KONU COK HASSAS !!!

Tiniminihanimmm

premmsess
Kayıtlı Üye
1 Ekim 2018
204
275
18
37
Şimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.

Son düzenleme:
İnsanlar neden bu tarz hassas konulara karışma gereği duyar hiç anlamıyorum.Size ne ki ?
Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..

Pislikler.
Boyle insanlar niye ölmuyo yaa..
Arkadasina uygun bir dille anlatmalisin bence.
Cok agir bir yuk.

Anlatsan yuva dagilcak, yada tam tersi adam elini etegini cekicek belki diger kadindan.
Bicak sirti :KK43:
Aynen öyle inkar edip günah keçisi ben olabilirim ama gerçekten berbat haldeyim

Arkadaşımın eşiyle ask yaşayan kadın ben olsaydım tıpkı böyle düşünürdüm !!! O benim arkadaşım ve cinayet işlendiğinde katili görüp susmakla aynı şey benim için ..

Ne alakası var ? Arkadaşınız bile olsa sizi ilgilendiren bir durum yok .Eşiyle aynı evi ve yatağı paylaşan arkadaşınız.Süphelense kendince araştırma yapar .Ayrıca arkadaşınızın size inanıp inanmayacagi ,boşanıp bosanmayacagi belli degil.Tekrar söylüyorum bu hassas konu üçüncü kişilerin üstüne vazife değil .

o üyeyi neyle suçluyorsunuz siz? düzgün konuşun önce.

elinizde kanıt yok bir şey yok, ne malum o kişinin doğru söylediği? bırakın hafiyeliği ya, gözünüzle görmediğiniz şey için laf taşımayın ayıp bir şey.

Ben olsam söylermiydim bilmiyorum. Bazen tek bir doğru olmuyor maalesef. Herkes her duyduğunu kaldıramaz. Arkadaşınızın nasıl bir tepki vereceğini bilmiyoruz. İyilik yapayım derken ömür boyu pişman olacağınız durumlara düşmeyin. Saklamakta vicdan yarası yapar insanda. Bari elinizde kanıt olsun. Muhtemelen size inanmayacak çünkü.

Şimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Ağzım yine küfür doldu...git söyle o kadına yazık ...oburunun de kocasına söylesin pslikler

Konuyu pek anlamadim karisik yazmissiniz bence
Ama yorumlardan arkadasinizin kocasinin bir kadinla iliskisi oldugunu anladim.

Arkadasiniz cok yakinsa size, acikca soyleyin inanacaksa size

Ama siradan bir arkadassa Ayse karismayin

Ee soyleyin o zamam bize niye soruyorsunuz?

Madem cinayeti isleyeni gorup soylememekle esdeger birsey sizin icin hemen soyleyin.

Arkadaşım olduğu için söylerdim bende. Yabancı biri olsa karışmam da, sırf arkadaşım beni dost bellediği için yalan söylemezdim.

İspatla falan uğraşmayın. “Ayşe, şirkette eşinle bir kadın anılıyor. Kafede birlikte görülüyorlarmış sürekli. Bende gün içinde şüpheleneceğim 1-2 davranışa denk geldim. İşten izin almasıda son nokta oldu. Bilmeni istedim, sen bunu bi araştır. Varsa yapabileceğim bir şey hazırım” diyin. Olsun bitsin.

Ne alakası var ? Arkadaşınız bile olsa sizi ilgilendiren bir durum yok .Eşiyle aynı evi ve yatağı paylaşan arkadaşınız.Süphelense kendince araştırma yapar .Ayrıca arkadaşınızın size inanıp inanmayacagi ,boşanıp bosanmayacagi belli degil.Tekrar söylüyorum bu hassas konu üçüncü kişilerin üstüne vazife değil .
Yani buradan arkadaşınızın gözünüzün önünde aldatıldığını ilgisizlikten yakındığı ağladığı eşinin evli ve çocuklu bir kadınla kaçamak yapmasını bilip göz yumabileceğinizimi çıkarmamız gerekiyor? Şahsen ben böyle bir arkadaş istemezdim

Arkadaşım olduğu için söylerdim bende. Yabancı biri olsa karışmam da, sırf arkadaşım beni dost bellediği için yalan söylemezdim.

İspatla falan uğraşmayın. “Ayşe, şirkette eşinle bir kadın anılıyor. Kafede birlikte görülüyorlarmış sürekli. Bende gün içinde şüpheleneceğim 1-2 davranışa denk geldim. İşten izin almasıda son nokta oldu. Bilmeni istedim, sen bunu bi araştır. Varsa yapabileceğim bir şey hazırım” diyin. Olsun bitsin.
Aynen öyle kısa ve net.. katılıyorum size

Back
X