Konu erkek kardeşim

Çocuğun olan bitenden haberi uok.
Babasıyla yaşıyor.
Annesi psikiyatri hastası ağır Sekilde (

Bu arada kardeşinizi bağlayan şeyin ten uyumu olduğunu düşünüyorum, ki en zararlı bağlanma çeşididir o. Toxic diyorlar ya gavurlar, aynen öyle. Kopamaz bir türlü. O yüzden bu kadar ergence davranıyor muhtemelen.

Nikah yapalım dediğinde, evet diyemeyen, hoca nikahı kıyarız belki, o da çok sonra diyen bir kadını ikinci günü şutlaması gerekir.

Ama en başta oğlunun durumunu düşünmüyorsa, kardeşinden de pek bir hayır çıkmaz gibi görünüyor.

Kendine yapıyor. Mutsuz bir evlilik geçirmiş. En büyük hakkı ikinci şansında mutlu olmak. Ama bu mutlu olmanın yolu değil. 30 unu geçmiş bir adam bunları akledebilmeli artık.

Ogluna ne olacak diye siz uzuluyorsunuz da kardesiniz bunu dusunemiyor mu? Aslinda niye dusunsun ki o kadinin iki cocugu varmis kendi cocuguna yapmadigi babaligi onlara yapar.
Onlara babalıkta Yaparım diyor.
Gercekten kadın dürüst niyetli biri olsa yapması da gerekir zaten aile olacaklarsa ama kadında o niyet var gibi durmuyor ki

Erkek kardeşime tüm bunların hepsini anlattım.
En Sonunda beni dinledi ayrıldı. Sonra kadın bu seferde aslında ben senin yaşadığın Şehirde Yaşar'ım şartlarına uyarım vs demeye Başlamış yine ilişkiye ikna etmiş.
Sonra yine aynı tutarsız Davranışlar.
Kardeşim ne zaman geleceği yaşayacakları evi kalacakları Şehr-i vs Konuşmak istese bu konularla ilgili gerginlik çıkıyormuş.
Ama kadın ayrılmıyor da.
Kardeşim ayrılsa bile kadın yeniden bu sefer tam tersi konuşarak ikna ediyor.

Evliliğe hazır hissetmiyorum vs dese eyvallah ama dini nikah ne ya sadece.
Hadi resmi nikah yapıp üstüne dini nikahta olsun dese o da tamam

Hakaret etmiyor.

Uzaklaş ayrıl diyorum hayır seviyorum diyor.
Bizi tanıştır yok tanıştıramam.
Dolandırıcı olsa 1.5 Senede baska istekleri de olurdu.

Zaten kendisi de diyor evlensek bile ayrılırız biz diye

Kesinlikle doğru tespit ettiniz.
Ten uyumumuz var cinsellik yaşıyorız. Bağlandık ayrılamıyorum diyor.
Tutku dan kastettiği şeyde o.
Aslında gerçeklerin o da farkında ama Israrla Altın'da anlam ve iyiniyet Arıyor kadının davranışlarının.
35 yasında bir adamdan ziyade 17 yasında bir ergen gibi hareket ediyor.

Bana bir defasında kopamıyorum. Tutku da geçer mi dedi hatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…