Konu erkek kardeşim

Onurlu bi kadın olsa imam nikahı yapalım demezdi diyorum hiç Oral'ı olmuyor duymuyor gibi yapıyor kardeşim.

Onurlu bi kadın olsa imam nikahı yapalım demezdi diyorum hiç Oral'ı olmuyor duymuyor gibi yapıyor kardeşim.
O zaman kardesinize verin gazı. Gitsin kadının ailesiyle tanışın bakalım. Konu komşu bilsin bakalım. Çocuğu da götürsün, davranışlarına baksın. Kadın kimseye bildirmemis ya. Az tedirgin olsun.

Ya Allah aşkına ne sevgisi. Uzaktan uzağa, hiç bilmediği bir kadını nasıl sevmiş? Hiç mi kuşku duymamış. Çok mu cilveli bu kadın da aklını başından almış. Çocuğu olmasa kardeşinizin hiç önemli değil, pisliğin içine kendi düşecek. Ama bir çocuğu var, emaneti var o adamın. Çocuğuna bile bile travma yaşatmak doğru mu?

Kadın etrafına yaklaştırmıyor ki.

Buluşma bile baska ilde oluyor etraftan kimse görmesin diye
Neden acabaaa kadının başka hoca nikahlıları da olabilir mi hani belki onlara da arsa aldırıyordur hatta bir gün aşkım canım bebeğim diyip 2 gün aramasının sebebi de budur sıra kardeşinize ancak geliyordur? Kardeşiniz biraz saf mı ne?

Kadın gayet kurnaz.
Ben niyeyse kardeşinizin tek olmadığını düşündüm, birkaç kişi daha vardır böyle kandırdığı.
O kadın evlenmez, evlenirse nafaka kesilecek.
Ayrıca belki ev çocuklarındır kullanım hakkı kendinindir, evlilik durumunda oradan da çıkması gerekecek.
Çevresine tanıştırmıyor, para vs istiyor ve gelgitli davranışlar sergiliyor, çok açık her şey.
Valla 2 sene evli kalıp ayrılan, çocuğu olmayan, gayet kariyerli ve ılımlı, uyumlu, naif 36 yaşında ablam ise görüşecek, yuva kuracak adam bulamıyor.
Ya adamlar maddi beklenti içinde ablama sırt dayıyor ve dengi değil ya da bu saatten sonra ne evliliği gezer tozarız diyorlar.
Vay arkadaş, hakedene layığı düşmüyor demek ki...

Çok seviyorum tutku duyuyorum ayrılamıyorum diyor
Kadın donuna kadar alır sonra gene çok sever kadın parayı seviyor açık değilmi evli değiller ailesenden kimseyi tanımıyor ama kadın arsa beğeniyor kardeşine sen al bana hediye et demeye getirmiş gayet açık kadının gözlerinde dolar işareti var kardeşin görmek istememiş

Cok detayli bakmadim yorumlari falan okumadan yorumumu yaziyorum devir cok baska devir simdi dolandiricilar falan var oyle uzun uzun senelerce iliskilerde olup mal mulk para yiyen sabahtan aksama kadar okuyoruz kadin kendini tanitan kadinmi belkide o bild muamma dir hafi kadin tanidigi gibiysede iliskiyi cevreye duyurup eski es nafakasindan olmak istemiyor,evlenmekte gozude yok biraz para yiyim bise aldirayim uzerime edeyim sutlarim kafasindadir bence kessin gorusmeyi burdan bakinca bir hayir goremedim

Ve çocuğun annesi de rahatsız en çok ona üzülüyorum (

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…