- 17 Mart 2016
- 5.762
- 9.233
- 248
Sherlock olduk yeminleKv'den kp'ini delirtmiş olmasın..
Yanınıza taşınmak için oğlunun aklına böyle böyle girmeye çalışıyor sanırım..
Bence danışıklı dövüş bunlar..

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sherlock olduk yeminleKv'den kp'ini delirtmiş olmasın..
Yanınıza taşınmak için oğlunun aklına böyle böyle girmeye çalışıyor sanırım..
Bence danışıklı dövüş bunlar..
Önce annesi , sonra babası gelir, bu konudaki tutumunuz hiç değişmesin sonu kötüKonu kayinvalidem. Konu kayinpederim.
Kp normal bir insan degil. Surekli hasta oldugunu soyler. Psikolojik olarak. Hatta bir donem kendi istegiyle akil hastanesine yatti. Her hafta mecburi ziyaretine gidiyorduk. O da ayri bir iskenceydi.
Simdiki konum yine kp. Dun ziyaretlerine gittik. Komsulari evde intihar etmis. Kp yi cagirmislar gormus. Biz gittik dun. Anlatmaya basladi. Biz konunun ne oldugunu anlayamadan kv susturmaya calisti sesini yukseltti biraz. Herkese anlatiyorsun sus duymak istemiyorum artik diye. Kp anlatmaya devam etti kv kizdi. En son kp yalaka dedi karisina bagirip cagirip gitti. Ben de kendimi asacagim birgun senin yuzunden dedi kp.
Daha sonrasinda kv bize sikayetlere basladi. Yarim saat oturmusuzdur. Hep dert yandi.
Eve geldik ve esimin morali inanilmaz bozuk. Keske annem bizimle yasasa cok istiyorum dedi. Sen rahatsiz olur musun dedi. Benden once sen rahatsiz olursun dedim. Duzenimiz boyle olmaz rahat edemeyiz dedim. Birlikte kitap okuruz spor yapariz ne guzel olur dedi. Olmaz hayatim istedigimiz gibi yatip kalkamayiz bir kere annen de kabul etmez dedim. Bi cozum istiyorsan eger annene ayri ev olabilir dedim. Nasil yani tek basina mi dedi evet dedim. Olacagindan degil de zaten gonlumden geceni soyluyorum dedi. Konu kapandi.
Simdi yorumlarinizi merak ediyorum. Bana yapmam yada yapmamam gerekenler hakkinda yol gosterirseniz cok sevinirim.
Ekleme:Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine
Kp belliki problemli , varsayım bile konuşmuyorum anlattiklariniza göre evet sıkıntılı.Konu kayinvalidem. Konu kayinpederim.
Kp normal bir insan degil. Surekli hasta oldugunu soyler. Psikolojik olarak. Hatta bir donem kendi istegiyle akil hastanesine yatti. Her hafta mecburi ziyaretine gidiyorduk. O da ayri bir iskenceydi.
Simdiki konum yine kp. Dun ziyaretlerine gittik. Komsulari evde intihar etmis. Kp yi cagirmislar gormus. Biz gittik dun. Anlatmaya basladi. Biz konunun ne oldugunu anlayamadan kv susturmaya calisti sesini yukseltti biraz. Herkese anlatiyorsun sus duymak istemiyorum artik diye. Kp anlatmaya devam etti kv kizdi. En son kp yalaka dedi karisina bagirip cagirip gitti. Ben de kendimi asacagim birgun senin yuzunden dedi kp.
Daha sonrasinda kv bize sikayetlere basladi. Yarim saat oturmusuzdur. Hep dert yandi.
Eve geldik ve esimin morali inanilmaz bozuk. Keske annem bizimle yasasa cok istiyorum dedi. Sen rahatsiz olur musun dedi. Benden once sen rahatsiz olursun dedim. Duzenimiz boyle olmaz rahat edemeyiz dedim. Birlikte kitap okuruz spor yapariz ne guzel olur dedi. Olmaz hayatim istedigimiz gibi yatip kalkamayiz bir kere annen de kabul etmez dedim. Bi cozum istiyorsan eger annene ayri ev olabilir dedim. Nasil yani tek basina mi dedi evet dedim. Olacagindan degil de zaten gonlumden geceni soyluyorum dedi. Konu kapandi.
Simdi yorumlarinizi merak ediyorum. Bana yapmam yada yapmamam gerekenler hakkinda yol gosterirseniz cok sevinirim.
