- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Kardeşime para vermiyor. Kardeşimin onun yanına gitmesi bile masraf amao zaman adamın nafakasını kardeşinizle yiyecek ve kardeşinizle gayri meşru ilişki yaşayacak. hiç tasvip etmiyorum
Gel de erkeklere anlatOrtada böyle dolanciri çok onun için demiyorum ama bu devirde kimseye güven yok karisi değil bişey değil cocugunun rizkini başkasına yedirmesin
Söylüyorum benzer şeyleri hep söyledim ama hiç söylememişim gibi davranıyor. O kadar sinir oluyorum kiYorumları abinize okuyuncada anlamazsa günah sizden gider. Yarın öbür gün ayrılırlar, arsadan da olur.
Abinizin dolandırılası gelmiş demekki.Söylüyorum benzer şeyleri hep söyledim ama hiç söylememişim gibi davranıyor. O kadar sinir oluyorum ki
anladım o zaman bu iki adamın da parasını yeme derdinde. kendisini çok takdir ettim zira biz kadınlar çoğu zaöan öz be öz nikahlı kocamızın parasını yiyemiyoruz.Kardeşime para vermiyor. Kardeşimin onun yanına gitmesi bile masraf ama
O da olabilir de pek ihtimal vermiyor kardeşim.Daha ortada fol yok yumurta yok geçip böyle birşey söylemesi çok saçma üzerine bir de verdiği tepki çok çok saçma.. Bence hiç bulaşmasın malesef devir kötü belki de arsayi uzerine yapip kardesinizi de ortada birakacak veya başka konuştukları var ki ailesine akrabasina konuştugu biri olduğunu soylemiyor..
Okuttum Birazını okudu. Link gönderdim.Abiniz okuyorsa diyin ki bak burda birsürü kadın yazıyor. Hiçbirisi sevgilisinden arsa falan istemiyor.
Bi düşünsün bakalım bu kadın neden istiyor?
Düşün yani hoca nikahı yapalım Demiş.anladım o zaman bu iki adamın da parasını yeme derdinde. kendisini çok takdir ettim zira biz kadınlar çoğu zaöan öz be öz nikahlı kocamızın parasını yiyemiyoruz.
Kadın bildiğin yiyici abini kurtarın elinden yoksa neyı var neyı yok alır sonra ortada bırakır. Kadın hem aldığı nafakadan olmak istemiyor hemde abini yemek istıyor yani dıkkat edin. Aman çocugunun rızkını o kadına kaptırmayın yazık gunah.Başkasıyla görüştüğüne emin değil ama ne zaman evlilik laf açılsa ben dulum çalışamam nafaka ile geçiniyorum zaten eğer erkeksen sen topla bizi Yanyana diyormuş kadın.
Kadın arsa beğendim Demiş.Evlenmeden ne arsa almasi ya. Kadin resmen kullaniyor. Arsayi aldirip ortadan yok olacak sanki. Kardesin neye guvenip alacak. Kadinin hissesini odemek niye?
Oğlu umrunda bile değil. Kaç aydır o ne yapıyor diyorum onu bırak sen mevzuya bak kıs arkadaşımla şöyle oldu diye hemen onu anlatmaya Başlıyor.Kadın bildiğin yiyici abini kurtarın elinden yoksa neyı var neyı yok alır sonra ortada bırakır. Kadın hem aldığı nafakadan olmak istemiyor hemde abini yemek istıyor yani dıkkat edin. Aman çocugunun rızkını o kadına kaptırmayın yazık gunah.
Allah akıl fikir versin koca adam önce oğlunu düşünmesı lazım. Illa kadından bır darbe mı yemesı lazım kı aklı basına gelsın. Kadın ıyı nıyetlı olsa aılesıyle tanıstırır eclenme hayalı falan kurar ama bunun derdi mal mülk ve abın bunu gormuyor mu sanki 20 yasında gözü açılmamıs delıkanlı gibi davranıyor.Oğlu umrunda bile değil. Kaç aydır o ne yapıyor diyorum onu bırak sen mevzuya bak kıs arkadaşımla şöyle oldu diye hemen onu anlatmaya Başlıyor.
Kadında bazen diyormuş benim neyime bu aşk bu yastan sonra vs vs diye ama çok seviyorum bırakamıyorum diyormuş. Alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi sözcüklerine boğuyormuş.Allah akıl fikir versin koca adam önce oğlunu düşünmesı lazım. Illa kadından bır darbe mı yemesı lazım kı aklı basına gelsın. Kadın ıyı nıyetlı olsa aılesıyle tanıstırır eclenme hayalı falan kurar ama bunun derdi mal mülk ve abın bunu gormuyor mu sanki 20 yasında gözü açılmamıs delıkanlı gibi davranıyor.
Niyeti kotu ankamadin mi? Evlenmeden arsanin parasini odetmek sacma. Hadi evli olsalar neyse. Kadinin boyle birseyi teklif etmesi abes.Kadın arsa beğendim Demiş.
Kardeşimde beğendiysen ortak alabiliriz tapuya ortak isim yazılır evlenince de beraber ikinizin olur yine anlamında Demiş tabi.
Kadın bunun üstüne vay efendim yarısını sen ödersin dedin bana bunu nasıl dersin biz senle evlensek maddi konularda zorluk çekeriz. Sen erkeksin Parasını sen ödemelisin vs vs Demiş.
Kadın zaten evliliğe yanaşmıyor. Ne zaman evlilik konusu açılsa gerginlik ve kavgalar başlıyormuş.abıne kadın mı yok ya. hayat müşterek kadında calısssın yanı abın alacak arsayı ona verecek kadın sonra shutu cekecek. bıde bu devırde ınsan kendı cocuguna zor bakarken abin salaklık edıp elalemın ıkı cocugunun sorumlulugunu alıp basına bela etmesın.
kadın cok dişli belli yanı abin cok ezilir.
yol yakınken at gözlüklerini cıkarsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?