Konu erkek kardeşim

Hayır evlenmek istemiyor kadın.
Evlenmeden alalım beraber tapuya ortak isim yazdıralım Demiş kardeşim o sana Biçim istek erkek olarak Sen almalısın yarısını bana nasıl yüklersin Demiş.
Evlenmeden ortak mal almak ne alaka?

Ben anlamadim?

Anam degil babam.degil
Internette tanistigim adam/kadinla neden ortak olayiim?

Askmis.pehhh..

Kadin sacmaliyor

Ama kardesin de biraz saf gibi.

Ebeveyn olmuş insanlar daha dikkatli, mantıklı davranmalı. Sadece tutkuyla yol alınmaz.
Neyse ki sorguluyor o da bir şey, umarım gerekeni yapar kardeşiniz.
Hiçbirşey yapacağını sanmıyorum çünkü bu yorumların bi kısmını okudu ve malesef hala güvenmek istiyor

Ya öyle ya da kadının çevrenden biri görüp eski eşine söylemesin ya da adı çıkmasın diye de Olanilir.

Biz kadınların kaderi mi diyelim ne diyelim bilemedim.
Allah yardımcısı olsun
Kardeşimde basen Başkalarıyla da görüşüyor mu bilmiyorum diyor onunda benzer şüpheleri olmuş ama emin olamaz ki

Kardeşimde kendini sorguluyor. Bugün bana diyor ki acaba ben mi Hatalı yaklaşık sergiliyorum.

Kardeşim malesef turlu duyuyor ve vazgeçemiyor.
Kadının 1,5 senede maddi talebi olmamış. Ilk kez böyle bi konu geçiyor.

Evlenmeden ortak mal almak ne alaka?

Ben anlamadim?

Anam degil babam.degil
Internette tanistigim adam/kadinla neden ortak olayiim?

Askmis.pehhh..

Kadin sacmaliyor

Ama kardesin de biraz saf gibi.
Kadının kötüniyetli OLdupunu hissediyorum ama kardeşim ikna olmak istemiyor ne yazık ki

Her kadına böyle değil buna aşırı bi tutku duymuş
Bence gözünü açın ne varmiski o kadinda bu kadınlar kulübünde çok gördük bu olayı erkeklere nekadar iyi ve merhametli davranirsan okadar degersizlesiyorsun bi kadın ne kadar fena olursa okadar değerli bence buda böyle bu erkekler gerçekten değişik ben 6 yıllık evliyim daha eşime banada şunu al tapuyu üstüme yap demedim

Buradan şunu çıkartmamız lazım. Artık onur haysiyet diye bir şey kalmamış maalesef.
Iki çocukla kadın hala keyif peşinde...birde ne koparırım derdinde.
Çalışayım kimsenin (eski kocası tabiki para verecek) parasına puluna ihtiyacım yok demiyor. Hayat bu gibi kadınlara ne kadar gülüyor yaaa birde böyle saf, temiz insanları buluyorlar ya deliriyorum.

Ya zaten erkekler naif Kadınlara yapmıyor öylr Şeyler illa Cadı olacaksın

Saf temiz insanların kabahati biryerde de.
Öyle değil mi ?
Dünya kadar kadın var. Erkeklerde hareket serbestisi var. Kendine uygun birini seçmediği için ben kardeşime kızıyorum. Diğer onursuza kızmaya hakkım yok. O kadın zaten çocuklarından utanmıyorsa bizlerden hiç utanmaz.

hakkaten layığı düşmüyor. sorsan baksan kadın dünya güzeli filan da değildir ha

Ne diyim, ya inşallah biz yanılıyoruzdur ya da karşısındaki insandan emin olacağı bir durum yaşar umarım daha ileriye adım atmadan.
Bu kadar kişi yanılıyor olamayız bence.
Zaten kendisine üzülmüyorum çünkü kendine üzülmeyen insana ben hiç üzülmem çocuğa üzülüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…