Konu devami/ wp profili

Özet geceyim hemen 4 yıllık iliskim karsi tarafın hatalari ve iliski istemiyorum dedigi icin bitti. Ben karşılık vermedim kendi kabuguma cekildim. Pp kapattim onu sildim ama hala seviyorum sadece ceptelik vardi daha fazla bir sey yapmamam gerektiginin farkindaydim. Profilimi acsam kapali durduktan sonra bunu bir adim olarak algilar mi sizce diye sormustum. ☺️

Merhaba daha önce size sormustum pp acsam mi bu karsi taraftan ne anlasilir vs. Adim mi gibi. Sizler den cesitli fikirler almıştım teşekkür ederim öncelikle ☺️ ben o gunden sonra hemen acmadim zaman gecti vs. Neyse ben fotoğrafi actim ama fotografim gondermeli degildi. Normal kendimin oldugu bir selfie. Neyse iste ben açtım fotografimi ama herkes yaptım hakkimda kismini kisilerim yaptim. Normal de yillardir fotosu herkese açık olan kişi (2 aydir ekliyim silmedi bu arada ) beni silip ayarlarini fotosu hakkinda kismini kişilerim yapmış ben . Zaten ben ona dair hiç bir girisimde bulunmadim tahammülsuzluk desem ilk basta engellerdi ama sadece silmis. Ve anne ablami da silmemis sadece beni sildi mesela. Araliklarla telegramdan annemi siliyor beni silmiyor fotosunu bana aciyor. Ben bir tepki vermiyorum ama ne yapmaya çalışıyor kışkırtmaya mi calisiyor tepki mi cekiyor. Nefret ediyor desem ilk basta bu hareketi yapardı. Şimdi off bu da dert mi saçma detaylar diyeceksiniz belki haklisiniz ama benim derdim de iliski den yana. O beni sildi diye ben ne ayarlarimi ne fotografimi hic bir sey yapmadim. En ufak bir hareketim ona karsilik olacak çünkü. Fikirlerinizi merak ediyorum. Erkekler boyle tribe girer mi 🙄 NOT: cevap veren bazi arkadaslarin tepkisine ithafen ; Cvp yazacak olanlar bos ego kasmak ustten kibirli yada anlamsiz sacma nasihatler vermek icin yazmasin bi zahmet. Burasi bence millete ahkam kesip kendisini kötü hissetsin yada sizin tarafından asagilansin diye yapilan platform olduğunu sanmiyorum. Herkes istedigini sorabilir cvp vermek istemeyenler okusun geçsin kisiye bu sekilde yok okuma yazma yok enerji yok kisilik yapmayın Allahaskina :) silmesinin sizinle alakasi yok da diyebilirsiniz ki bu fikirdir hmm tamam derim. Sizi sevmiyor dersiniz o da bir fikirdir. Ama bu konudan benle alakali aşırı tahlilleriniz can sıkıcı ve
Siz silerseniz ona karşı yaptığınızı anlar ve bence kesinlikle heryerden silin sonra sessizliğe gömülün şimdi bu niye böyle yaptı der durur
Ve tabiki kaçan kovalanır

Ağır işsizsiniz 😏 bu ne ya . Miktir et gitsin . Ne koyarsa koysun. Naparsa yapsın. Sal adamı ya

Siz silerseniz ona karşı yaptığınızı anlar ve bence kesinlikle heryerden silin sonra sessizliğe gömülün şimdi bu niye böyle yaptı der durur
Ve tabiki kaçan kovalanır
Ben onu takipten ciktim instadan o instasini tamamen hesabini silmis :D wp de fotograf koymadim 2 ay sessizlige büründüm hic tepki vermedi yani o da telegramdan son görülmesini kapatti sadece. Simdi ben foto koydum o fotigrafini kapatmis misilleme de yapiyor olabir belki. Ben dediginiz gibi ona karsi old. Anlamasin diye hic bir sey yapmadim silmesine karşı. Ama silmesi de bunca zaman sonra sacma geldi tabi. 🙁

benim zamanında bir iş arkadaşımın konuşmasını aktarayım size

''aboo benim eski manitayı ibo diye kaydetmiştim profil resmi yapmış en iyisi silmeyeyim ama engelleyeyim yeni manitam görmesin engelli listesinden sonra yine istersem bulurum kendisini''

demişti

tamamen bundan kaynaklı bile olabilir erkek bu onlara akıl sır ermez
Erkeklerin korkunc yüzü beni her geçen gun daha cok korkutuyor 🥺😳

