- 19 Mayıs 2016
- 968
- 863
- 53
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ooo çok güzel! Hem eski eşten hem sizinkinden yiyecek. İyi valla.Tanışmak istemiyor ki kadın yanında olalım.
Kadın resmi nikah için şimdilik düşünmüyormuş. Hatta hoca nikahı yapalım bile Demiş kadın.
Eskiden benim bir arkadaşıma da takılan bir kız vardı böyle. Kız çok güzel ve akıllı ama maddi durumu yok. Bizim oğlan çok zengin ve saf.Erkek kardeşime tüm bunların hepsini anlattım.
En Sonunda beni dinledi ayrıldı. Sonra kadın bu seferde aslında ben senin yaşadığın Şehirde Yaşar'ım şartlarına uyarım vs demeye Başlamış yine ilişkiye ikna etmiş.
Sonra yine aynı tutarsız Davranışlar.
Kardeşim ne zaman geleceği yaşayacakları evi kalacakları Şehr-i vs Konuşmak istese bu konularla ilgili gerginlik çıkıyormuş.
Ama kadın ayrılmıyor da.
Kardeşim ayrılsa bile kadın yeniden bu sefer tam tersi konuşarak ikna ediyor.
Eskiden benim bir arkadaşıma da takılan bir kız vardı böyle. Kız çok güzel ve akıllı ama maddi durumu yok. Bizim oğlan çok zengin ve saf.
Kız ayrılmadıkça, mümkünatı yok ayrılmazdı. Sebebi de en basit şekliyle, ben kimseyi yolda bırakmam kafası.
Kızla uyuşmuyorlar. O oldukça modern, oğlan daha mutaassıp filan. Söylüyordum, bak daha sevgiliyken bu kadar kavga ediyorsanız, hayır çıkmaz. görüşünce mutlusun ama diğer zamanlarda Ful kavga ediyorsunuz, çünkü yaşantınız farklı. Evlenince çok daha ciddi olacak her şey derdim. Farkındaydı ama dürüstlük bazen salaklığa varabiliyor işte.
Ama oğlanın tek bir durumu vardı, annesi hasta. İleride annemle de yaşayabiliriz, sonuçta o da benim hayatımın bir parçası, bakma yükümlülüğüm var dedi ve ikinci gününe ilişki bitti. O aşklar meşkler hepsi bir anda kesildi.
Çocuk istediği kadar aşk sansın, Kız nasılsa zengin saf çocuğu bulmuşum kaçırır mıyım derken, birden negatif bir durumu görünce siliverdi.
Kardeşinizin durumunda tek yapacağı şey var. Nikah kıyıyoruz, ben 5 kişiyi geçindiremem. Ailemle yaşarız desin. Ciddi olsun. Anında biter.
Anladığım kadarıyla kadın hazır eski kocadan rahat yaşıyor. Kendine de bir aşık bulmuş. Gönül eğlendiriyor. keyfi yerinde. Bir de arsa filan olursa ne ala. Kadın da onu iki çocuğuyla kabul edip, rahat geçindirdilecek birini bulduğunda,kardeşinizi iki dakikada kapı dışarı eder. Ki hoş bir kadınsa, gayet bulabilir ama zamanı daha gelmemiş. O zamana kadar oyalanıyor.
Karşı taraf bu kadar salak olduğunda, ben kızmıyorum bu uyanıklara. Sonuçta danışıklı dövüş, beraber yaşıyorsa, sen de bana bir şey vereceksin diyor. Kadının geçimi yerinde, hayatında aşk eksik, onu da kardeşinle tamamlanıyor, onda bir suç yok.
Kardeşiniz hala bunun aşk olduğunu sanıyor. Çocuğuyla beraber gönül eğlencesi olmakta sıkıntı görmüyorsa devam etsin.
Yoksa ailesiyle yaşayacakları hayatı göstersin ve bitirsin.
Daha önce ayrıldı ama kadın bırakmıyor biraz da.Kimsenin günahını almak istemem ama geçimini bu yolla erkekler üzerinden sağlıyor olabilir. Tv de neler görüyoruz. Evlenme vaadiyle kandırılan erkek sayısı hiç az değil. Bence kardeşiniz daha ortada hiçbirşey yokken böyle taleplerle gelen bi kadınla görüşmemeli.
Ozaman niye arsa istiyor.Burada bu saçmalık var. Açıkçası insan sevgilisinden böyle birşey talep etmez eğer uygun fiyatlı yatırım yapılacak bir şey ise ya kendi alır yada erkek arkadaşına önerir alabilirsin diye diğer türlüsü cikarciliga girer.Kadın evli değilmiş söylediğine göre eşi de çok varlıklı biriymiş eski eşi.
Nafaka ve ev vermiş kira gelirleri varmış geçiniyormuş.
Bana arsa Al dememiş.Ozaman niye arsa istiyor.Burada bu saçmalık var. Açıkçası insan sevgilisinden böyle birşey talep etmez eğer uygun fiyatlı yatırım yapılacak bir şey ise ya kendi alır yada erkek arkadaşına önerir alabilirsin diye diğer türlüsü cikarciliga girer.
Oluyor demek istedim. Yani kadının ikinci evliliği o yüzden de madden bi çıkar sağlamaya çalışıyor.Ikinci evliliğinde Kadınlara bşy olmuyor mu olacaktı
Onu dedikten sonra, siz daha hiç üzülmeyin. Onaylamadığınızı söyleyip çekilin. Siz daha çok yeğeninize şefkat gösterin. Tek hak eden o.Zaten kendisi de diyor evlensek bile ayrılırız biz diye
İkinci evliliğiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı. Çevremde gördüğüm ikinci evliliklerde genelde kadın adamda üst düzey beceri ve davranışlar bekliyor hem maddi hem manevi. Mesela bi dönem eşimin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordum aklıma çok kötü şeyler geldi boşansam ve bi daha evlersem şöyle yaparım böyle yaparım bir sürü kriterler vs. Ama şimdiki eşim yeterki beni sevsin kafasındayım. Gerçekten de öyle sevsin saysın yeter. Gerisini beraber hallederiz.Cok guldüm yorumunuza maddi olarak degilde manen yaptigim dogrudur!
herkesle cinsellik yaşayabilir. Hiç de özel yapmaz. Yalnızca düzgün birini bulana kadar cinsellik ihtiyacını onda gidermiş olur .Kardeşime tüm bunları anlattım öncesine de evlenirse nafaka düşer babası çocuklarını alır vs evlenmez zaten evlenmeyi geçtim ciddi olsa en azından artık arkadaşıyla ailesiyle vs tanışmak istemez mi ? Sana değer verse dedim.
Kardeşimin dediği aynen şu " ama biz cinsellikte yaşadık bana biraz daha özel bakması gerekmez mi ? "
Bir de kadın haftada birkaç kez hayatımda senden baska kimse olmadı deyip duruyormuş. Bunu neden sürekli söyleme Gereği duyuyordur diye düşünüyor kardeşim.
Özellikle alkol aldığı zamanlarda da Kardeşimi arayıp sevgi sözcüklerine boğuyormuş.
Kardeşimde bu durumdan kurtulmak istiyor aslında ama kopamıyorum diyor.Onu dedikten sonra, siz daha hiç üzülmeyin. Onaylamadığınızı söyleyip çekilin. Siz daha çok yeğeninize şefkat gösterin. Tek hak eden o.
Kadınlar 2. Evliliğe daha aktif erkekler daha pasif oluyor. Bende yaşadım çevrede bunun örneklerini.İkinci evliliğiniz sanırım. Sözüm meclisten dışarı. Çevremde gördüğüm ikinci evliliklerde genelde kadın adamda üst düzey beceri ve davranışlar bekliyor hem maddi hem manevi. Mesela bi dönem eşimin ailesi yüzünden neredeyse boşanıyordum aklıma çok kötü şeyler geldi boşansam ve bi daha evlersem şöyle yaparım böyle yaparım bir sürü kriterler vs. Ama şimdiki eşim yeterki beni sevsin kafasındayım. Gerçekten de öyle sevsin saysın yeter. Gerisini beraber hallederiz.
Arsa beğendim ile başladıysa cumle zaten beklenti göstermiş gelirken ekmek al der gibi denmez zaten ama velev ki o niyetle söylemedi verdiği tepki yine saçma senin için söyledim al diye yada ben alacağım gerek yok böyle birşeye diyebilirdi. Her şekilde art niyet var ve evlenmek istememesi normal değil en başta . Yeni bir ilişki değil sonuçta ..Bana arsa Al dememiş.
Bi arsa beğendim Demiş.
Bizim salakta o zaman ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırırız Demiş.
Kadında Başlamış sen ne Biçim erkeksinlere
Bir nevi o ihtiyacları için kullanıyor mu diyorsunuz yaniherkesle cinsellik yaşayabilir. Hiç de özel yapmaz. Yalnızca düzgün birini bulana kadar cinsellik ihtiyacını onda gidermiş olur .
Evet 1.5 senelik ilişki ve yasları da genç değil yani.Arsa beğendim ile başladıysa cumle zaten beklenti göstermiş gelirken ekmek al der gibi denmez zaten ama velev ki o niyetle söylemedi verdiği tepki yine saçma senin için söyledim al diye yada ben alacağım gerek yok böyle birşeye diyebilirdi. Her şekilde art niyet var ve evlenmek istememesi normal değil en başta . Yeni bir ilişki değil sonuçta ..
ÂminUzak dursun tek diyeceğim bu ...
Kadın çalışmadan kendine sermaye topluyor. Allah böyle insanlarla karşılaştırmasın gençleri ve evlatlarımizı.
Evet ezdirmeyeceğini tahmin ediyorum ama kadın şimdiden kendine doğru yontmaya çalışıyorSöz konusu evlilik olursa kendi çocuğumu ezdirmem diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?