- 1 Ekim 2018
- 204
- 275
- 18
- 37
- Konu Sahibi Tiniminihanimmm
Şimdi kızlar benim iş yaptığım iki firma var birbirine çok yakın ve bu firmaların birinde benim arkadaşımın eşi çalışıyor. Uzun zamandır arkadaşım Ayşe olsun Ayşe eşinden çok dertli ilgisiz ve ev ile alakası yok bambaşka biri oldu diye üzülüp ağlıyor.Dun iş yerinden arkadaşım Ayşe'yi sordu ( çok iyi tanıyor onları) eşiyle arası nasıl diye. Bunlar bizim işyerine bikac ay önce giren elemanla her akşam karşı cafedeler bizim gordugumuzu farkedince arka caddedekine gitmeye başladılar geçen tesadüfen farkedip özel olarak ordan geçiyoruz dedi. İş yerinde ( ikisine de gün içinde gittiğim için biliyorum) ellerinde sürekli telefon diğer eliyle kapatıp mesajlasiyorlar. En son dün ikisininde farklı bahanelerle izin aldığını öğrendim .Ayşe'ye sordum eşin izinliymis hasta falan mı ? Dışardan iş almış musteride uzak bir ilçe söyledi yani akşama kadar ancak işi biter !!! Az önce bile telefonda hüngür hüngür ağlayan eşinden yana kahrolan arkadaşıma bunu nasıl soylemeliyim? Nasıl ispat edebilirim ? El ele fotoğraf yok sonuçta elimde ama herşey ortada ....Vicdan azabından ölüyorum.. ( o şerefsiz kadın da evli ve çocuğu var)
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
Güncelleme: arkadaşlar kadın geçen hafta bir tesbih ve kazak almış çay molasinda bize gösterdi nasıl eşime aldim diye ,şimdi o tesbih ve kazak arkadaşımın eşinin elinde ve tesbih taşımayan adam bileğinde gezdiriyor bunu... Yani kesin emin olmasam bu kadar uzulmezdim zaten.
Son düzenleme: