- 12 Mart 2013
- 37.829
- 51.653
- 798
- Konu Sahibi Deryagullu
Ben de çok yaş farkına sıcak bakmıyorum artık ama onlarda belki farklı olur durum, öyle istiyorlarsa bize laf düşmez.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Aşık ikisi de neyse mutlu olsunlarHayat şartlari o kadar zorki.
Adami seviyorsa, asik olmasina gerek yok evlenebilir.
Hic degilse kariyer sahibi varlikli bir eşi olur.
iste hep boyle diye diye bir bakarsin cok guzel dokunursun da opersinde o yuzden bence sen konuyu unut canimYok
Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neyse
Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?
arkadaşının eğitimi iyi kariyerde yapar. e adamdında durumu iyi (kariyer iş gücü vs.. ) yaşa gelince öyle abartılacak bir yaş aralığı yok aralarında ( benim eşimle aramda 11 yaş fark var) hiç garip değil.Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?
geçen yine patlıyoruzKonu sahibi benim de sevgilim benden 10 yaş büyük görüntü olarak 15 hatta. Çok güzel dokunuyorum da öpüyorum da. Babasız falan da büyümedim müthiş bi baba sevgisiyle büyüdüm. Tek sıkıntım sizin gibi burnunu sokup tip tip bakan insanlar yüzünden dışarı çıkmaya çekiniyoruz.
Burdan herkesten ricam İstanbul sokaklarında kendinden 15 yaş büyük bi adamla el ele dolaşan genç bi kız görürseniz tip tip bakıp gereksiz yorumlar yapmayın birinize patlıcam![]()
Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Kiz size gelip fikir istedi mi konuyla alakali?Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
bu güzeldiArkadaşını gerçekten seviyorsa kız rahat eder. Sevmiyorsa da boşanırken rahat eder.