Konu dışı mesaj yazmadığım halde bloklanmak nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Aynı sebepten bir ara bende ban yedim, lakin her şikayeti değerlendirmek uzun zaman alan bir şeydir belki bilemiyorum, aklına esen, o anda gıcık kapmış bir üye şikayet butonuna basıyor, ne olduğunu bile anlamadan insan banlanabiliyor.Ben çok üstüne de gitmedim açıkçası, altı üstü bir site, birkaç güne de açılıyor zaten, şimdi bunu sorun etsem belkide tuhaf insan damgası yerim diye düşündüm.

4 yılda sitenin kurallarını nasıl bilemezsiniz
Yeni üye de değilsiniz ki niye bu kadar alındınız en fazla 1 gün siteye giremezsiniz olur biter
Konu açmak çocukça

Sistit yada baska bir saglik sorunu BDV ye acilmiyor , sitenin saglik bolumleri var oraya acilmasi lazim
Eski uyesiniz bunu bilmeniz gerekir , bu kural senelerdir var , kurallara uymazsaniz banlanirsiniz , buna cok uzulduyseniz uyeliginizi iptal ettirin
Simdi yine banlanacaksiniz cunku bu actiginiz konu da yasak

Konuyu muhtemelen bdv’ye açtığınız için banlanmışsınızdır.
Açtığı bir konudan bahsetmiyor bence açılan konuya yaptığı yorum konu dışı olduğu için banlandığını söylüyor. Ama konu dışı olmadığını iddia ediyor

4 yılda sitenin kurallarını nasıl bilemezsiniz
Yeni üye de değilsiniz ki niye bu kadar alındınız en fazla 1 gün siteye giremezsiniz olur biter
Konu açmak çocukça
4 yıllık üye olmam demem her allahın günü burdayım demek değil. Çocukça olduğunu düşündüğünüz bir konuya yazmayıverin siz de.

Kendimi sistit zannediyordum adlı konuda konu dışı yazdığım sebep gösterilerek bloklandım. Konu dışı mesajım olmadığı halde. Derdim tam olarak bu.
Bana sürekli oluyor bu yani adaletsizlik var evet bu konularda

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…