konu babam..

Benim babamı tarif etmişsinnnn çocukluğumdan beri şiddet gördüm annem babam ayrıldı okuyodum babam okulumdan aldı iki kız kardeşime bakmam için iki yıl baktım annelik ettim ama burnumdan getirdi babam sonrada Bi gün eve geldiğinde çok fena dövdü odadan odaya sürükleyerek 16 yaşımdaydım daha sonra kaçmak zorunda kaldım sözlüme şimdi insan büyüyünce daha iyi kavrıyo kendine gelince noluyo ya dıyosun affettim desende için affetmıyo Allah kimseyi bu tür şeylerle sınamasın

Arkadaşlar babamla aynı evin içinde 3 haftadır konuşmuyorum.
Babam çok çabuk dolduruşa gelebilen ve bir yabancıyı ailesinin önüne koyabilecek birisi.
En son şu sebepten küstük. Ben akşam çay yapmıştım. Ve ocakta mısır vardı. Çayı babamın önündeki sehpaya koyup hemen mutfağa koştum. Sinirlenmiş beni çağırdı. Abimin önüne neden çayı koymamışım. Ben hep böyle yapıyormuşum saygısızmışım. Açtı ağzını yumdu gözünü. Hakaretler kötü sözler havada uçuştu. Bundan sonra senin yaptığın hiçbir şeyi istemiyorum dedi. Yani dövmekten beter etti.
Daha öncede abimin nişanlısının dolduruşu iftirası ile beni dövmüştü. O zaman 19 yaşındaydım kin tutmadım. Ben suan 23 yaşındayım. Yapılan haksızlığı hazmedemiyorum. Unutamıyorum. Bir saygısızlığım olmadı, evde Naz’ı bana geçer ne istese yapardım. Bilmediğim bir şey bile istese onu araştırır bulur mutlaka önüne koyardım.
Şimdi birde erkek arkadaşımın ailesi ile ailemin tanışması söz konusu. Ne yapacağımı bilmiyorum. Ölüm var gidip elini öpeyim diyorum, sonra da başkası yüzünden sürekli dünyamı zehir etti diye vazgeçiyorum. Lütfen değerli yorumlarınızı bekliyorum...
Bazi babalar böyle işte elden birsey gelmiyor canım sen evlat olarak konuşmaya calış ama her dedigini yapmak zorunda değilsin kendini yıpratma babana yaranabilmek için.Evlenip gittiğinde degerini anlar ve yaptıklarına pisman olur

O sıra abiniz babanıza bir iki kelime edip sizi savunsaydı (19 yaşınızdaki olayda da dahil) o zaman babanız bu kadar olay yapmazdı. Abinizde de hata görüyorum

Birgün keşke dememek için bugün òpun barışın .Hayat kısa ve ölüme sürekli yaklaşıyoruz .Allah gölgesini üstünüzden ,sesini kulaginizdan, suretini gözünüzde eksik etmesin .....
Babamla çocukları arasında en çok atıştan benim ...Evlendigimde en çok ben ağladım en çok babam ağladı şimdi farklı şehirlerde yaşıyoruz o kadar çok özlüyorum ki boşuna kapris yapmışım.

O zaman ben saygisizin önde gideniyim .çünkü bizim evde çay işini annem hallederdi .bir kez herkese verirdi sonrasında biten gider kendi alırdı . Abime hiç çay vermisligim yok ,vay terbiyesiz ben :D babama da çok az vermisimdir, kıyıp da kaldırmazdı beni. Çok yanlış bir düşünce yapısı babanın ki ama küsme konuş ,anlat rahatsızlığını ..

Back
X