Konu erkek kardeşim

Yorumları abinize okuyuncada anlamazsa günah sizden gider. Yarın öbür gün ayrılırlar, arsadan da olur.

Daha ortada fol yok yumurta yok geçip böyle birşey söylemesi çok saçma üzerine bir de verdiği tepki çok çok saçma.. Bence hiç bulaşmasın malesef devir kötü belki de arsayi uzerine yapip kardesinizi de ortada birakacak veya başka konuştukları var ki ailesine akrabasina konuştugu biri olduğunu soylemiyor..

Abiniz okuyorsa diyin ki bak burda birsürü kadın yazıyor. Hiçbirisi sevgilisinden arsa falan istemiyor.
Bi düşünsün bakalım bu kadın neden istiyor?

O da olabilir de pek ihtimal vermiyor kardeşim.
Tek dediği seviyorum ayrılamıyorum
Oğlunu hiç düşünüyor musun diyorum ona evlenmeye karar verirsek pedagog eşliğinde söyleyeceğim diyor

Abiniz okuyorsa diyin ki bak burda birsürü kadın yazıyor. Hiçbirisi sevgilisinden arsa falan istemiyor.
Bi düşünsün bakalım bu kadın neden istiyor?
Okuttum Birazını okudu. Link gönderdim.
Onun dolandırıcı vs olmadığına emin.
Sadece rahat etmek isteyen çabalamak istemeyen biri.
Ben erkek olarak zaten Üstüme düşeni yapacağım ama hep ben hep ben olur mu onunda çaba göstermesi gerekmez mi diyor

Evlenmeden ne arsa almasi ya. Kadin resmen kullaniyor. Arsayi aldirip ortadan yok olacak sanki. Kardesin neye guvenip alacak. Kadinin hissesini odemek niye?

Başkasıyla görüştüğüne emin değil ama ne zaman evlilik laf açılsa ben dulum çalışamam nafaka ile geçiniyorum zaten eğer erkeksen sen topla bizi Yanyana diyormuş kadın.
Kadın bildiğin yiyici abini kurtarın elinden yoksa neyı var neyı yok alır sonra ortada bırakır. Kadın hem aldığı nafakadan olmak istemiyor hemde abini yemek istıyor yani dıkkat edin. Aman çocugunun rızkını o kadına kaptırmayın yazık gunah.

Evlenmeden ne arsa almasi ya. Kadin resmen kullaniyor. Arsayi aldirip ortadan yok olacak sanki. Kardesin neye guvenip alacak. Kadinin hissesini odemek niye?
Kadın arsa beğendim Demiş.
Kardeşimde beğendiysen ortak alabiliriz tapuya ortak isim yazılır evlenince de beraber ikinizin olur yine anlamında Demiş tabi.
Kadın bunun üstüne vay efendim yarısını sen ödersin dedin bana bunu nasıl dersin biz senle evlensek maddi konularda zorluk çekeriz. Sen erkeksin Parasını sen ödemelisin vs vs Demiş.

Oğlu umrunda bile değil. Kaç aydır o ne yapıyor diyorum onu bırak sen mevzuya bak kıs arkadaşımla şöyle oldu diye hemen onu anlatmaya Başlıyor.

Oğlu umrunda bile değil. Kaç aydır o ne yapıyor diyorum onu bırak sen mevzuya bak kıs arkadaşımla şöyle oldu diye hemen onu anlatmaya Başlıyor.
Allah akıl fikir versin koca adam önce oğlunu düşünmesı lazım. Illa kadından bır darbe mı yemesı lazım kı aklı basına gelsın. Kadın ıyı nıyetlı olsa aılesıyle tanıstırır eclenme hayalı falan kurar ama bunun derdi mal mülk ve abın bunu gormuyor mu sanki 20 yasında gözü açılmamıs delıkanlı gibi davranıyor.

abıne kadın mı yok ya. hayat müşterek kadında calısssın yanı abın alacak arsayı ona verecek kadın sonra shutu cekecek. bıde bu devırde ınsan kendı cocuguna zor bakarken abin salaklık edıp elalemın ıkı cocugunun sorumlulugunu alıp basına bela etmesın.
kadın cok dişli belli yanı abin cok ezilir.
yol yakınken at gözlüklerini cıkarsın.

Kadında bazen diyormuş benim neyime bu aşk bu yastan sonra vs vs diye ama çok seviyorum bırakamıyorum diyormuş. Alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi sözcüklerine boğuyormuş.

Niyeti kotu ankamadin mi? Evlenmeden arsanin parasini odetmek sacma. Hadi evli olsalar neyse. Kadinin boyle birseyi teklif etmesi abes.
Ben kadinda iyi niyet goremedim. Ben 12 yillik esimden ayrildim. Bosanirken onu hic tanimadigimi fark ettim. Uzerindeki tum herseyi baskasina devretmisti. Insan o kadar yillik esine guvenemiyor kardesiniz internetten dogru durust tanimafigi birine nasil guveniyor onu anlamadim. Arsa alacaksa alsin kendi uzerine yapsin kendi de odesin. Daha evlenmeden ne arsasi? Evlenecegi ne malum? Hadi evlendi diyelim iki gun sonra arsanin parasini odettikten sonra bosanmayacagi ne malum? Kadin hakkinda dogru durust birsey bile bilmiyorsunuz.

Kadın zaten evliliğe yanaşmıyor. Ne zaman evlilik konusu açılsa gerginlik ve kavgalar başlıyormuş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…