sizin diger actiginiz konuda öyle agir bir elestiri göremedim
Canım anlıyorum uzun konuyu okumak istemeyebileceğini. Ben kendimi yeterince ifade etmeden konuyu açmak istemedim, çünkü sonrasında herkese tek tek ayrı cevap vermek zorunda kalıyorsun, o şekilde zaten hiçbirşey anlaşılmıyor. Dolayısıyla benim açtığım konuya insanlar yorum yaparken başta ne sorduğuma vakıf olsunlar istedim. Bu yüzden başlığı çok net yazdım zaten, sadece ilgilenenler girip okusun diye (herkesi konuya çekecek ilgi çekici ya da merak uyandırıcı bir başlık atmadım) ve sonrasında da durumu olabildiğince açık bir şekilde izah ettim. Ha o kadar uzun konuyu ben okuyamam diyen zaten yorum yazmaz. Herkes her konuya yorum yazmak istemeyebilir. Ama hepimizin ilgi duyduğu ya da bilgi verebileceği, karşı tarafı aydınlatabileceği konular başka. Ben şahsen okurken konuları seçerek okuyorum ve gerçekten kendimce faydası olabileceğini düşüneceğim yorumlarda bulunmaya çalışıyorum. Dediğim gibi bundan sonra soruyu biraz daha konunun içine gizlerim. Böylece sadece ilgilenen arkadaşlardan destek almış olurum.
Ayrıca neden konuyu uzun yazmam saygısızlık oluyor anlamıyorum. Yanlış birşeyse en fazla kimse okumaz ve yorum atmaz. Ama ben açtığım konuda her yorumu okumak zorunda kalıyorum. Bilgisi olmayan kişilerce yapılmış yorumları okumak zorunda kalmam asıl bana saygısızlık olmuyor mu?
Arkadaşlar eş dediğimiz eşinin ailesi dediğimiz hassas bir konu. Kendi ailen olsa iki gerilir bir sarılırsın herşey süt liman olur oh nefis. Dışarıdan biridir az konuşur görüşürsün ya da aramaz sormazsın biter Ama eşinin ailesi ise konu, ne derdini konuşabilirsin ne uzak durabilirsin. Mesafe bile koysan yerine göre uygun olmaz saygısızlığa kaçar. O yüzden hassas dengeyi çok iyi korumak tartıp biçmeden hareket etmemek gerekiyor. Burada insanın yardımına KK kşuyor. Fikir alıyorsun, farklı sesleri dinliyorsun artı içini döküyorsun. Bu arada kafandakileri analiz etme, seni asıl rahatsız eden şeyler ne? Onları bulup çözme imkanın oluyor. Ama malesef arada öyle arkadaşlar var ki, hiç anlamıyorlar bu işin önemini. Gördüğü başlık ilgisini çekiyorsa konu nasıl başlamış? Ne olmuş? O kişi ne hissiyatla yazmış? Neden bunu dert etmiş? Anlamadn başlıyor çata çuta yazmaya. Ya neden yazıyorsun ki o zaman. Derdin o kişiye yardımcı olmaksa önce onu anlaman, orada yazılanları da kavraman gerekiyor. Yok iki cümle atim ortaya, yazmak için yazayım, boş konuşup çıkayım diyorsan başka yerleri seç yazmak için. Burası onun yeri mi? Zaten insan derdim var diyor, canı burnunda birşeyler yazıyor şuraya. Bir de onu anlamadan dinlemeden eleştirenlerle, yanlış anlayıp başlığını çorbaya çevirenlerle uğraşıyor. Nasıl ki dinlemeden konuşman karşındakinin canını sıkar, okumadan yazman da buradakinin canını sıkıyor. Karşılıklı söylenenleri umursamadan yazıp çıkacaksan blog tut, buraya gelip zaten kafası karışık insanları üzüp sıkma.
canım bazı insanlar sevgiyle bazıları da nefretle beslenir ve ilgi çekmeye bayılırlar hele onların cevaplarını kaale alıp cevap yazarsan değme keyiflerine
sitede bu isimler belli zaten en iyisi onları kendi haline bırakmak
dikkat edersen onları konu açıp dertlerini anlatmazlar
üzüntüde olan kişileri daha çok üzüp yorum yaparak kendilerince akıl veren bilge insanlar olurlar
sana tavsiyem SALLA GİTSİN
arkadaşalr sizler için konu açmaya karar verdim ama içerik bulamadım,yardım edermisiniz
Neden üstüne alındın ki :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?