- 4 Şubat 2008
- 5.999
- 14.165
- 448
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Siz bu mesajları okutun kaç bayan var burda hepimiz ortak konuşuyoruz kadını kimse haklı bulmuyor bak görünen köy klavuz istemezAslında çok iyi eğitim aşmış bi çocuk. Ama nedense bu konuda gözü bı kadar kör oldu.
Çocuğun olan bitenden haberi uok.Canım diyorum ya yeğenin için üzülmene hak veriyorum çünkü çocuk babasının hatası yüzünden sıkıntı çekecek. Ben kadının çocuklarına da üzülmüyorum çünkü anneleri var babaları da nafaka gönderiyor kardeşinizi de anneleri maddi açıdan sömürerek hem maddi hem manevi rahat çocuklar. Ben bile üzüldüm buradan yegeniniz için.
Annenin ne hastalığı var yegeninizin anneannesi vs yok mu hadi yoksa sizin anneniz yok mu bir büyük sadece bu çocuğa kol kanat gerse en azından onun psikolojisi için bunu büyükler yapmalı.
AnladımTabi tabi hem güzel hemde kariyer sahibi bir kadın hiç layığımdeğil zaten adamın
Bu arada zorla evlendirirlen adam
Brnim arkadaşım hala bekar kız olan
Onlara babalıkta Yaparım diyor.Ogluna ne olacak diye siz uzuluyorsunuz da kardesiniz bunu dusunemiyor mu? Aslinda niye dusunsun ki o kadinin iki cocugu varmis kendi cocuguna yapmadigi babaligi onlara yapar.
Erkek kardeşime tüm bunların hepsini anlattım.O kadınla pek bir gelecek görünmüyor. Bu ilişkiden üzülür kardeşin muhtemelen. Ama bunu ancak kendi kafasıyla anladığında, çözebilecektir.
Bir ayrılık yaşamış, çocuğu olan insanların daha mantıklı davranması gerekiyor. Öyle hoyrat kararlar alamazlar, normal bekarlar gibi. Çünkü ortada zaten üzülmüş ve yine üzülecek olan üç çocuk var.
İşin olmayacağı şuradan belli. Eski evliliğinde Çalışmamış, hala çalışmayan bir kadından kardeşin çalışmasını bekleyemez. Gerçekten tüm evi tek başına ve kadının alışık olduğu konforda sürdüremiyecekse, yürümez bu iş.
Kadın eşinden ayrı haliyle çalışmadan geçinebiliyor iki çocuğuyla. Yine çalışmaz, abin aşkından geçindiririm der ama yürümez. Maddiyat işin içine girince sevgi de biter. Al sana yeni bir boşanma.
Sonra daha evlenmeden üstüne tapular, Resmî nikah olmasın, dini nikah olsun filan şark kurnazlıkları. Alengirli işten hayır çıkmaz.
Bu ilişkiden yalnızca üzülüyor ama sevdikleri için kopamıyorlar gibi duruyor. Birbirlerini gördüklerinde unutuyorlar hepsini ama sonra mantık ağır basıyor ve oldurmak için garip garip yöntemler buluyorlar.
Evlilik ciddidir, net olur. Şakası YOk bunun. Sonra fikri değişir diyerek adım atılmaz. Üç tane çocuğun, bir de kendi çocukları olursa ileride, onun geçimi az bir şey değil. Kendine güvenmiyorsa insan, hiç talip olmamalı böyle bir şeye.
İnsan, daha olgun yaşlarda, macera değil, stabil, konforlu hayat istiyor. Aşkla yürümüyor peynir gemisi.
Kendi şartlarına en baştan uyan bir insan bulmalı, olmayanı uydurmaya çalışmak yalnızca kendini üzer.
Işte evleneceksek sen Şartları hazırla diyor Açıkça.İyi de iki yakamızı biraraya getirmek senin görevin demesi için nikahlı olması gerekmez mi... kaç km uzaktan kocalık mı bekliyor
Evliliğe hazır hissetmiyorum vs dese eyvallah ama dini nikah ne ya sadece.E iyiymiş valla kardeşinizle çocuklarını bırakarak git başka şehirde beraber ol. Nikaha gelince yokkkkk. Derdi başka demekki. Ben dolandırıcı olduğu konusunda ısrarcıyım. Zaten bu dini nikah isteyenlerin illaki sakladığı bir şey oluyor. Eğer her şey netse en güzeli ve doğrusu resmi nikahtır.
