- 29 Nisan 2013
- 16.167
- 31.001
- 798
- Konu Sahibi Madamgonca
-
bıraksın abinde baska bırını buldumu o kadını unutur. çivi çiviyi söker hesabıKadın zaten evliliğe yanaşmıyor. Ne zaman evlilik konusu açılsa gerginlik ve kavgalar başlıyormuş.
Evet ve kadını sorabileceği kimse de yok.Niyeti kotu ankamadin mi? Evlenmeden arsanin parasini odetmek sacma. Hadi evli olsalar neyse. Kadinin boyle birseyi teklif etmesi abes.
Ben kadinda iyi niyet goremedim. Ben 12 yillik esimden ayrildim. Bosanirken onu hic tanimadigimi fark ettim. Uzerindeki tum herseyi baskasina devretmisti. Insan o kadar yillik esine guvenemiyor kardesiniz internetten dogru durust tanimafigi birine nasil guveniyor onu anlamadim. Arsa alacaksa alsin kendi uzerine yapsin kendi de odesin. Daha evlenmeden ne arsasi? Evlenecegi ne malum? Hadi evlendi diyelim iki gun sonra arsanin parasini odettikten sonra bosanmayacagi ne malum? Kadin hakkinda dogru durust birsey bile bilmiyorsunuz.
Bence kötü niyetli OLdupunu düşünüyorum ana kardeşim o kadar gözü kör olmuş ki illa da iyiniyet ve temizlik Arıyor bu durumun.Biz buradan kadinin kotu niyetli oldugunu anladik. Kardesin anlamadi mi? Gerci mum dibine karanlik derler. Ille bir kazik mi yemesi lazim? Umarim kardesin gozlerini erken acar.
Ben bir arkadaşımla tanıştırdım istemedi. O kadına aşıkmış.bıraksın abinde baska bırını buldumu o kadını unutur. çivi çiviyi söker hesabı
Bir de yukarda da yazmıştım. Sanırım kadının alkol sorunu var. Normalde çok ciddi bir kadınmış ama haftada 2-3 kez alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi aşk sözcüklerine boğuyormuş.Biz buradan kadinin kotu niyetli oldugunu anladik. Kardesin anlamadi mi? Gerci mum dibine karanlik derler. Ille bir kazik mi yemesi lazim? Umarim kardesin gozlerini erken acar.
Neden kardesin bitirmiyor bu iliskiyi? Gerci iliski bile denmez. Olmayacagi belli. Sadece vakit kaybi. Deger veren seven oyalamaz. Internetten insan tanidigi birine ne kadar guvenir ki?Evet ve kadını sorabileceği kimse de yok.
Hakkında hiçbşy bilmiyor. Ortak tanıdıkta yok malum internetten tanıyınca.
Ki kadın zaten evliliğe yanaşmıyor. Evlilikte bahsedince kavgalar gerilmeler Başlıyor.
Kardeşimde neden böyle yapıyor bunları konuşmamış gerekmez mi ilerisini diyor
Kardesiniz su an boslukta saniyorum. Karsisinda baska biri olsaydi bu kisiye bu kadar saplanmazdi. Annem derki insan cekecegi çileye aşık olurmuş. Kardesinizinki o hesap sanirim.Bir de yukarda da yazmıştım. Sanırım kadının alkol sorunu var. Normalde çok ciddi bir kadınmış ama haftada 2-3 kez alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi aşk sözcüklerine boğuyormuş.
Seçip tutku duyduğu için bitiremiyorum.Neden kardesin bitirmiyor bu iliskiyi? Gerci iliski bile denmez. Olmayacagi belli. Sadece vakit kaybi. Deger veren seven oyalamaz. Internetten insan tanidigi birine ne kadar guvenir ki?
Bilemiyorum artıkKardesiniz su an boslukta saniyorum. Karsisinda baska biri olsaydi bu kisiye bu kadar saplanmazdi. Annem derki insan cekecegi çileye aşık olurmuş. Kardesinizinki o hesap sanirim.
Evet çok basit geldi bana daSanki tektaş beğeniyor. Madem bütün arsa parasını kardeşin karşılayacak kendi üzerine alsın tapuyu.
Kadın tehlikeli geldi bana.
bu kadının müridi olmak istiyorum:)Düşün yani hoca nikahı yapalım Demiş.
Hem nafaka alacak diğer taraftan hem de hoca nikahlı Eş
Allah korusun ya :)bu kadının müridi olmak istiyorum:)
Erkeksen alacaksın da geçindireceksin de Demişhayat müşterek evet arsa istemek nedir ilerde bakarsın olur
ama imdiden istemesi saçma kadına ödetmek niye kötü olsun hayat müşterek
sonuçta ilerde ne olacağı belli olmaz şimdi insan babasına güvenemiyor bence uzak kalsın
ağzı yanmış bikere bidaha bulaşmasın kaç kişi çıkar karşısına...
MalesefKardesiniz kor gibi..
Eee?Su an yedigi lokmayi 2 cocugunun BABA si sagliyor!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?