- 17 Şubat 2014
- 6.349
- 11.571
- 298
- Konu Sahibi atlantistengelenkadin
-
Bdvye açmadınız mı sistit konusunu?Ne yazmışım?
Bdv ye açtım. Taşımışlar ama ban sebebi konu dışı mesajBdvye açmadınız mı sistit konusunu?
Konu açarsan yazarız farketmez yani üyeler siteye sitem konuları da yasak4 yıllık üye olmam demem her allahın günü burdayım demek değil. Çocukça olduğunu düşündüğünüz bir konuya yazmayıverin siz de.
Bir gün mü o kadar az ban var mı ya4 yılda sitenin kurallarını nasıl bilemezsiniz
Yeni üye de değilsiniz ki niye bu kadar alındınız en fazla 1 gün siteye giremezsiniz olur biter
Konu açmak çocukça
Tamam işte kural ihlali yapmışsınız ve ceza almışsınız. Sorunun ne olduğunu anlamadım şahsen? Ortada bir haksızlık yok ki.Bdv ye açtım. Taşımışlar ama ban sebebi konu dışı mesaj
Yaaa sen zaten hiç yoksunBir gün mü o kadar az ban var mı ya
Açtığı bir konudan bahsetmiyor bence açılan konuya yaptığı yorum konu dışı olduğu için banlandığını söylüyor. Ama konu dışı olmadığını iddia ediyor
Valla ben 1 hafta burdayim 1 hafta banliyim , bu boyle devam edip duriy , mune beni surekli kk detoksuna sokuyorsağa bağa yok
Öyle deme şahsen iki gün giremeyince depresyonlardan depresyonlara zıplıyorumAman ya iki gün Ban yediniz diye bu kadar takılmak niye,niye bu kadar onemsersiniz her seyi.
Haksızlık neresinde?Ben kimseyi gömelim demiyorum. Sadece haksızlık diyorum
Senin yine 1 hafta.Valla ben 1 hafta burdayim 1 hafta banliyim , bu boyle devam edip duriy , mune beni surekli kk detoksuna sokuyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?