- 27 Aralık 2015
- 340
- 161
- 18
- 43
- Konu Sahibi Deryagullu
Bilmem bana garip geldi aslında banane doğru diyosunuzkiz dert etmiyor siz niye ediyorsunuz anlamadim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bilmem bana garip geldi aslında banane doğru diyosunuzkiz dert etmiyor siz niye ediyorsunuz anlamadim
Yo maddiyat değil kızın kendine ait wvi,arabası var zaten.
Ya öyle de değil tam olarak aslında da ne bileyim çocuk gibi yanında adamın hareketker de öyle kızın zaten adam ne buldu ki bundaArasıra herkesin itiraf edemese de bişeylere özendiği ya da birilerini kıskandığı oluyor.. ama boşver bence kalbini temiz tut senin de gönlüne göre olur inşallah..
Yaş farkı çok değil de bence bizim kız çok çocuk adamın yanında.Kadin dert edinmiyor adamin tipini, yasini begenmis almissa size bize ne ki konu sahibesi :)
13 yas buyuk birini ben de almam, ama alan da alsin karismam![]()
Ya
Yaş farkı çok değil de bence bizim kız çok çocuk adamın yanında.
Ya
Yaş farkı çok değil de bence bizim kız çok çocuk adamın yanında.
Kızın zenginlikle derdi yok.babasız büyüdü ondan bence bu durum.yanlış yapıyo gibi geliyor.kızın maddi durumu iyi zatenBence adamın evlilikten haberi yok:)) valla kız bulmuş zengin kocayi:) şöyle arkadaşı neym varsa sanada ayarlasin bakoozaman sana hiç batmicak yaş farkı:))
Hayır ya ne bilim çok kötü görünüyo dısarıdan beSen olsan çocuk gibi durmucan tam yakışçan mı yani adamın yanına :) sen belli baya dert etmişsin ama adam çocuk tipli kadınlardan hoşlanıyor kadın da adamdan memnun demek ki yapcak bişi yok diye düşünüyorum
dikkatli bakarsaniz cevrede garip olan cok sey var bence bu konuyu hic kafaniza takmayin arkadasimin derdi yazmissiniz ama resmen sizin derdiniz olmus kizin dert ettigi yok. Sevgiliniz var mi ?Bilmem bana garip geldi aslında banane doğru diyosunuz
Kızın zenginlikle derdi yok.babasız büyüdü ondan bence bu durum.yanlış yapıyo gibi geliyor.kızın maddi durumu iyi zaten
Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neysedikkatli bakarsaniz cevrede garip olan cok sey var bence bu konuyu hic kafaniza takmayin arkadasimin derdi yazmissiniz ama resmen sizin derdiniz olmus kizin dert ettigi yok. Sevgiliniz var mi ?
Oyalanacak bir seyiniz var mi ?
Eger bir seylerle oyalanirsaniz kafaniz dagilir.
Aman cok garipsemeyin basiniza falan gelmesin insallah
Yok
Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neyse