• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu arkadaşım

Bence erkekten ilgi beklediği için bakıyor gibi hissetmiş ve kendisini kandırmış kız arkadaşın.

Alla alla ilginç; senin kendin için açtığın konularda da hep bir "oğlan" baktı, güldü, selam verdi deyip kendince manalar çıkarttığın platonik aşklar var:)
Neyse demiyeyim başka bir şey nasılsa siz yine bildiğinizi okuyacaksınız..

Bakışmalardan medet ummak ne kadar saçmaysa sevgilisi olan bir insanın aklını nasıl kurcalarım demek bundan bin kere daha saçma ...
Bunu gelip kk ya sormak ayrı bir cesaret zaten ...
dalga geciyolar heralde canlari oyun oynamak istemiss....
diyelim ki gercek sevgilisi olup sana bakan insandan hayir beklemek te akil isi deil bence ....

boyle zoorla araniyosunuz, beklentilere giriyosunuz, inatla size karsi bos olmadigini iddia ediyosunuz, 'oglanlarin' yakasindan dusmuyosunuz.. sonra da 'oglanlar' pesimi birak, beni rahatsiz etme dediginde kalkip 'karaktersiz erkek' diye konu aciyosunuz.. niye 'karaktersiz' oluyo pardon?
arkadasinla tarziniz cok farkli gelmedi bana, kusura bakma..

:KK14:
boyle zoorla araniyosunuz, beklentilere giriyosunuz, inatla size karsi bos olmadigini iddia ediyosunuz, 'oglanlarin' yakasindan dusmuyosunuz.. sonra da 'oglanlar' pesimi birak, beni rahatsiz etme dediginde kalkip 'karaktersiz erkek' diye konu aciyosunuz.. niye 'karaktersiz' oluyo pardon?
arkadasinla tarziniz cok farkli gelmedi bana, kusura bakma..
haha, aynen.
Gecenlerde o bahsettiginiz konusunda "kendine bunlari dedirtene kadar ugrastin" diyerek o "oglan"lara hak vermistim. Hala da veriyorum. Aynen dediginiz gibi. Millete tacize varan yapismalarda bulunuyorlar. Hayir'dan anlamiyorlar. Artik millet kabalasmak zorunda kaliyor basindan savmak icin. Sonra da vay okuz erkek, tavirlara bak falan filan...
Bu konuda bahsedilen oglan da yakinda postayi koyar. Arkadaslar sasirdigiyla kalir herhalde.

:KK14:
haha, aynen.
Gecenlerde o bahsettiginiz konusunda "kendine bunlari dedirtene kadar ugrastin" diyerek o "oglan"lara hak vermistim. Hala da veriyorum. Aynen dediginiz gibi. Millete tacize varan yapismalarda bulunuyorlar. Hayir'dan anlamiyorlar. Artik millet kabalasmak zorunda kaliyor basindan savmak icin. Sonra da vay okuz erkek, tavirlara bak falan filan...
Bu konuda bahsedilen oglan da yakinda postayi koyar. Arkadaslar sasirdigiyla kalir herhalde.
bi de o konusunda soyle demisti 'kendi gelip yuzume soylese anlardim..'
e biri kendi yuzune soylemisti, hala anlamamisti?
geriliyorum artk okurken..

kızlar yanımda şuan arkadaşım var onun evinde net kesik aynı Dns üzerinden 2. hesap açılamıyor sorun olmasın diye benim hesabımdan sormak istedik soruyu.

Kız sınıf arkadaşım hatta çok yakın 3 senelik arkadaşım mevzusu geçecek oğlan da sınıf arkadaşım ama muhabbetimizin olmadığı biri. ve sevgilisi var. aynı okuldan değilmişiz kızla.

Kız olan arkadaşım sınav dönemi sınav olurken bu oğlanın bir kaç kere kendisine baktığını yakalamış. ama öyle bir anlık bakış değil süzme ve uzun uzun şekilde bakışmış. her sınav zamanı da oğlan sınavı yaparken dönüp kıza bakıyormuş. Kopya mevzusu olamaz diye düşündüm ben oğlan kızdan çalışkan . Daha sonra dersler başlayınca da sık sık kız olan arkadaşım oğlanla göz göze gelmeye başlamış ama sadece şu ana kadar olan muhabbetleri bu sabah kızın arkası dönükken oğlanın günaydın diye seslenmesinden ibaretmiş. ve gün içinde kızı süzüp durmuş oğlan. (ben hastaydım pek ikisine dikkat etmedim öksürmekten ) şimdi kız oğlanın aklını karıştırdığını düşünüyor ama daha fazla nasıl karıştırabileceğini merak ediyor. benimde aklıma buraya sormak geldi.

Tek tavsiyem bu arkadaşınla aranıza mesafe koymanız..

bize kiziyolar kesin ama kusura bakmasinlar, yanlsta israr etmeleri icin gazlayamayiz.. amin canm..
Valla kızarlarsa kızsınlar canım,biraz aklını başına toplasın şu kızlar ya..sevgilisi olablir,flörtleri olabilir hepimizin olmadi mi o yaşlarda..benim kızdgım sevgilisi olan insanlarla uğraşmaları..kız dediğin biraz hanım olucak ağır başlı olcak..bu yaşta bana bakan çocuğun sevgilisi var ama aklını nasıl karıştırırım sonra ileriki yaşlarda evli olan erkekle ilişki oluyor,karısından nasıl ayırırım oluyor..çok yanlış düşünceler kınıyorum ben

Back
X