- 15 Kasım 2015
- 2.317
- 4.183
- 133
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Açtığı bir konudan bahsetmiyor bence açılan konuya yaptığı yorum konu dışı olduğu için banlandığını söylüyor. Ama konu dışı olmadığını iddia ediyorKonuyu muhtemelen bdv’ye açtığınız için banlanmışsınızdır.
4 yıllık üye olmam demem her allahın günü burdayım demek değil. Çocukça olduğunu düşündüğünüz bir konuya yazmayıverin siz de.4 yılda sitenin kurallarını nasıl bilemezsiniz
Yeni üye de değilsiniz ki niye bu kadar alındınız en fazla 1 gün siteye giremezsiniz olur biter
Konu açmak çocukça
Ne yazmışım?Ama gerçekten konu dışı mesaj yazmışsınız.
Buraya sık girmiyorum, sadece ciddi anlamda bunalınca giriyorum. O anlarda giremeyeceksem zaten bir ehemmiyeti yok.Aman ya iki gün Ban yediniz diye bu kadar takılmak niye,niye bu kadar onemsersiniz her seyi.
Bana sürekli oluyor bu yani adaletsizlik var evet bu konulardaKendimi sistit zannediyordum adlı konuda konu dışı yazdığım sebep gösterilerek bloklandım. Konu dışı mesajım olmadığı halde. Derdim tam olarak bu.
Derseniz banlanirsiniz mazallahIyi de buna biz ne diyelim mesela? Site yetkilisi biz degiliz!
Çok şükür anlayan biri çıktı. Teşekkür ederimBana sürekli oluyor bu yani adaletsizlik var evet bu konularda
Rica ederim gerçekleri yazdım.Çok şükür anlayan biri çıktı. Teşekkür ederim
Derseniz banlanirsiniz mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?