- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Yahu ne saçmaHayır evlenmek istemiyor kadın.
Evlenmeden alalım beraber tapuya ortak isim yazdıralım Demiş kardeşim o sana Biçim istek erkek olarak Sen almalısın yarısını bana nasıl yüklersin Demiş.
Aslında çok iyi eğitim aşmış bi çocuk. Ama nedense bu konuda gözü bı kadar kör oldu.Yahu ne saçma
Kardeşin safmı arkadaşım
Adama arsa alalım diyor
Parasını kardeşine ödetiyor üstüne ortak tapu istiyor bu ne demek ya adını bile koyamadığımız ilişkideki elalemin kadınına arsa alıp vereyim
haksız kazanç peşinde net
Eski eşinden ev
Güncel sevgiliden arsa
Yarına Allah kerim
Evladının rızkını ele yedirmesin. Bir şekilde açın gözünü.Aslında çok iyi eğitim aşmış bi çocuk. Ama nedense bu konuda gözü bı kadar kör oldu.
Yasayarak ogrensın o zaman bir nusibet bin nasihatten iyidirHayırlı bi kısmet bulduk ama istemedi kardeşim.
Kadın da bırakmaz niye bıraksın ki.
Benim aklıma eski kocasına durumu bildirmek geldi ama bunu yaparsam kardeşim yüzüme bakmaz.
Bir nevi dolandırıcılık oluyor budaşu kadınlardaki özgüvene hastayım
yediğin lokmayı bile başkası sağlıyo bide üstüne sevgilinden arsa istiyosun
havalar 1500
olay açık
kadın eski kocadan gelen nafaka kesilsin istemiyor
bir de evlenirse koca belki çocukları da isteyecek vs vs
kardeşinle yaşayıp onu sömürecek eski kocadan da nafaka alacak canı isterse de çekip gidecek
yok öyle yağma demeli kardeşin
seni istemeye geliyorum şu tarihe nikah günü alalım desin ve net olsun kadın da dökülsün derdi neymiş
Yasayarak ogrensın o zaman bir nusibet bin nasihatten iyidir
Oğluna ne olacak ?Anladığım kadarıyla kardeşiniz buna müsaade ediyor hiç kendinizi yıpratmayın. Yeğeninin için üzülmeni Zehra hak veriyorum ama kardeşiniz o kadından darbe yemediği müddetçe aklı başına gelmeyecek belli ki. Siz hiç karışmayın derim ben koskoca adam kendini kullandirmak istiyorsa buyursun gitsin.
Artık bu kadınlarda ne var en çok onu merak ediyorum.Bir nevi dolandırıcılık oluyor buda
Adamlara ne demeli
Nasıl bu kadar saf oluyorsunuz
Bi arkdaşım böyle yapmıştı
Adam bunla yıllarca gezdi ailesi başkasıyla evlendirdi ama aklı hala arkadaşımda yıllar sonra arıyor buluşyorlar arkadaşım da kredi kartını istedi limiti patlatana kadar alışveriş yaptı verdi kartı
adam geri karısına döndü sonra tekrar
Tütlerim ürperiyor böyle şeylerde
Onur şeref haysiyet kalmamış millette
Aynen öyle.aslinda kadinin plani mantikli geldi bana,
iki cocugu olan bir kadin maddi olarak cocuklarini dusunmeli.
arsa isini hic anlamadim gerci, birlikte yasanmayacaksa neden arsa aliyorlar ki?
kadin resmen yillardir erkeklerin yaptigini yapiyor.
hem pastam dursun, hem karnim doysun diyor,
ihtiyaclarimi gidereyim ama medeni durumum da degismesin.
Canım diyorum ya yeğenin için üzülmene hak veriyorum çünkü çocuk babasının hatası yüzünden sıkıntı çekecek. Ben kadının çocuklarına da üzülmüyorum çünkü anneleri var babaları da nafaka gönderiyor kardeşinizi de anneleri maddi açıdan sömürerek hem maddi hem manevi rahat çocuklar. Ben bile üzüldüm buradan yegeniniz için.Oğluna ne olacak ?
Anne zaten hasta onu yoksay.
Babada takıldı bi kadına çocuğuyla hiç ilgisi yok
Ona üzülüyorum en çok(
Tabi tabi hem güzel hemde kariyer sahibi bir kadın hiç layığımdeğil zaten adamınArtık bu kadınlarda ne var en çok onu merak ediyorum.
O arkadaşınızın da evde Gül gibi Karısı vardır eminim.
Sanırım değer görmek için sömürmek gerekiyor.
Ogluna ne olacak diye siz uzuluyorsunuz da kardesiniz bunu dusunemiyor mu? Aslinda niye dusunsun ki o kadinin iki cocugu varmis kendi cocuguna yapmadigi babaligi onlara yapar.Oğluna ne olacak ?
Anne zaten hasta onu yoksay.
Babada takıldı bi kadına çocuğuyla hiç ilgisi yok
Ona üzülüyorum en çok(
E iyiymiş valla kardeşinizle çocuklarını bırakarak git başka şehirde beraber ol. Nikaha gelince yokkkkk. Derdi başka demekki. Ben dolandırıcı olduğu konusunda ısrarcıyım. Zaten bu dini nikah isteyenlerin illaki sakladığı bir şey oluyor. Eğer her şey netse en güzeli ve doğrusu resmi nikahtır.Evlenmek istemiyor kadın
Çok çok hoca nikahı evlilik belki sonra diyor
kardeşine söyle, acilen uzaklaşsın...o kadının hayatında başka birileri yada biri var..belkide başkasıyla imam nikahlı evli olabilir, abizinden para sızdırmaya çalışıyorlar...duymuyormu hiç, evlilik vaadi ile kadınlar adamları dolandırıyor...ayrıca internetten tanışmasıda doğru değil...değil arsa 1 tl. vermesin okadına....ayrıca kadının ettiği hakaretlere bakarmıısın...Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?