• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Konu ben değilim,arkadaşım için fikir istiyorum

Ben de çok yaş farkına sıcak bakmıyorum artık ama onlarda belki farklı olur durum, öyle istiyorlarsa bize laf düşmez.

Yok

Yok ben o kadar büyük birini istemwm,dokunamam ile yaşlı başlı adam.. ha çok kültürlü,donanımlı..ama istemem ya.adamın yerinde olsam kızı isterim aslıbda ya ne bilim gencecik kuz aslında amaaan bilemedim neyse
iste hep boyle diye diye bir bakarsin cok guzel dokunursun da opersinde o yuzden bence sen konuyu unut canim

Evlenmek istiyorlarsa ne güzel yaş benim için önemli değil ama ben yaşlı sevmem o ayrı :27: ama sen biraz kıskanıyor gibisin durumu iyi dünyaca ünlü falan :KK51:

Şahsen seviyorsam umrumda olmazdı 13 yaş fark falan. Genellikle eylemlerimin sonuçlarını düşünerek yaşarım fakat bazen sonuçları düşünmek insanı mutlu etmeyebilir. O yüzden anormal bir şey yok. Hem ben de öğretmen olacağım, neden doktor bana yakışmasın ki? Bizim aldığımız eğitimin nesi var? Bu ondan daha az akıllı olduğum anlamına gelmiyor ki. Sadece tercih meselesi, doktorluğu bırakın hemşirelik dahi yapamam mesela. Bunun üniversite sınavları ile bir alakası yok, sadece bir insanın yaşamını direkt etkileyecek, ölüm kalım çizgisinde duran işler bana göre değil. O yüzden öğretmen-doktor kıyaslaması yanlış, herkeste tutmaz.
He evet ilkokul mezunu ile üniversite mezunu olmayabilir haklısın. Ama bu durumda öyle bir şey yok. Ayrıca yaşı büyük olan da adam, bırak da adam düşünsün layık mı değil mi.

Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?

kisilerin kac dil bildigi yahut ekonomk durumlari yakismalarina vesile olacak seyler degildir. yas farki da anlasilir bir fark bu derece egitimli kisiler icin, sikinti yapacaginiz bir sey arkadasiniz adina.

Kafalar uyuştuktan sonra anlaşma varda ve tabi ki sevgi saygı varsa bunu da evlilikle taçlandırmak istemeleri gayet normal ve güzel . kendileri sorun etmiyorsa sen neden kendini kasiyosun bu kadar . hayırlı arkadaşsan dua edersin arkadaşin için. Karşı tarafın hatası varda uyarirsin arkadaşını. Gerisi Fasa fiso . iyi niyetli olmaya bak bence .......

Arkadaşım öğretmen.istanbul marmara mezunu ve bir doktorla beraber adam dünyaca ünlü bir okuldan mezun.aradaki yaş farkı on üç diyorlar ama bence çok daha fazla.arkadaşım adamın kızı gibi duruyor yanında.
Ben fikir almak istiyorum sizlerden bu ikisi evliliği düşünüyor ama ben yakıştıramıyorumadam üç dil biliyor,varlıklı vs vs diyorum acaba kıskanıyor muyum içten içe de bana garip geliyor.normal mi bunlar sizce?
arkadaşının eğitimi iyi kariyerde yapar. e adamdında durumu iyi (kariyer iş gücü vs.. ) yaşa gelince öyle abartılacak bir yaş aralığı yok aralarında ( benim eşimle aramda 11 yaş fark var) hiç garip değil.
sana anormal gelişi bence değişik...az büyük adam iyidir. arkadaşının değerini kıymetini bilir.

Kiskanmak degil de sanki arkadasinizin durumuna imrenmişsiniz.
Yas farki cok demişsiniz ama gercek ask,sevgi sayilara takilabilecek bisey degil ki sonucta gonul bu olur mu olur.
Yasit olup arkadasinizin mutsuz olsa daha mi iyi yani??

Ayrica bi arkadasimiz daha demis yeter dizisinin konusuna benziyor.
Yoksa damatin adi Yekta mi?:D:D

Konu sahibi benim de sevgilim benden 10 yaş büyük görüntü olarak 15 hatta. Çok güzel dokunuyorum da öpüyorum da. Babasız falan da büyümedim müthiş bi baba sevgisiyle büyüdüm. Tek sıkıntım sizin gibi burnunu sokup tip tip bakan insanlar yüzünden dışarı çıkmaya çekiniyoruz.

Burdan herkesten ricam İstanbul sokaklarında kendinden 15 yaş büyük bi adamla el ele dolaşan genç bi kız görürseniz tip tip bakıp gereksiz yorumlar yapmayın birinize patlıcam :KK53:
geçen yine patlıyoruz:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:

bence insanların kendilerine ait sorunlarını veya seçimlerinin yaratacağı olumsuz-olumlu sonuçlarını kendinize bu denli dert edinmeyin.

Bu konuyu daha önce de gördük mü ?

Kiz size gelip fikir istedi mi konuyla alakali?

Arkadaşınız evet diyorsa sizlik bir durum yok.
Adamın işine çok değinmişsiniz. Hırs yaptınız herhalde.
Arkadaşa her daim mutluluk dilemek düşer. Gerisi onların bileceği şey.

Back
X