- 30 Ocak 2013
- 29.425
- 43.922
- 798
- Konu Sahibi yazarhanim35
konu bana ait değil o yüzden susma gereksinimi duydum arkadaşım okuyoryazarhanim35 nerelerdesin, yine konu acip susmussun?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
konu bana ait değil o yüzden susma gereksinimi duydum arkadaşım okuyoryazarhanim35 nerelerdesin, yine konu acip susmussun?
Rezillik dizboyu o zaman...sanmam.. keske olsa..
dalga geciyolar heralde canlari oyun oynamak istemiss....Bakışmalardan medet ummak ne kadar saçmaysa sevgilisi olan bir insanın aklını nasıl kurcalarım demek bundan bin kere daha saçma ...
Bunu gelip kk ya sormak ayrı bir cesaret zaten ...
bi kac yorum yapmissin da ondan sordum..konu bana ait değil o yüzden susma gereksinimi duydum arkadaşım okuyor
haha, aynen.boyle zoorla araniyosunuz, beklentilere giriyosunuz, inatla size karsi bos olmadigini iddia ediyosunuz, 'oglanlarin' yakasindan dusmuyosunuz.. sonra da 'oglanlar' pesimi birak, beni rahatsiz etme dediginde kalkip 'karaktersiz erkek' diye konu aciyosunuz.. niye 'karaktersiz' oluyo pardon?
arkadasinla tarziniz cok farkli gelmedi bana, kusura bakma..
bi de o konusunda soyle demisti 'kendi gelip yuzume soylese anlardim..'
haha, aynen.
Gecenlerde o bahsettiginiz konusunda "kendine bunlari dedirtene kadar ugrastin" diyerek o "oglan"lara hak vermistim. Hala da veriyorum. Aynen dediginiz gibi. Millete tacize varan yapismalarda bulunuyorlar. Hayir'dan anlamiyorlar. Artik millet kabalasmak zorunda kaliyor basindan savmak icin. Sonra da vay okuz erkek, tavirlara bak falan filan...
Bu konuda bahsedilen oglan da yakinda postayi koyar. Arkadaslar sasirdigiyla kalir herhalde.
kızlar yanımda şuan arkadaşım var onun evinde net kesik aynı Dns üzerinden 2. hesap açılamıyor sorun olmasın diye benim hesabımdan sormak istedik soruyu.
Kız sınıf arkadaşım hatta çok yakın 3 senelik arkadaşım mevzusu geçecek oğlan da sınıf arkadaşım ama muhabbetimizin olmadığı biri. ve sevgilisi var. aynı okuldan değilmişiz kızla.
Kız olan arkadaşım sınav dönemi sınav olurken bu oğlanın bir kaç kere kendisine baktığını yakalamış. ama öyle bir anlık bakış değil süzme ve uzun uzun şekilde bakışmış. her sınav zamanı da oğlan sınavı yaparken dönüp kıza bakıyormuş. Kopya mevzusu olamaz diye düşündüm ben oğlan kızdan çalışkan . Daha sonra dersler başlayınca da sık sık kız olan arkadaşım oğlanla göz göze gelmeye başlamış ama sadece şu ana kadar olan muhabbetleri bu sabah kızın arkası dönükken oğlanın günaydın diye seslenmesinden ibaretmiş. ve gün içinde kızı süzüp durmuş oğlan. (ben hastaydım pek ikisine dikkat etmedim öksürmekten ) şimdi kız oğlanın aklını karıştırdığını düşünüyor ama daha fazla nasıl karıştırabileceğini merak ediyor. benimde aklıma buraya sormak geldi.
Hahahhaha hatırlamam mıtarik akan' in sevgili dayim diye bi filmi vardi.. orda perran kutman her hareketi uzerine alinan ve anlamlar cikaran birini oynuyoduhatirlayaniniz var mi
![]()
'sag elinle gomlegini duzeltip sol elinle sacina dokununca hemen anladim, seni cok begeniyorum bulusalim demek istedigini..'Hahahhaha hatırlamam mı![]()
Gece gece güldürdün beni ya'sag elinle gomlegini duzeltip sol elinle sacina dokununca hemen anladim, seni cok begeniyorum bulusalim demek istedigini..'
![]()
![]()
ben de guluyorum su anGece gece güldürdün beni ya![]()
Amin canım..konu sahibiyle arkadaşıda film gibi zaten baksana Allah akıl fikir versin inşallahben de guluyorum su anRabbim hepimizi hep guldursun..
bugun bi kez daha izledim o filmi bu arada![]()
bize kiziyolar kesin ama kusura bakmasinlar, yanlsta israr etmeleri icin gazlayamayiz.. amin canm..Amin canım..konu sahibiyle arkadaşıda film gibi zaten baksana Allah akıl fikir versin inşallah
Valla kızarlarsa kızsınlar canım,biraz aklını başına toplasın şu kızlar ya..sevgilisi olablir,flörtleri olabilir hepimizin olmadi mi o yaşlarda..benim kızdgım sevgilisi olan insanlarla uğraşmaları..kız dediğin biraz hanım olucak ağır başlı olcak..bu yaşta bana bakan çocuğun sevgilisi var ama aklını nasıl karıştırırım sonra ileriki yaşlarda evli olan erkekle ilişki oluyor,karısından nasıl ayırırım oluyor..çok yanlış düşünceler kınıyorum benbize kiziyolar kesin ama kusura bakmasinlar, yanlsta israr etmeleri icin gazlayamayiz.. amin canm..