- 27 Eylül 2022
- 434
- 540
- 18
- Konu Sahibi senkimsinki
Gecmis konularımı bilen bilir bugün de arkadaşımla konu açtık inanın tuaf bir insan oldum konu nasıl eklenir bilmiyorum ama geçmiş konumda bahsetmiştim uzun süre ilişkim olmadı tam birini tanıyayım dedim saçma sapan biri çıkmıştı karşıma bende iletişimi koparmıştım. Artık sadece ilişki anlamında da değil insanlarla konuşmak beni boğuyor bir haftadır hastahanede yatıyorum annem kaldı yanımda ama çok idare edemez durumda olmadigim için eve gönderdim küçük ilk okula giden de kardeşim var babanem idare edemiyor falan diye gitmesini istedim, garip bir şekilde annem haricinde bir hafta boyunca geçmiş olsun msjlarina görüldü dahi yapmayıp geçmiş olsun diye arayanların telefonuna dahi çıkmadım dün gece arkadaşım geldi habersiz refakatçi olarak yanımda kalmak istedi ama onun da derdi hakkında konuştuk inanın boğuluyorum dert dinlemek anlatmak konuşmak boğuyor beni insanlarla muhatap olmak çok tahammulsuzlestirdi beni değil bir ilişki nasılsın iyimisin sorusuna dahi tahammül edemez oldum nasıl bu hale geldim anlamıyorum sebeb yaşadıklarımın birikmiş olması mi bilmiyorum aşırı bir bıkkınlık hissi var hiç bu duruma gelen daha sonra kendiliğinden düzelen oldu mu ? Eksiden cıvıl cıvıl neşe saçan pozitif bir insandım ama dünya yansa yıkılsa elimi kaldırmam yukarı neden böyle oldum
( bugün arkadaşıma da evine git buralarda harap olma diye aksama kadar tekrar ettim kırmak istemedim ama bozuldu gibi yine de ısrarla gitmedi kimseyi üzmek istemiyorum ama elimde değil )

Son düzenleme: