Konu erkek kardeşim

Kadın zaten eski Eşinden iyi nafaka alıyor.
Kardeşim benim gelir bu dediğinde kadın küsüp konuşmuyormuş.
Erkek olarak bana bakacaksın ve de çocuklarıma mantığında

Kardeşim de Başkalarıyla birlikte oluyor mu acaba diye Şüphe duydu ama ortak tanıdığı da olmadığı için bu kadını kimseye soramadı.
Dedigim gibi bana bunlari cagristirdi ama tabi ki hic tanimadigim bir kadin hakkinda yapiyordur diyemem iftira atamam, Allah bilir.

Size bir şey diyim mi genelde bu tip insanlar nafaka kesilmesin diye imam nikahlı birliktelik yasayıp adamları dolandırıyorlar. Sakın kardesınız de bu tuzaga dusmus olmasın.

Size bir şey diyim mi genelde bu tip insanlar nafaka kesilmesin diye imam nikahlı birliktelik yasayıp adamları dolandırıyorlar. Sakın kardesınız de bu tuzaga dusmus olmasın.
Yok kardeşim evlenmek istiyorum deyince kadın hoca nikahı yapalım Demiş.
Ama yapmamışlar.

Bu kadın kesin dolandırıcı 7 yıllık evliyim böyle bir talebim olmadı..
Çoğu kadın da benim gibi düşünüyordur .
Kardeşinize söyleyin uyansın .

Ama yapmamışlar.

olay açık

kadın eski kocadan gelen nafaka kesilsin istemiyor

bir de evlenirse koca belki çocukları da isteyecek vs vs

kardeşinle yaşayıp onu sömürecek eski kocadan da nafaka alacak canı isterse de çekip gidecek

yok öyle yağma demeli kardeşin

seni istemeye geliyorum şu tarihe nikah günü alalım desin ve net olsun kadın da dökülsün derdi neymiş

Bu kadın kesin dolandırıcı 7 yıllık evliyim böyle bir talebim olmadı..
Çoğu kadın da benim gibi düşünüyordur .
Kardeşinize söyleyin uyansın .
Dolandırıcı değildir de ihtimal vermiyorum çünkü öyle olsa 1,5 senede baska şeylerde talep ederdi ilk kez böyle bir konu geçmiş.
Ben daha çok eski eşten gelen nafaka kesilmesin diye böyle yapıyor diye düşündüm.

Ama yapmamışlar.
Al işte. Yakında kabul eder kardeşiniz. E tabi ev var nafaka var. Kadın niye resmi evlensin. Hazır da nikahsız kadına tapu verecek adam bile var ne kadınmıs arkadas

Tamam evlenelim dese bile kardeşim zaten kadının dediği sen erkeksin iki yakamızı biraraya getir.
Ben düzenimi bozmam çalışmıyorum vs vs
Kardeşimde çalışmak zorunda değilsin ama o zaman 5 kişi çokta iyi şartlarda yaşayamayız Demiş. Bu seferde Kızmış darılmış Günlerce aramamış vs

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…