• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben değilim,arkadaşım için fikir istiyorum

Arasıra herkesin itiraf edemese de bişeylere özendiği ya da birilerini kıskandığı oluyor.. ama boşver bence kalbini temiz tut senin de gönlüne göre olur inşallah..
Ya öyle de değil tam olarak aslında da ne bileyim çocuk gibi yanında adamın hareketker de öyle kızın zaten adam ne buldu ki bunda

Bence adamın evlilikten haberi yok:)) valla kız bulmuş zengin kocayi:) şöyle arkadaşı neym varsa sanada ayarlasin bakoozaman sana hiç batmicak yaş farkı:))

Bence adamın evlilikten haberi yok:)) valla kız bulmuş zengin kocayi:) şöyle arkadaşı neym varsa sanada ayarlasin bakoozaman sana hiç batmicak yaş farkı:))
Kızın zenginlikle derdi yok.babasız büyüdü ondan bence bu durum.yanlış yapıyo gibi geliyor.kızın maddi durumu iyi zaten

Sen olsan çocuk gibi durmucan tam yakışçan mı yani adamın yanına :) sen belli baya dert etmişsin ama adam çocuk tipli kadınlardan hoşlanıyor kadın da adamdan memnun demek ki yapcak bişi yok diye düşünüyorum
Hayır ya ne bilim çok kötü görünüyo dısarıdan be

Bilmem bana garip geldi aslında banane doğru diyosunuz
dikkatli bakarsaniz cevrede garip olan cok sey var bence bu konuyu hic kafaniza takmayin arkadasimin derdi yazmissiniz ama resmen sizin derdiniz olmus kizin dert ettigi yok. Sevgiliniz var mi ?
Oyalanacak bir seyiniz var mi ?
Eger bir seylerle oyalanirsaniz kafaniz dagilir.
Aman cok garipsemeyin basiniza falan gelmesin insallah

Yok
dikkatli bakarsaniz cevrede garip olan cok sey var bence bu konuyu hic kafaniza takmayin arkadasimin derdi yazmissiniz ama resmen sizin derdiniz olmus kizin dert ettigi yok. Sevgiliniz var mi ?
Oyalanacak bir seyiniz var mi ?
Eger bir seylerle oyalanirsaniz kafaniz dagilir.
Aman cok garipsemeyin basiniza falan gelmesin insallah
Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neyse

arkadaşın evleneceği için yalnız kalmaktan yada eskisi gibi olamamaktan korkuyor olabilir misin.

Ben de babasız büyüsem o yönde bir tercihim olabilirdi senin öyle bir eksikliğin yoksa istemiyorsundur, arkadaşınsa tipine bakmamıştır çünkü önceliği farklıdır onu bunu bırak kendi hayatına bak bence canım.. etrafı gözlemleyip eleştirirken kendi hayatına yabancı kalma

Yok

Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neyse

Konu sahibi benim de sevgilim benden 10 yaş büyük görüntü olarak 15 hatta. Çok güzel dokunuyorum da öpüyorum da. Babasız falan da büyümedim müthiş bi baba sevgisiyle büyüdüm. Tek sıkıntım sizin gibi burnunu sokup tip tip bakan insanlar yüzünden dışarı çıkmaya çekiniyoruz.

Burdan herkesten ricam İstanbul sokaklarında kendinden 15 yaş büyük bi adamla el ele dolaşan genç bi kız görürseniz tip tip bakıp gereksiz yorumlar yapmayın birinize patlıcam :KK53:

Hayat şartlari o kadar zorki.
Adami seviyorsa, asik olmasina gerek yok evlenebilir.
Hic degilse kariyer sahibi varlikli bir eşi olur.

Back
X