Konu dışı mesaj yazmadığım halde bloklanmak nedir?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Cogu zaman ben de niye ban yedigimi asla anlamiyorum garip geliyor. Bunu dedim diye de banlanmam ins

Ben kimseyi gömelim demiyorum. Sadece haksızlık diyorum
Haksızlık neresinde?
Banlanmanıza sebep olan azdığınız mesaj zaten duruyordur. Hangi mesajdan banlanmışsınız. Şikayet eden olmuş ki banlamışlar. Mune abla kendi kızına bile inisiyatif kullanmadığını, herkese eşit davrandığı söylemişti. Ki öyle de görüyorum. Haksızlık yaptığını düşünmüyorum bu yüzden.

Ben ne zaman bdv ye konu disi bir konu acsam hem konum tasindi hem banlandim cunku kurallar boyle
Bugune kadar yuzlerce kez banlanmisimdir sadece bir kere sebebini anlamadim , Mune 'a sordum soyledi , bilmedigim bir kuraldi ogrenmis oldum
Hic sitem etmedim , sitem etmeye de gerek yok , burasi bir forum , kurallar olmak zorunda yoksa dingonun ahrina doner burasi , hepimiz de kurallara uymak zorundayiz , ve insanlarin adaletsizlik var demesi de sacma otesi cunku en cok banlananlar da eski , bilindik uyeler , torpil olsaydi onlara olurdu

Valla ben 1 hafta burdayim 1 hafta banliyim , bu boyle devam edip duriy , mune beni surekli kk detoksuna sokuyor
Senin yine 1 hafta.
Ben 12 gün banlandım
Hayır milletin ağzının payını verip gitsem gam yemiycem, hep bomboş mesajlardan banlanıyorum

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…