Konu devami/ wp profili

Cvp yazacak olanlar bos ego kasmak ustten kibirli yada anlamsiz sacma nasihatler vermek icin yazmasin bi zahmet. Burasi bence millete ahkam kesip kendisini kötü hissetsin yada sizin tarafından asagilansin diye yapilan platform olduğunu sanmiyorum. Herkes istedigini sorabilir cvp vermek istemeyenler okusun geçsin kisiye bu sekilde yok okuma yazma yok enerji yok kisilik yapmayın Allahaskina :( silmesinin sizinle alakasi yok da diyebilirsiniz ki bu fikirdir hmm tamam derim. Sizi sevmiyor dersiniz o da bir fikirdir. Ama bu konudan benle alakali aşırı tahlilleriniz can sıkıcı ve kırıcı

Siz fotoğraf koyunca kıskandığını falan mı düşündünüz?
Yok kıskandığıni dusunmedim. Ben benim fotografimi gorunce benden nefret edip sildigini düşündüm ilk. Cevrem de senden nefret etse ilk basta silerdi herseyi, senin tepkini yada seni kışkırtmaya calisiyor diyor. Daha oncelerin de boyle yapip tepki verdigim olmuştu çünkü

Yok kıskandığıni dusunmedim. Ben benim fotografimi gorunce benden nefret edip sildigini düşündüm ilk. Cevrem de senden nefret etse ilk basta silerdi herseyi, senin tepkini yada seni kışkırtmaya calisiyor diyor. Daha oncelerin de boyle yapip tepki verdigim olmuştu çünkü
Sizin hala umudunuz var mı bu ilişkiyle ilgili? Yazdıklarınıza bakılırsa hala önemsiyorsunuz bu kişiyi. Sizin için anlam ifade ediyor ama gerçekten takıldığınız noktalar o kadar önemsiz ki.

Sizin hala umudunuz var mı bu ilişkiyle ilgili? Yazdıklarınıza bakılırsa hala önemsiyorsunuz bu kişiyi. Sizin için anlam ifade ediyor ama gerçekten takıldığınız noktalar o kadar önemsiz ki.
Umudum sadece onun adim atmasiyla ilgili. Hala seviyorum ama Kendimden ödün veremem yada adım atamam bu saatten sonra. Evet genele baktigimizda cok kucuk noktalar ama aramizda hic bir iletisim yok sosyal medya yok. Hal boyle olunca is cikmaza giriyor.

Özet geceyim hemen 4 yıllık iliskim karsi tarafın hatalari ve iliski istemiyorum dedigi icin bitti. Ben karşılık vermedim kendi kabuguma cekildim. Pp kapattim onu sildim ama hala seviyorum sadece ceptelik vardi daha fazla bir sey yapmamam gerektiginin farkindaydim. Profilimi acsam kapali durduktan sonra bunu bir adim olarak algilar mi sizce diye sormustum. ☺️
Diyelim ki oyle sizi kizdirmak icin falan icin filan icin yapti, ne yapacaksiniz?

Eskiden ,eski tip telefonlar vardı.onlarda da internet yoktu.bilgisayar herkeste yoktu.. valla böyle dertlerimizde yoktu.. kafamız çok rahattı.. insanlar netti..Şimdi öyle mi demek istedi,böyle mi demek istedi, silmedi neden? Profilime baktı mi bakmadı mi?baksa anlam bakmasa başka anlam..ooofff

Umudum sadece onun adim atmasiyla ilgili. Hala seviyorum ama Kendimden ödün veremem yada adım atamam bu saatten sonra. Evet genele baktigimizda cok kucuk noktalar ama aramizda hic bir iletisim yok sosyal medya yok. Hal boyle olunca is cikmaza giriyor.
İlişkiyi bu noktaya getiren sebepleri bilmediğim için siz adım atında diyemiyorum.

Eskiden ,eski tip telefonlar vardı.onlarda da internet yoktu.bilgisayar herkeste yoktu.. valla böyle dertlerimizde yoktu.. kafamız çok rahattı.. insanlar netti..Şimdi öyle mi demek istedi,böyle mi demek istedi, silmedi neden? Profilime baktı mi bakmadı mi?baksa anlam bakmasa başka anlam..ooofff
O kadar haklısınız ki 🤷‍♀️ gerçekten kafamız daha rahattı eskiden.

Boşverin gitsin artık bitmiş gitmiş böyle şeylere anlam yüklemek gereksiz düşünmeye kafa yormaya bile değmez. Annenizle ablanıza söyleyin silsinler numarasını. Sizde silin. Yeniye,yeni enerjilere kucak açın artık.