Dinlemiyor ki bizi kardeşimGüven vermedi.
Bir şekilde uzak tutmaya çalışın.
Hakaret etmiyor.kardeşine söyle, acilen uzaklaşsın...o kadının hayatında başka birileri yada biri var..belkide başkasıyla imam nikahlı evli olabilir, abizinden para sızdırmaya çalışıyorlar...duymuyormu hiç, evlilik vaadi ile kadınlar adamları dolandırıyor...ayrıca internetten tanışmasıda doğru değil...değil arsa 1 tl. vermesin okadına....ayrıca kadının ettiği hakaretlere bakarmıısın...
Zaten kendisi de diyor evlensek bile ayrılırız biz diyeOh ne guzel hayat. Evlenmek istemez nafakasi kesilir cunku. Bir yandan eski esten nafaka gelsin, diger yandan resmi nikahsiz esten arsa, para vs. Cani isterse arar, istemezse aramaz. Konu para oldu mu erkegin erkekligine laf atar, erkeklerin en hassas oldugu yer ya.
Bu kadinla yasamak istiyorsa kardesiniz, bir cok seyi goze alsin, madem cok buyuk bir tutku besliyormus. Maddi olarak artik 3 cocuk+1 es ve ev giderlerini goze alsin, surekli ondan talepte bulunacaligini, yerine getiremezse erkekligine laf edilecegini goze alsin. Suanki durumundan daha mi iyi bir hayat olur bilmiyorum ama kolay olmaz o kesin.
Okutacağım tabi dinlerse.Siz bu mesajları okutun kaç bayan var burda hepimiz ortak konuşuyoruz kadını kimse haklı bulmuyor bak görünen köy klavuz istemez
Aslında saf bi çocuk değil. Gercekten çok iyi niyetli. Okullarını hep başarıyla bitirdi ama anlayamıyorum bende.Kardeşiniz 35 yaşında neden bu kadar saf? Bence önce bunun cevabını bulmalıyız.
Kesinlikle doğru tespit ettiniz.Bu arada kardeşinizi bağlayan şeyin ten uyumu olduğunu düşünüyorum, ki en zararlı bağlanma çeşididir o. Toxic diyorlar ya gavurlar, aynen öyle. Kopamaz bir türlü. O yüzden bu kadar ergence davranıyor muhtemelen.
Nikah yapalım dediğinde, evet diyemeyen, hoca nikahı kıyarız belki, o da çok sonra diyen bir kadını ikinci günü şutlaması gerekir.
Ama en başta oğlunun durumunu düşünmüyorsa, kardeşinden de pek bir hayır çıkmaz gibi görünüyor.
Kendine yapıyor. Mutsuz bir evlilik geçirmiş. En büyük hakkı ikinci şansında mutlu olmak. Ama bu mutlu olmanın yolu değil. 30 unu geçmiş bir adam bunları akledebilmeli artık.
Umarım çocuğa da bisey olmadan aklı başına gelirOğlu umrunda mı?
Aradığında o nasıl diyorum
O iyi iyi deyip asıl mesele bu kadına geçiyor.
UmarımUmarım çocuğa da bisey olmadan aklı başına gelir
Bana bir defasında kopamıyorum. Tutku da geçer mi dedi hatta.Bu arada kardeşinizi bağlayan şeyin ten uyumu olduğunu düşünüyorum, ki en zararlı bağlanma çeşididir o. Toxic diyorlar ya gavurlar, aynen öyle. Kopamaz bir türlü. O yüzden bu kadar ergence davranıyor muhtemelen.
Nikah yapalım dediğinde, evet diyemeyen, hoca nikahı kıyarız belki, o da çok sonra diyen bir kadını ikinci günü şutlaması gerekir.
Ama en başta oğlunun durumunu düşünmüyorsa, kardeşinden de pek bir hayır çıkmaz gibi görünüyor.
Kendine yapıyor. Mutsuz bir evlilik geçirmiş. En büyük hakkı ikinci şansında mutlu olmak. Ama bu mutlu olmanın yolu değil. 30 unu geçmiş bir adam bunları akledebilmeli artık.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?