- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kadın zaten eski Eşinden iyi nafaka alıyor.Çocuklar küçükse anne de kalır
Baba isterse çocukları alabilir
Ha bide şu var illaki evlencekse beraber taşıyacaklar bu yükü
Kardeşin desin benim kazanç bu
Ev nüfusu bu
Eğer beraber çalışacaksak amenna yoksa ben hakkından gelemem aynen bunu diyecek
Yalnız bide şu var o zaman 3 çocuğa kim bakacak ikiside çalışıyorken
Kardeşin kendine güveniyorsa evlensin
Şahsen benim de ikizlerim var ve asgari ücretle ay sonu çok zor geliyor
Arsa isteyen bi kadının ay sonuna kadar ev geçindirme potansiyelinde olduğunu sanmıyorum
Belkş baskalarıyla da gorusuyordurEski Eşinden kalmış 2 çocuğu için de nafaka alıyor o konuda bilgi kesşn.
Dedigim gibi bana bunlari cagristirdi ama tabi ki hic tanimadigim bir kadin hakkinda yapiyordur diyemem iftira atamam, Allah bilir.Kardeşim de Başkalarıyla birlikte oluyor mu acaba diye Şüphe duydu ama ortak tanıdığı da olmadığı için bu kadını kimseye soramadı.
Bilemem.Belkş baskalarıyla da gorusuyordur
Bende tam kesin bşy diyemiyorum.Dedigim gibi bana bunlari cagristirdi ama tabi ki hic tanimadigim bir kadin hakkinda yapiyordur diyemem iftira atamam, Allah bilir.
Ulaşamamanın verdiği hazdır o. Büyü bozulur elde edince.Çok seviyorum tutku duyuyorum ayrılamıyorum diyor
Yok kardeşim evlenmek istiyorum deyince kadın hoca nikahı yapalım Demiş.Size bir şey diyim mi genelde bu tip insanlar nafaka kesilmesin diye imam nikahlı birliktelik yasayıp adamları dolandırıyorlar. Sakın kardesınız de bu tuzaga dusmus olmasın.
Efsunlanmiş resmen nasil bir kadinmis iZaten kendisi de evlilik yapsak bile ayrılırız gibi geliyor ama ondan da vazgeçemiyorum diyor
Yok kardeşim evlenmek istiyorum deyince kadın hoca nikahı yapalım Demiş.
Ama yapmamışlar.
Dolandırıcı değildir de ihtimal vermiyorum çünkü öyle olsa 1,5 senede baska şeylerde talep ederdi ilk kez böyle bir konu geçmiş.Bu kadın kesin dolandırıcı 7 yıllık evliyim böyle bir talebim olmadı..
Çoğu kadın da benim gibi düşünüyordur .
Kardeşinize söyleyin uyansın .
Bir erkek nasıl baştan çıkarılır çok iyi biliyormuş öyle dediEfsunlanmiş resmen nasil bir kadinmis ine yapmis ki bu kadar baglanmis kardesiniz merak ettim
Gülesim geldi:)))Bir erkek nasıl baştan çıkarılır çok iyi biliyormuş öyle dedi
Bir erkek nasıl baştan çıkarılır çok iyi biliyormuş öyle dedi
Al işte. Yakında kabul eder kardeşiniz. E tabi ev var nafaka var. Kadın niye resmi evlensin. Hazır da nikahsız kadına tapu verecek adam bile var ne kadınmıs arkadasYok kardeşim evlenmek istiyorum deyince kadın hoca nikahı yapalım Demiş.
Ama yapmamışlar.
Tamam evlenelim dese bile kardeşim zaten kadının dediği sen erkeksin iki yakamızı biraraya getir.olay açık
kadın eski kocadan gelen nafaka kesilsin istemiyor
bir de evlenirse koca belki çocukları da isteyecek vs vs
kardeşinle yaşayıp onu sömürecek eski kocadan da nafaka alacak canı isterse de çekip gidecek
yok öyle yağma demeli kardeşin
seni istemeye geliyorum şu tarihe nikah günü alalım desin ve net olsun kadın da dökülsün derdi neymiş
Woooowww diyorum ve kardesinize baştan cikmis hallerle mutluluklar diliyorumBir erkek nasıl baştan çıkarılır çok iyi biliyormuş öyle dedi
Erkekleri anlamak zor :))Gülesim geldi:)))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?