Konu: Aramızdan bazıları! Okuyun bence.

haklısınız, eğitim dediğimiz şey imla kurallarını dört dörtlük bilmek değildir, insan olarak, karakter, yaklaşım, iletişim olarak neredesin değer yargılarını ne derece eğitebilmişsin bu önemli. çok teşekkürler desteğiniz için.
Rica ederim
Turkiye nin en büyük kadin sitesi burası
Ne ararsaniz var
Yardim amacli bilgi amacli pek cok konu var sagliktan cinsellige biliyorsunuz ama bir bakiyorum meme estetiği bölümünde kavga cıkmış. Olacak is mi ya

Enteresandır ki, sitenin diğer bölümlerinde bu kadar hadsizlik, linç yok.

nasıl yok?

Rica ederim
Turkiye nin en büyük kadin sitesi burası
Ne ararsaniz var
Yardim amacli bilgi amacli pek cok konu var sagliktan cinsellige biliyorsunuz ama bir bakiyorum meme estetiği bölümünde kavga cıkmış. Olacak is mi ya

kitap paylaşım bölümünde bile çıkıyor.

çeşit çeşit insan var konu sahibesi göz ardı edersiniz olur biter.

Şimdi konu sahibi bana da laf eder ama:)) bu tarz konular ara ara açılıyor. Çoğu da yeni sayılan uyelerden. Burada bazı konular var ki... Kadın onuncu konusunu açmış. Bir sürü şey yazılmış. Hiç takmıyor hatta cevap bile vermiyor. İnsanlar da orada bir sinirlenip stresle yazabiliyor. Ben genelde öyle konularda çok görüyorum. Hatta o konu sahiplerinin dalga geçtiğini düşünmeye başladım desem yalan olmaz. Onun dışında ben daha çok eli ekmek tutan-hatta baya güzel kazanan- üyelerin anlattığı seylerde-bir de eşine güzel para yedirenler var manevi emeğinin yanı sıra- sinir olup sert cevap verebiliyorum. Onun da nedeni şu kadınlarımız dik dursun ki bir de güzel işi varsa gelecekteki kadınlarımıza yatırım olsun. Çocuklarımizi daha güvenli bir geleceğe taşıyacak olan bizleriz. Kaciniz çocuklarınız sizin yaşadığınız sıkıntıları yaşasın ister.

haklısınız. bunu öz eleştiri olarak algılamak istiyorum ve bundan sonra belki biraz daha bilinçli yorum yaparım. ama şöyle de bi drum var: kimi üye sürekli aynı konular hakkında konu açıyo. e diğer üyelerde haliyle sinir oluyo ‘daha önce kaç kere akıl verdik, sen anlamak istemiyosan biz daha napalım’ gibisinden.

bide şöyle bişey daha var; hayatında herşeyi çok çok yolunda giden biri buraya üye olmaz diye düşünüyorum. Mesela ben; ilk konum çok saçma sapan bişeymiş ama zamanında açmışım. Ama ne yapacağımı o zamanlar bilememişim. Burda türlü türlü insanlar var ve konu açan herkeste bunun bilincind olmalı. Yeri gelir saçma sapan yorumlar yapan illa ki olur. Ama onun önüne maalesef ki geçemeyiz. yapıcak bişey yok. Ama ben şundan da eminim: o sert mizaçlı üyelerinde yeri geliyo çok faydası oluyodur yaptıkları yorumlarla.