Şu hareketlere nasıl anlam yüklüyorsunuz ya? duruyosa duruyodur, sildiyse silmiştir. Olay bundan ibaret. Erkekler sizin düşündüğünüz şekilde asla düşünmüyor emin olabilirsiniz. Ayrılmışsınız, bitmiş gitmiş. Bu kadar psikopatça, adamın her hareketini takibi bırakmak kendinize yapacağınız bir iyilik olacaktır. Bakın artık yolunuza, bitmiş işte. Dünyada ilişkisi biten ilk insan değilsiniz. Bu kadar takıntı boyutuna getirip kendinize yazık etmeyin. Tek başınıza yapmıyorsanız mutlaka destek alın

tek bişey söyleyebilirim ; erkekler bu konulara kadınlar kadar anlam yüklemiyorlar yni hangi çıkarımı yaparsanız yapın emin olamzsınız. sevip sevmeme numara silme vs ile anlaşılmıyor. ya da adım atmak istese arar diye düşünüyorm. silmiş = önünüze bakın. kısa vadede anlamı bu. düşnceler gerçeği getirmiyor kuruntuya girmeyin derim

tek bişey söyleyebilirim ; erkekler bu konulara kadınlar kadar anlam yüklemiyorlar yni hangi çıkarımı yaparsanız yapın emin olamzsınız. sevip sevmeme numara silme vs ile anlaşılmıyor. ya da adım atmak istese arar diye düşünüyorm. silmiş = önünüze bakın. kısa vadede anlamı bu. düşnceler gerçeği getirmiyor kuruntuya girmeyin derim
Yorumunuz icin teşekkür ederim öncelikle 🙏🏻 ☺️ her ne kadar önüme bakıyor gibi gorunsemde cevreme karşı,icimde halledemediigim duygular var insallah bu kuruntulardan kurtulurum 🙁

Erkekler kadınlardan daha cok anlam yüklerler bu tip seylere ama asla belli etmezler. Anlam yüklemeyen bir erkek son görülme, fotoğraf, silme islemleri vs hayatta ugrasmaz. Karsı taraf sildi mi silmedi mi rehbere bakıp incelemez bile. Erkegin dikkat cekenide tuhaf oluyo zaten. Vardı basımda böyle ayrıldık bitti gitti ben önüme bakıyorum islerim yogun 2-3 ayın sonunda uzun uzun yazmıs ulan o kadar dikkat cekmek icin k*cımı yırttım kılın kıpırdamadı yazdı sonunada küfürler ekleyip özlediğini belirtmis.

Hani var yani cidden böyleleri. Sessizlige devam edin siz.

Erkekler kadınlardan daha cok anlam yüklerler bu tip seylere ama asla belli etmezler. Anlam yüklemeyen bir erkek son görülme, fotoğraf, silme islemleri vs hayatta ugrasmaz. Karsı taraf sildi mi silmedi mi rehbere bakıp incelemez bile. Erkegin dikkat cekenide tuhaf oluyo zaten. Vardı basımda böyle ayrıldık bitti gitti ben önüme bakıyorum islerim yogun 2-3 ayın sonunda uzun uzun yazmıs ulan o kadar dikkat cekmek icin k*cımı yırttım kılın kıpırdamadı yazdı sonunada küfürler ekleyip özlediğini belirtmis.

Hani var yani cidden böyleleri. Sessizlige devam edin siz.
Derdimi tam anlamiyla gercekten anlamaniz beni mutlu etti çünkü anlasilamadim dünden beri yapilan çoğu yorum sorumdan farkliydi. İlk sevgilim oldugu için açıkçası erkeklerin iliski anlayışını genel anlamiyla hareketlerini bilmiyorum Teşekkür ederim oncelikle 🙏🏻 dediginiz gibi kâh telegramdan siliyor kâh son gorulmesini kapatiyor baska yerden açıyor foto ekliyor vs. Zaten hic birine tepki vermedim dediginiz gibi sessizlige devam edecegim ☺️

Derdimi tam anlamiyla gercekten anlamaniz beni mutlu etti çünkü anlasilamadim dünden beri yapilan çoğu yorum sorumdan farkliydi. İlk sevgilim oldugu için açıkçası erkeklerin iliski anlayışını genel anlamiyla hareketlerini bilmiyorum Teşekkür ederim oncelikle 🙏🏻 dediginiz gibi kâh telegramdan siliyor kâh son gorulmesini kapatiyor baska yerden açıyor foto ekliyor vs. Zaten hic birine tepki vermedim dediginiz gibi sessizlige devam edecegim ☺️
Tabi bilmeyip sormanız normal hele böyle düsünmeniz hayli hayli normal. Yaşaya yaşaya tecrübeleniyoruz neticede.

Eğer siz bu ilişkiden ümidinizi kestiyseniz çok takılmayın. Ne yaptığıni sallayın gitsin. 2 ay olmuş dönecek adam çoktan dönerdi bence. Birde o ne ya küçük çocuk gibi sizi engellemiş silmiş, böyle birinden ne kadar ciddiyet bekleyebilirsiniz ki...
Bence hayatınıza devam edin, ben enerjiye çok inanıyorum. Sizin bu tepkileri izle ona karşı merak duyduğumuzu farkında. Ama gerçekten hayatınıza bakarsanız emin olun ki çok şey degisecek. Belki de olmaması daha hayırlıdır sizin için. Hayat ondan ibaret değil.