Diyelim ki oyle sizi kizdirmak icin falan icin filan icin yapti, ne yapacaksiniz?
Yine hic bir sey yapmam. Ama insanin en cok canini 4 yıllik bir iliskide birden hic yerine konulmak. Bir de iliskiyi istemeyen o sana salca olmadim aramadim taciz etmedim o yapida bir insan da değilim o zmaan silmedin de neden simdi sildin fotografim mi rahatsiz etti düşüncesi işte. Ha iliski icinde ceptelik hareketler yaptim mi malesef :/

Boşverin gitsin artık bitmiş gitmiş böyle şeylere anlam yüklemek gereksiz düşünmeye kafa yormaya bile değmez. Annenizle ablanıza söyleyin silsinler numarasını. Sizde silin. Yeniye,yeni enerjilere kucak açın artık.
Zaten bizzat kendim sildim ikisinden de numarasini. Ama kendisi iste araliklarla siliyor açıyor. Son gorulmasini kapatiyor bir yerden aciyor. Boyle tuhaf hareketler. İliskiyi istemeyen de kendisi bu hareketleri yapan da :/

Cok haklısınız gercekten 🥺

Yine hic bir sey yapmam. Ama insanin en cok canini 4 yıllik bir iliskide birden hic yerine konulmak. Bir de iliskiyi istemeyen o sana salca olmadim aramadim taciz etmedim o yapida bir insan da değilim o zmaan silmedin de neden simdi sildin fotografim mi rahatsiz etti düşüncesi işte. Ha iliski icinde ceptelik hareketler yaptim mi malesef :/
Zaten kac ay gecmis aradan, insanlarin aski sevgisi bitebilir bunu adam gibi soylemek bizim erkeklerin yapamadigi birsey. Maalesef. Onünüzdeki maclara Bakin

İlişkiyi bu noktaya getiren sebepleri bilmediğim için siz adım atında diyemiyorum.
Kendisi yurtdışında ailesiyle tanismistim gitmeden once o tanistirdi . Yani bu ilişki için o kadar fedakarlik yaptim ki karşılığı oradayken ilişki istemiyorum demesiyle sonuclandi. Genel cerceve bu çok üzüldüm agladim ama adım atmak bu saatten sonra kendime olan saygimi da sonlandirir. Onun kendi iradesiyle gelmesi lazim zaten boyle iste tabi gelirse gelmezse de zaten yapacak bir sey yok boyle boyle unutup gidecegim :(

Zaten kac ay gecmis aradan, insanlarin aski sevgisi bitebilir bunu adam gibi soylemek bizim erkeklerin yapamadigi birsey. Maalesef. Onünüzdeki maclara Bakin
1 gun oncesinde sevgi sözcükleri soyleyen kisinin 1 gun sonra rahat birak demesi de sanirim bizim erkeklerin isi. Duyar inanmazdim ama insanin basina geliyormus. Teşekkür ederim yorumunuz için 🙏🏻☺️

Kendisi yurtdışında ailesiyle tanismistim gitmeden once o tanistirdi . Yani bu ilişki için o kadar fedakarlik yaptim ki karşılığı oradayken ilişki istemiyorum demesiyle sonuclandi. Genel cerceve bu çok üzüldüm agladim ama adım atmak bu saatten sonra kendime olan saygimi da sonlandirir. Onun kendi iradesiyle gelmesi lazim zaten boyle iste tabi gelirse gelmezse de zaten yapacak bir sey yok boyle boyle unutup gidecegim :KK43:
Muhtemelen ailesi istemedi sizi.

Muhtemelen ailesi istemedi sizi.
Ailesi istememesinden cok ogullari oradayken bile seni istemeye gelelim hadi diyorlardi. Ogullarina cok baski yaptilar hadi evlenin artik. Tabi oğullaari da bana yaptı hadi evlenelim diye cogu tartismamiz evlilik ne zmaan olcak tartismasiydi ama ben hazir degildim. en sonunda iliski istemiyorum dedi. Sirf evlilik icin mi boyle dedi yoksa arka planda neler döndü hic bilmiyorum.

benim zamanında bir iş arkadaşımın konuşmasını aktarayım size

''aboo benim eski manitayı ibo diye kaydetmiştim profil resmi yapmış en iyisi silmeyeyim ama engelleyeyim yeni manitam görmesin engelli listesinden sonra yine istersem bulurum kendisini''

demişti

tamamen bundan kaynaklı bile olabilir erkek bu onlara akıl sır ermez

Back
X