Uzun zamandır burayı takip ediyorum, az önce çok sinirlerim bozuldu, çeşitli insanlar çeşitli sorunlarını paylaşıp yardım, fikir bekliyorlar, buraya kadar normal herşey. Hatta ben de dün ilk konumu açtım fikirlerinizi sordum. Sayfanın adı zaten “Bir derdim var. “ ama “ Benim çözemediğim bir derdim var bunu çözemediğim, cesaret edemediğim, kendimi hazır hissetmediğim için gelin bir de siz beni azarlayın, haddinizi aşın, emir cümleleriyle benim aptal olduğumu ima edin” sayfası değil. . Şuanda konuşacağım konu benimle ilgili bir durum değil, ben öyle bir olay yaşamadım allahtan ama bir çok sayfada karşılaştığım, gördükçe gerildiğim, ağzımın açık kaldığı bazı noktalardan bahsetmek istiyorum. Az önce bir arkadaş bir sorunundan bahsetmiş, mesaj atan arkadaşlardan biri o kadar çirkin bir ağızla kadını rencide ederek cevap vermiş ki, azarlamayı geç haddini bayağı bir aşmış görünüyordu. Ben konu sahibinin yerinde olsam site yönetiminden kişinin IP adresini ister ve dava bile açabilirdim. Arkadaşlar, buradaki insanların çoğu kendi dertlerini çözemeyen, zor durumda olan, psikolojik olarak yıpranmış insanlar. Hayatlarındaki sorunu tabii ki burada çözemeyecekler tek istekleri biraz destek, dertleşecek bir dost ve bazen de yeni faydalı fikirler. Kadın bunalmış dertlenmiş yazmış, alttaki arkadaşlar da “sözde hala boşanmadığı için ona sinirli olsa gerek” kadına pasifliğinden dolayı bir sövmediği kalmış, “ haha canım senin kocan zaten şöyleydi, şimdi de kesin şöyledir” tarzında acımasızca kendini “asla böyle sorunlu erkeklerle karşılaşmamış, onlarla işi olmayan, onları hiç çekmemiş kadın profiline sokup, çekenleri yermiş aklınca. Ya hayat bu hayat, şuanda çok mantıklı mutlu olabilirsin ama ilerde benzer duruma düşmeyeceğin ne malum? Erkeklerin değişme hızını bilen bilir. Allah bilir burada paylaşmadığın nelerin vardır geride.Ayrıca, Psikolojik olarak yıpranmış insanların, zor durumlarda kalmış çaresiz insanların azara, terslenmeye ihtiyacı yok. Yapabiliyorsanız, “kardeşim, seni anlıyorum ama şunu da deneyebilirsin” tarzında destek olabilirsiniz. Bu saldırganlık nedir ? Bu kadar net konuşabilen arkadaşlar acaba kendi hayatlarında da bu kadar net çizgiler çekebilmişler midir? Ya da o çizgileri çizene kadar üç ay beş ay onlar da kararsız, güçsüz, cesaretsiz hissetmemişler midir? Biraz anlayış, biraz sevgi. Erkeklerden beklememeye alıştık ama kadınların kadınlara sahip çıkması, yermemesi, üzmemesi, incitmemesi gerekir. Bu beklentiyi tüketmeyelim.
Agziniza yureginize saglik:KK200: cok guzel anlattiniz.. okadar cok kirici yorum var ki artik actigim konuma bakmiyorum. Keske herkes sizin gibi dusunse..:KK12:

Uzun zamandır burayı takip ediyorum, az önce çok sinirlerim bozuldu, çeşitli insanlar çeşitli sorunlarını paylaşıp yardım, fikir bekliyorlar, buraya kadar normal herşey. Hatta ben de dün ilk konumu açtım fikirlerinizi sordum. Sayfanın adı zaten “Bir derdim var. “ ama “ Benim çözemediğim bir derdim var bunu çözemediğim, cesaret edemediğim, kendimi hazır hissetmediğim için gelin bir de siz beni azarlayın, haddinizi aşın, emir cümleleriyle benim aptal olduğumu ima edin” sayfası değil. . Şuanda konuşacağım konu benimle ilgili bir durum değil, ben öyle bir olay yaşamadım allahtan ama bir çok sayfada karşılaştığım, gördükçe gerildiğim, ağzımın açık kaldığı bazı noktalardan bahsetmek istiyorum. Az önce bir arkadaş bir sorunundan bahsetmiş, mesaj atan arkadaşlardan biri o kadar çirkin bir ağızla kadını rencide ederek cevap vermiş ki, azarlamayı geç haddini bayağı bir aşmış görünüyordu. Ben konu sahibinin yerinde olsam site yönetiminden kişinin IP adresini ister ve dava bile açabilirdim. Arkadaşlar, buradaki insanların çoğu kendi dertlerini çözemeyen, zor durumda olan, psikolojik olarak yıpranmış insanlar. Hayatlarındaki sorunu tabii ki burada çözemeyecekler tek istekleri biraz destek, dertleşecek bir dost ve bazen de yeni faydalı fikirler. Kadın bunalmış dertlenmiş yazmış, alttaki arkadaşlar da “sözde hala boşanmadığı için ona sinirli olsa gerek” kadına pasifliğinden dolayı bir sövmediği kalmış, “ haha canım senin kocan zaten şöyleydi, şimdi de kesin şöyledir” tarzında acımasızca kendini “asla böyle sorunlu erkeklerle karşılaşmamış, onlarla işi olmayan, onları hiç çekmemiş kadın profiline sokup, çekenleri yermiş aklınca. Ya hayat bu hayat, şuanda çok mantıklı mutlu olabilirsin ama ilerde benzer duruma düşmeyeceğin ne malum? Erkeklerin değişme hızını bilen bilir. Allah bilir burada paylaşmadığın nelerin vardır geride.Ayrıca, Psikolojik olarak yıpranmış insanların, zor durumlarda kalmış çaresiz insanların azara, terslenmeye ihtiyacı yok. Yapabiliyorsanız, “kardeşim, seni anlıyorum ama şunu da deneyebilirsin” tarzında destek olabilirsiniz. Bu saldırganlık nedir ? Bu kadar net konuşabilen arkadaşlar acaba kendi hayatlarında da bu kadar net çizgiler çekebilmişler midir? Ya da o çizgileri çizene kadar üç ay beş ay onlar da kararsız, güçsüz, cesaretsiz hissetmemişler midir? Biraz anlayış, biraz sevgi. Erkeklerden beklememeye alıştık ama kadınların kadınlara sahip çıkması, yermemesi, üzmemesi, incitmemesi gerekir. Bu beklentiyi tüketmeyelim.

görüşünüze sonuna kadar katılıyorum...

ben de sık sık bdv konularını okuyor, elimden geldiğince fikir vermeye çalışıyorum. ama bazı konulardaki aşırı sert, kırıcı,hadsiz yorumlar gerçekten şaşkınlık verici...
bir de ego tatmini için ben mükemmelim'ciler var..konu açılıyor ""eşim ilgisiz nasıl ilgisini çekerim"" diye, yorum geliyor ""benim eşim çok ilgili, evde bile elele otururuz... """

bazı üyelerin yorumları ""tilki tavşanın çığlığını duyunca koşa koşa gelirmiş, ama yardım için değil""" sözünü hatırlatıyor...