Eğer siz bu ilişkiden ümidinizi kestiyseniz çok takılmayın. Ne yaptığıni sallayın gitsin. 2 ay olmuş dönecek adam çoktan dönerdi bence. Birde o ne ya küçük çocuk gibi sizi engellemiş silmiş, böyle birinden ne kadar ciddiyet bekleyebilirsiniz ki...
Bence hayatınıza devam edin, ben enerjiye çok inanıyorum. Sizin bu tepkileri izle ona karşı merak duyduğumuzu farkında. Ama gerçekten hayatınıza bakarsanız emin olun ki çok şey degisecek. Belki de olmaması daha hayırlıdır sizin için. Hayat ondan ibaret değil.
Bende enerjiye inananlardanim. Birisini fazla dusundugunuzde baktiginiz da karsi taraf bunun farkinda olup aslinda enerjiyle blokaj da yapabiliyormus insana bundan bahsediyorsunuz sanirim siz de. Düşünmek istemiyorum kitap okuyorum film izliyorum falan ama onca sene de ilk defa bu kadar uzun sure ayrı kaldik hem de kendisi hataliyken. Zaten ne gitme dedim ne birakma beni. Suan da hem istemeyip hem de fotograf koyunca silmesini garipsedim. Ama bu ilişkiden ümidimi bı turlu bitiremiyorum :( ona karşı hic bir sey yapmiyorum ama fazlaca düşünüyorum

Bende enerjiye inananlardanim. Birisini fazla dusundugunuzde baktiginiz da karsi taraf bunun farkinda olup aslinda enerjiyle blokaj da yapabiliyormus insana bundan bahsediyorsunuz sanirim siz de. Düşünmek istemiyorum kitap okuyorum film izliyorum falan ama onca sene de ilk defa bu kadar uzun sure ayrı kaldik hem de kendisi hataliyken. Zaten ne gitme dedim ne birakma beni. Suan da hem istemeyip hem de fotograf koyunca silmesini garipsedim. Ama bu ilişkiden ümidimi bı turlu bitiremiyorum :KK43: ona karşı hic bir sey yapmiyorum ama fazlaca düşünüyorum
Evet tam olarak anlatmak istediğim buydu enerji konusunda.
Yani ne diyebilirim bilmiyorum. 4 sene az bir zaman değil eğer genel olarak ilişki içerisinde mutluysaniz üzülme iz çok normal. Ama zaten sorunlu bir ilişkiye şuan üzülüyor olabilirsiniz. Ama ilerleyen süreçte inanın iyi ki bitmiş diyeceksiniz.

Artik takibi biraksaniz ruhen de bu kadar yorulmazsiniz. Onunuze de daha kolay bakarsiniz. Iletisimde olmak isteyen adam arar, emin olun. Fotografla hesap ayarlariyla oynayip durmasi bu iliskiyi yeniden istedigi anlamina gelmez, bundan da bir yorum cikartmak manasiz. Gorusmek isteyen arar merak etmeyin.

Son düzenleme:
Erkekler bizim gibi degil. Iliskiyi bitirdiklerinde kafalarinda da bitiriyorlar, kolay kolay da geri donmuyorlar. Bitirmek isteyen oymus. Hayatiniza devam edip etmediginizi bir fotograf ispatlamaz, boyle birseye de insan neden gerek duyar ki? Bitmis zaten iliski, gerisi onu ne ilgilendirir ki?
Onun ne dusundugunun artik sizin icin bir onemi olmamali. Onunuze bakin. Istese coktaaan bir yolunu bulurdu. Bunun yolu fotograf koymak ya da hesap ayarlariyla oynamak degil.
Bittigini kabul ettiginizde hersey sizin icin daha kolay olacak.

Ayyy inanamıyorum gerçekten böyle bir yorum yapmak istemezdim ama gülme krizine girdim 😂😂😂..

Lütfen açın bir kitap okuyun, araştırma konusu bulun yabancı dil öğrenin gerçekten çok yazık 🤦🏼‍♀️

Ayyy inanamıyorum gerçekten böyle bir yorum yapmak istemezdim ama gülme krizine girdim 😂😂😂..

Lütfen açın bir kitap okuyun, araştırma konusu bulun yabancı dil öğrenin gerçekten çok yazık 🤦🏼‍♀️
İnsanin nelere güldüğü de mertebesini belli edermis ben bu konuda gulunecek bir sey yazdigimi düşünmüyorum :) kitap okuyorum zaten keske sizde insanlarin uzuntusu yada soru isaretleriyle dalga gecilmemesini ogrenseydiniz ☺️

Back
X