Konu cok onemli lutfen yardimci olun

Krizant

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2018
92
60
3
36
Konu kayinvalidem. Konu kayinpederim.

Kp normal bir insan degil. Surekli hasta oldugunu soyler. Psikolojik olarak. Hatta bir donem kendi istegiyle akil hastanesine yatti. Her hafta mecburi ziyaretine gidiyorduk. O da ayri bir iskenceydi.

Simdiki konum yine kp. Dun ziyaretlerine gittik. Komsulari evde intihar etmis. Kp yi cagirmislar gormus. Biz gittik dun. Anlatmaya basladi. Biz konunun ne oldugunu anlayamadan kv susturmaya calisti sesini yukseltti biraz. Herkese anlatiyorsun sus duymak istemiyorum artik diye. Kp anlatmaya devam etti kv kizdi. En son kp yalaka dedi karisina bagirip cagirip gitti. Ben de kendimi asacagim birgun senin yuzunden dedi kp.

Daha sonrasinda kv bize sikayetlere basladi. Yarim saat oturmusuzdur. Hep dert yandi.

Eve geldik ve esimin morali inanilmaz bozuk. Keske annem bizimle yasasa cok istiyorum dedi. Sen rahatsiz olur musun dedi. Benden once sen rahatsiz olursun dedim. Duzenimiz boyle olmaz rahat edemeyiz dedim. Birlikte kitap okuruz spor yapariz ne guzel olur dedi. Olmaz hayatim istedigimiz gibi yatip kalkamayiz bir kere annen de kabul etmez dedim. Bi cozum istiyorsan eger annene ayri ev olabilir dedim. Nasil yani tek basina mi dedi evet dedim. Olacagindan degil de zaten gonlumden geceni soyluyorum dedi. Konu kapandi.

Simdi yorumlarinizi merak ediyorum. Bana yapmam yada yapmamam gerekenler hakkinda yol gosterirseniz cok sevinirim.

Ekleme:Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine

Son düzenleme:
Kv'den kp'ini delirtmiş olmasın..
Yanınıza taşınmak için oğlunun aklına böyle böyle girmeye çalışıyor sanırım..
Bence danışıklı dövüş bunlar..

Önemli olan babası değil mi adam problemli kv kp ayrılmasin bence didişirler ama bişi olduğunda birbirlerine sahip çıkarlar :işsiz: sen iyi söylemişsin ben setini erkenden çek

Belki de adamı bu durumlara iten kendi ailesi .. yazık ..

Siz açık açık söylemişsiniz , bu şekilde bile huzurunuz kaçıyorsa , kv yanınızda olunca işler daha kötüye sarabilir

Eşinizin babası ne olacakmış bu durumda?
Tek başına akıl ve ruh sağlığı yerinde olmayan bir adamı ölüme mi terk edecekmiş?

Kayınvalide size gelirse kayınpeder ne olacak adam hasta diye kaderinemi terkedilecek hastanede kalacaksa kayınvalide zaten evde yalnız olmuyormu

Kv ye gore ve cocuklarina gore babalari bas belasi. Kimse sevmiyor. Olse de kurtulsak diyor kv o derece. Hasta olduguna degil de dikkat cekmeye calistigini dusunuyorlar.

Yazık, üzüldüm adamcağıza. Şurada tanık olduğu manzara bile tek başına travma.
Kim bilir daha neler yaşadı.
Öyle evlat olmaz olsun diyeceğim...

Kv ye gore ve cocuklarina gore babalari bas belasi. Kimse sevmiyor. Olse de kurtulsak diyor kv o derece. Hasta olduguna degil de dikkat cekmeye calistigini dusunuyorlar.
Bu kayınvalideyle değil aynı evde yaşamayı aynı ülkede olmayı bile istemem
Eşiniz koca adam göremiyor mu durumu çocuk değil ki dolduruşa gelsin asıl hasta kayınvalide kaç senelik kocasını üstelik hasta düşürdüğü duruma bak

Eşi hayattayken neden ayırma gereği duyuyor annesini? Hem hasta bir adamı yalnız başına ölüme bırakmak ne kadar vicdanıni sizlatmayacak? Size bir daha bu konuyu açarsa baban hayatta bize gerek yok diyin madem.

Adam alkoliktir, manyaktır, kadına eziyet ediyordur, şiddet görüyordur anlarım.
Ama böyle bir durum yoksa uygun cevabı vermişsiniz zaten.
Eğer size zararı dokunan bir kadın değilse en iyi ihtimal yakın oturmayı kabul edin. Ama aynı evde yaşamak eli ayağı tutan, kocası olan bir anne için gereksiz.

Kp bu durumu kabul edecek mi sanki. Sizin söylediğiniz en iyi çözüm olur çok istiyorsa eşiniz. Yani anneyi kurtaralım derken sizin hayatınızı niye bozuyor. Ağzınızı aramış şimdilik ama en ufak bir yumuşama belirtisi gösterirseniz kv size gelir anında benden söylemesi. Durumunuz varsa size yakın bir yerde ev tutulur yani dediğiniz gibi. Bu arada eşiniz tek çocuk mu?

Eğer eşiniz size yine bu teklifle gelirse ve gelecektirler kesinlikle ama kesinlikle birini evinize alacak ve evinizi açacak olursanız bu kişi Kayınvalideniz değil kayınpederiniz olmalı diye düşünüyorum böylelikle kurdukları oyuna kendileri düşerler yazık ya adama

Bu kayınvalideyle değil aynı evde yaşamayı aynı ülkede olmayı bile istemem
Eşiniz koca adam göremiyor mu durumu çocuk değil ki dolduruşa gelsin asıl hasta kayınvalide kaç senelik kocasını üstelik hasta düşürdüğü duruma bak
Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine.

Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine.
Zamanın da gereken yapılsaymış
Bu durum da adamı yalnız bırakmak ölmesini istemek vicdana sığar mı

Eğer eşiniz size yine bu teklifle gelirse ve gelecektirler kesinlikle ama kesinlikle birini evinize alacak ve evinizi açacak olursanız bu kişi Kayınvalideniz değil kayınpederiniz olmalı diye düşünüyorum böylelikle kurdukları oyuna kendileri düşerler yazık ya adama
Kp de sevilecek bir adam degil ama benkm sucum ne anlamadim.

Ben konuyu okurken güldüm kimseyi kendi istiyor diye akıl hastanesine yatırmazlar adam belli ki rahatsız ama siz adamın düştüğü duruma değil de ziyaretin işkence olduğuna vurgu yapmışsınız çok tuhaf

Back
X