Duygularima tercuman olmussunuz resmen. Dün cok bunaldigim ve gercekten kotu olduğum bir anda konu actim genelleme asla yapamam cok cok cok destek olan da oldu ama destegi bırakın kendimi cocuk, aptal, sorunlu gibi hissettiren de alay eden de

Çok doğru yazmışsınız tebrikler.. Fakat bazı kadınlarımız aynı derdi zibilyon kere anlatıp site üyelerini bunalıma sokuyorlar.
Yani gittiği yolun sonu yok bunun farkında ama hala aynı şeyleri başa sarıp yaşıyor.

Kibleyin.
Buraları da çok ciddiye almamak gerek.
Hayat acımasızdır, burası da o hayatın ufak bir modeli. Tanınmamaya güvenerek anlatılan şeylere gelen tepkiler sanallığa güvenerek göz ardı edilmeli. İyi kötü, siyah beyaz içiçe. Grilerden oluşmuş bir dünyadayız ve kimse beyazlık beklememeli.

Herkesin mizacı farklıdır.
Aşağılama ve hakaret görürseniz şikayet et butonu var, ona basın.
Bu kabul edilemez. Ama geri kalan herkesten
‘Ah canııımmmm, bebeğim seni anlıyorum ama naparsın kader’ tarzı yorumlar beklemek bana biraz mantık dışı geliyor. Binlerce uye, binlerce farklı fikir var.
Bir de burayı okuyan, benzer yolda olan insanlar da var...
Onlara da bir uyarı nihayetinde.
Genelde benim çileden çıktığım konular,
Anlaşmazlık olan, kadının şiddet gördüğü evlilikte üstüne bir de çocuk istemesi...
Yazmış bdv ye sorunun bini bir para, aynı üye tüp bebek topiğinde.
Şu durumda, hakaret var şiddet var ama bebek iyi fikir, evliliğin kurtulur mu diyelim?
Dediğim gibi, hakaret ve aşağılama yoksa herkesin kendi fikri.
Sert mizaçlı üyeler olabilir, size düşünceleri uymayanlar olabilir, göz ardı edebilirsiniz.

haklısınız ama öyle konular oluyor ki örneğin kadın bir konu açıyor ki insanlar haliyle negatif cevap vermek zorunda kalıyor .... karşı karşıya konuşuyorda olsam aynı cevabı veririm ... amaç kırmak değil aslında titre ve kendine gel demek :) ha tabi hakaret boyutuna vardırmamak gerekiyor .... bir kaçı hariç hic kimsenin burda kötü niyetle yorum yaptığını sanmiyorum ... bir kaç insan var ki sırf muhalefet olsun diye ak bildiğine kara diyebiliyor

8 seneden beridir bu siteye uyeyim. Genelde saç bakim ve bdv de takılıyorum. Cok fazla yorumda yapmam pasif takiliyorum daha çok. Evet sitede ilk zamanlar bdv baya ilimliydi gene vardi birkac uye ama su aralar biraz egomu tatmin edeyim gidiyim modunda olanlar fazlaca birde tartışinca eski konulardan vuranlar var birde insani sogutuyorlar.

Hayır.
bence böyle.
elimden geldiğince kendimi karşı tarafın yerine koyarak cevap vermeye çalışıyorum hep.
ha bazı durumlar var ki, aynı şeyler kırk kere konuşulmuş belki de karşısındakinden kurtulması ancak birinden birinin ölümüyle olur; o konuda da bazen tepesi atıyor bizim hatunların, haksız da sayılmazlar.
hele ki konu sahipleri başka konularda bambaşka kılıklara bürünüyorsa

içimden geçenleri yazmışsınız , size katılıyorum

Katılmadığım bir nokta var:
Bazen insanlar derdini yazıp ben ne yapayım diye öneri istiyorlar. Buradaki arkadaşlar bir dünya öneri sunuyor ama karşı taraf hep bir bahane ile önerileri reddediyor. Bunca çözüm yoluna hayır denince de bazen boşuna uğraşıyoruz deyip sert tepkiler verilebiliyor. ben bunu gözlemledim.

Bazı durumlarda da ciddi kınama, eleştirme oluyor. O da beni rahatsız ediyor. İnsanın yaptığı hatalarda çok ağır konuşulduğu doğrudur. Bu konuda haklısın ama.

Back
X