Ekleme:Kp masum degil. Hakikaten cok kotu bir insan. Herkesle kavga eder. Ortada birsey yokken kavga cikartir. Surekli kufreder. Calismaz. Emeklisi de yok. Kv nin sirtinda. Cocuklar kucukken de cok bakmamis kvnin anlattigina gore. Sebepli sebepsiz esimi dovermis mesela. Oyle masum bir adam degil ama benim sucum ne. Bir de kv ve esim asiri baglilar birbirlerine
Bence de gelir yazdimda zaten. Gençken ayrılmamış lar şimdi hiç ayrılmazlar , çünkü biliyolarki birbirlerinin kahrını sadece birbirleri çeker. Her yaşlı olgun olmuyor maalesef Allah hepimize kolaylık versin.Önce annesi , sonra babası gelir, bu konudaki tutumunuz hiç değişmesin sonu kötü
Yatırıyorlar. Kendine ve çevresine zarar verme potansiyeli varsa doktorla konuşup yatıp tedavi olmak isteyebiliyor. Çevremden biliyorum. Aksine başkasının isteğiyle bir başkasını hastaneye yatıramıyorlar. Mesela.. Uyuşturucu bağımlılarını.Ben konuyu okurken güldüm kimseyi kendi istiyor diye akıl hastanesine yatırmazlar adam belli ki rahatsız ama siz adamın düştüğü duruma değil de ziyaretin işkence olduğuna vurgu yapmışsınız çok tuhaf
Hey yavrum hey ölse de kurtulsak dıye dusunuyorlar ha?Peki kayınpederin bundan haberi var mı yazık adam kafayı yemiştir tabi bu dusuncelerin karsısındaKv ye gore ve cocuklarina gore babalari bas belasi. Kimse sevmiyor. Olse de kurtulsak diyor kv o derece. Hasta olduguna degil de dikkat cekmeye calistigini dusunuyorlar.
O donem cok cok onemli bir sinava hazirlaniyordum. Adamin kendi kizi bir kez bile ziyarete gitmezken ben her hafta gitmek zorunda kaldim. Tum haftayi hep bir bahaneyle kv ile gecirmek zorunda kaldim. Kv surekli kp nin dedikodusunu yapiyor. Esime babasini kotuluyor. Tamam kotu bir adam kv vakti zamaninda dul kalirim diye bosanmaya cesaret edememis kendisi soyluyor. Simdi ogluna babasini kotulemeye ne hakki var. Ben sadece sessiz kaliyorum. Bence de olayi anlatsa tekrar hicbirsey olmazdi ama kv bagirip cagirip susturdu. Kp ye gore kv yalaka ve rol yapiyor bizim yanimizda. Hakli da olabilir. Nerden tutsam elimde kaliyor. Huzurumu kaciriyorlar. Bir de bensiz asla gorusmuyorlar. Ben varken de tepemizden inmiyor kv. Kizlari var mesela. Ayni sokakta oturuyorlar. Bir aydir gitmemis evlerine. Babasiyla gorusmek istemiyormus. Sinirleri bozuluyormus. Kv de diyor ki yazik kizimin vakti yok calisiyor. Bu arada ben sehir disinda calisiyorum. Evime dondugum sadece haftasonunu gorusmeden gecirmez. Tum hafta esimle gorusmezler ben dondugumde yakamiza yapisir. Biz gitmezsek muhakkak bir bahaneyle o gelir. Anlatacaklarim esasinda cok fazla ama bir konu uzerinden anlatinca eksik kaldi. Bu arada cocuk dusunuyoruz ve en buyuk korkum bu bahaneyle bize yerlesmesi herseye karismasi. Kendini oyle mazlum gosteriyor ki anlatamam. Her isi kv yapiyormus. Esimin dayisi kari gibi her isi yaparmis da kp hicbirsey yapmazmis. Kari gibi yalniz. Kadin kendi cinsiyetini asagiliyor resmen. Esim yine iyi yetismis diyorum bazen. Onunde hic iyi ornek olmamis.Ben de bir anneyim tamam annelik kutsal ama ya babalık? Yazık gunah ya bu evlatlar sadece anneyle var olmuyor bir de baba var baba. Eşinize bunu hatırlatın. O senin baban deyin ne olursa olsun baban. Adamın sorunları olmasın kimin olsun.Kendi isteğiyle hasta olmayan birini akıl hastanesine yatırmazlar. Velev ki yatırdılar. Kendi isteğiyle hasta olmadığı halde akıl hastanesine yatmak isteyen adam zaten sorunludur.Sizin de ziyaretlerde sıkayet ettıgınız gibi pek akıl karı bir yer değil diye dusunuyorum.Yazık adama evladın dışlasın karın dışlasın kim kaldı geriye. Babamı tedavi ettirelim diye uzulecegıne annemi eve tasıyalım diye dusunmek de pek abes dogrusu