıysan yorumlara katlanacaksın!!!" evet yorum almak için yazılıyor burda, birileri kendini konu sahibi üzerinden tatmin etsin diye değil.

ha şu da var aklıma gelmişken ekleyeyim arada istisnai durumlar da oluyor. -zaten çoğu sitede az çok biliniyor artık hep aynı şeyi yaptıkları için- saçma sapan konular açıp bekledikleri desteği bulamayınca çirkefe bağlayan, hakaret, küfür ne varsa yazanlar da var yok değil. onlara diyecek söz yok zaten :)

Son düzenleme:
bence konu açarken, farklı görüşlerin-zıt görüşlerin cevap yazması daha iyi oluyor. bizim gör(e)mediğimiz bakışı sunuyorlar. hak verenler, zaten bizim bakış açımızdalar. hak vermeyenler de, şikayetçi olduğumuz kişilerin bakışını yansıtıyorlar.
tabii hakarete varan yorumlar yapan kişilerden bahsetmiyorum. bazı konularda yorumları okuyasım bile gelmiyor bu yüzden.

bence yorum yaparken amaç o kişiye yardımcı olmak olmalı. hatalı olduğunu düşünüyorsan, hatasını söylemeli. nedenini, olası sonuçlarını belirtmeli...
bunu çok güzel yapan üyeler var, gerçekten yardımcı olmak için yazıyorlar...
ya da tamamen sinir bozma amaçlı, hiçbir fayda sağlamayacak yorum yapanlar da... bu yorumların hiçbir faydası olduğunu düşünmüyorum açıkçası...

konu sahibi arkadaşıma sesleniyorum sen artık hiç kendini üzme canım gerekli kişiler gerekli cevabı aldılar,üstlerine de alındılar zaten
onları yarışma programlarındaki kötü jüri yerine koyarsan iyi olur,hani konuşmuş olmak için konuşanlardan
sen yine konunu aç derdini paylaş.kötü niyetli arkadaşlara da bir yarışmacının verdiği tepkiyi ver bence
AMAAAAAN TELGRAFIN TELLERİ

Bende konu sahibine ilk konusuna yapılan birkaç yorumu gördükten sonra hak verdim.

Demek ki koltuk onun için bir dert neden burdaki bazı insanlar buda dert mi diye küçümseyici yaklaşıyorlar bende bunu anlamıyorum

illa şiddet ihanet maddiyat yalan vs. konularımı olucak herkesin derdi kendine büyük.

Eleştirinin de bir uslubu vardır olumsuzda yapacaksan yorumu içinde bir saygı olması lazım sonuçta burda herzaman görüşen arkadaş dost tanıdık değiliz

samimiyetimiz yok.

Sizler konularınızı açın, eğer açtığınız konulara site kurallarına aykırı yorum yazan olursa kötü içerik bildirimi yaparsınız.

Üyelerle ilgili şikayetleriniz için konu açmamalısınız...

Kötü içerik bildirimi nasıl yapılır?
Üyelerin yorumlarının sol alt köşesinde gördüğünüz bu ikona basarsınız, bir sayfa açılır, Mesaj/Açıklama yazan yere niye şikayet ettiğinizi yazar Gönder butonuna basarsınız. Bildirim yaptığınız yorum ya da üye incelenir, site kurallarına uymayan bir durum söz konusuysa yönetim gerekeni yapar.

Hakaret, tartışma, reklam, satış, küfür, 2. üyelik vs. gibi durumlarda kötü içerikle bildirim yapabilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…