Konu devami/ wp profili

Prenses Koala

Üye
Kayıtlı Üye
11 Mart 2022
203
243
18
Merhaba daha önce size sormustum pp acsam mi bu karsi taraftan ne anlasilir vs. Adim mi gibi. Sizler den cesitli fikirler almıştım teşekkür ederim öncelikle ben o gunden sonra hemen acmadim zaman gecti vs. Neyse ben fotoğrafi actim ama fotografim gondermeli degildi. Normal kendimin oldugu bir selfie. Neyse iste ben açtım fotografimi ama herkes yaptım hakkimda kismini kisilerim yaptim. Normal de yillardir fotosu herkese açık olan kişi (2 aydir ekliyim silmedi bu arada ) beni silip ayarlarini fotosu hakkinda kismini kişilerim yapmış ben . Zaten ben ona dair hiç bir girisimde bulunmadim tahammülsuzluk desem ilk basta engellerdi ama sadece silmis. Ve anne ablami da silmemis sadece beni sildi mesela. Araliklarla telegramdan annemi siliyor beni silmiyor fotosunu bana aciyor. Ben bir tepki vermiyorum ama ne yapmaya çalışıyor kışkırtmaya mi calisiyor tepki mi cekiyor. Nefret ediyor desem ilk basta bu hareketi yapardı. Şimdi off bu da dert mi saçma detaylar diyeceksiniz belki haklisiniz ama benim derdim de iliski den yana. O beni sildi diye ben ne ayarlarimi ne fotografimi hic bir sey yapmadim. En ufak bir hareketim ona karsilik olacak çünkü. Fikirlerinizi merak ediyorum. Erkekler boyle tribe girer mi NOT: cevap veren bazi arkadaslarin tepkisine ithafen ; Cvp yazacak olanlar bos ego kasmak ustten kibirli yada anlamsiz sacma nasihatler vermek icin yazmasin bi zahmet. Burasi bence millete ahkam kesip kendisini kötü hissetsin yada sizin tarafından asagilansin diye yapilan platform olduğunu sanmiyorum. Herkes istedigini sorabilir cvp vermek istemeyenler okusun geçsin kisiye bu sekilde yok okuma yazma yok enerji yok kisilik yapmayın Allahaskina :) silmesinin sizinle alakasi yok da diyebilirsiniz ki bu fikirdir hmm tamam derim. Sizi sevmiyor dersiniz o da bir fikirdir. Ama bu konudan benle alakali aşırı tahlilleriniz can sıkıcı ve kırıcı

Son düzenleme:
Takip ettiğiniz şeylerin basitliğine ufaklığına bi bakın ve ben nelerle uğraşıyorum diyin. Şunun şurasında maksimum 80 sene yaşayacaksınız wp profilinde beni ekledi sildi ilgi mi çekiyo diye kafayı takıyosunuz. Saçma sapan bir ilişki anlayışınız var karşılıklı olarak, ziyan yani.

Herkesin derdi kendine büyük oluyormus. Bunu sizden anlamanizi bekleyemem ama benim icin onemli ki yazdim :/ benim için önemli bir insanin bunu yapmasi ozellikle. Yorumunuz icin teşekkür ederim

Önceki konunuzu bilmiyorum ama 2 aydır ekliyim demişsiniz.2 ay olduysa ayrılalı fark etmemiş olabilir mi? 2 ay olmuş bitmiş gitmiş.Şahsen ben sevgilimden ayrılsam 2 ay sonra fotoğrafıni herkese açık yapsa bu benimle barışmak istiyor mu diye de algılamam bir acayipsiniz.Yaşlar çok küçük sanırım bu kadar ekle sil ekle sil yapıyorsaniz.

Şöyle iki aydir benim pp yoktu. Bende artik beni yasta uzgun hayata küsmüş oldugumu dusunmesin diye pp mi actim. Actigimdan sonda kendi fotografini kaldırdı. Onun fotografi herkese acikti fakat sildikten sonra kisilerim yapmış fotografini. Bende zaten adım olarak algilamasin diye herkese actim fotografimi o nasil ki devam ediyor bende edebiliyorum onu gormesi icin.

konunun başını kaçırdım hiçbir şey anlamadım..

konunun başını kaçırdım hiçbir şey anlamadım..
Özet geceyim hemen 4 yıllık iliskim karsi tarafın hatalari ve iliski istemiyorum dedigi icin bitti. Ben karşılık vermedim kendi kabuguma cekildim. Pp kapattim onu sildim ama hala seviyorum sadece ceptelik vardi daha fazla bir sey yapmamam gerektiginin farkindaydim. Profilimi acsam kapali durduktan sonra bunu bir adim olarak algilar mi sizce diye sormustum.

Buna kafa yoracagina oturup ders calissaydin su an tip okurdun bence..
Sosyal medya,uzerinde bu kadar durup dusunecek,insanlari tahlil etmek adina kafa patlatilacak bir mecra degil.
Oradaki her aktiviteye anlam yukler oldu insanlar..
Enerjini bunlar icin tuketme derim.

Zamanında ders calistim üniversitedeyim suan zaten. Ama hayat sadece dersten ibarette degil tavsiyeniz icin tesekkur ederim

Allahim ne bos isler yani fotograf koymanizin uatune ne cok anlm yuklemissiniz adim olarak algilarmi hayatima devam ettigmi gorsun falan alt tarafi fotoraf ya sacmalamayin ayrilmissiniz adam istememis bosver gec sacma sapan dikkat cekmeye calismayin

keşke artık önünüze baksanız
yok bakmış yok bakmamış yok silmiş engellemiş tavır yapmış falan
inanın çok boş şeyler bunları düşünmek yerine kendinize daha faydalı şeylerle zaman harcasanız ya ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…