- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Onurlu bi kadın olsa imam nikahı yapalım demezdi diyorum hiç Oral'ı olmuyor duymuyor gibi yapıyor kardeşim.10 yıllık kocama arsa al da üstüme yap demedim ya hu. Bu nasıl bir terbiyesizlik, nasıl bir basitliktir? Bu kalitede bir bayanla nasıl olacak kardeşiniz? Resmi nikah olmasın ki nafaka almaya devam etsin eşinden, değil mi? Bu da mı midesini bulandırmıyor kardeşinizin? Bu kadın gerçekten de yolunacak kaz arıyor. Dini nikahı kabul edebilecek bir yapıda madem kardeşiniz bol bol dua etsin bu kadından kurtulmak için. Kendi çocuğu madem anne sevgisi göremiyor, üvey anne zulmü de görmesin. Bana bile hiç güven vermiyor.
O zaman kardesinize verin gazı. Gitsin kadının ailesiyle tanışın bakalım. Konu komşu bilsin bakalım. Çocuğu da götürsün, davranışlarına baksın. Kadın kimseye bildirmemis ya. Az tedirgin olsun.Onurlu bi kadın olsa imam nikahı yapalım demezdi diyorum hiç Oral'ı olmuyor duymuyor gibi yapıyor kardeşim.
Kadın etrafına yaklaştırmıyor ki.O zaman kardesinize verin gazı. Gitsin kadının ailesiyle tanışın bakalım. Konu komşu bilsin bakalım. Çocuğu da götürsün, davranışlarına baksın.
Evliliğe yanaşmıyor ki.Ee, evlilik nasıl olacak? Bu adam o eve gizli kapaklı mı girecek eşi olarak?
Resmi evlilik değil de hoca nikahı istiyormuş ya, onun için dedim. Hoca nikahı dan sonra bunlar beraber yaşamayacak mı?Evliliğe yanaşmıyor ki.
Evlilik deyince geriliyor.
Sevince çocuk gibi oluyor istePek hoş kokular gelmiyor burnuma. Koca adam üstelik baba, daha dikkatli olmalı.
Yakında içip içip kapıya da dayanır dıkkat edın :)Kadında bazen diyormuş benim neyime bu aşk bu yastan sonra vs vs diye ama çok seviyorum bırakamıyorum diyormuş. Alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi sözcüklerine boğuyormuş.
Sevince çocuk gibi oluyor iste
Bazı erkekler çok saf kadın olsun yeter diyorlarGel de erkeklere anlat
Neden acabaaa kadının başka hoca nikahlıları da olabilir mi hani belki onlara da arsa aldırıyordur hatta bir gün aşkım canım bebeğim diyip 2 gün aramasının sebebi de budur sıra kardeşinize ancak geliyordur? Kardeşiniz biraz saf mı ne?Kadın etrafına yaklaştırmıyor ki.
Buluşma bile baska ilde oluyor etraftan kimse görmesin diye
Yani kısaca ben seni sağarım para çekerse suyunu bende giderim demişŞimdi konuştum erkek kardeşimle.
Ben onun için geçmişte de maddi fedakarlık Yaptım ama kesinlikle maddi olarak bi talep içinde olma. Beni rahat ettir. Ama benden bşy bekleme Demiş en son.
Eee? Derken?
Kadın donuna kadar alır sonra gene çok sever kadın parayı seviyor açık değilmi evli değiller ailesenden kimseyi tanımıyor ama kadın arsa beğeniyor kardeşine sen al bana hediye et demeye getirmiş gayet açık kadının gözlerinde dolar işareti var kardeşin görmek istememişÇok seviyorum tutku duyuyorum ayrılamıyorum diyor
Hayır yasamayacak çünkü ayrı şehirdeler zaten.Resmi evlilik değil de hoca nikahı istiyormuş ya, onun için dedim. Hoca nikahı dan sonra bunlar beraber yaşamayacak mı?
Ve çocuğun annesi de rahatsız en çok ona üzülüyorumYa Allah aşkına ne sevgisi. Uzaktan uzağa, hiç bilmediği bir kadını nasıl sevmiş? Hiç mi kuşku duymamış. Çok mu cilveli bu kadın da aklını başından almış. Çocuğu olmasa kardeşinizin hiç önemli değil, pisliğin içine kendi düşecek. Ama bir çocuğu var, emaneti var o adamın. Çocuğuna bile bile travma yaşatmak doğru mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?