Konu erkek kardeşim

Biz buradan kadinin kotu niyetli oldugunu anladik. Kardesin anlamadi mi? Gerci mum dibine karanlik derler. Ille bir kazik mi yemesi lazim? Umarim kardesin gozlerini erken acar.

Evet ve kadını sorabileceği kimse de yok.
Hakkında hiçbşy bilmiyor. Ortak tanıdıkta yok malum internetten tanıyınca.

Ki kadın zaten evliliğe yanaşmıyor. Evlilikte bahsedince kavgalar gerilmeler Başlıyor.
Kardeşimde neden böyle yapıyor bunları konuşmamış gerekmez mi ilerisini diyor

Biz buradan kadinin kotu niyetli oldugunu anladik. Kardesin anlamadi mi? Gerci mum dibine karanlik derler. Ille bir kazik mi yemesi lazim? Umarim kardesin gozlerini erken acar.
Bence kötü niyetli OLdupunu düşünüyorum ana kardeşim o kadar gözü kör olmuş ki illa da iyiniyet ve temizlik Arıyor bu durumun.

Bir de yukarda da yazmıştım. Sanırım kadının alkol sorunu var. Normalde çok ciddi bir kadınmış ama haftada 2-3 kez alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi aşk sözcüklerine boğuyormuş.

Neden kardesin bitirmiyor bu iliskiyi? Gerci iliski bile denmez. Olmayacagi belli. Sadece vakit kaybi. Deger veren seven oyalamaz. Internetten insan tanidigi birine ne kadar guvenir ki?

Bir de yukarda da yazmıştım. Sanırım kadının alkol sorunu var. Normalde çok ciddi bir kadınmış ama haftada 2-3 kez alkol Alıp Kardeşimi arayıp sevgi aşk sözcüklerine boğuyormuş.
Kardesiniz su an boslukta saniyorum. Karsisinda baska biri olsaydi bu kisiye bu kadar saplanmazdi. Annem derki insan cekecegi çileye aşık olurmuş. Kardesinizinki o hesap sanirim.

Neden kardesin bitirmiyor bu iliskiyi? Gerci iliski bile denmez. Olmayacagi belli. Sadece vakit kaybi. Deger veren seven oyalamaz. Internetten insan tanidigi birine ne kadar guvenir ki?
Seçip tutku duyduğu için bitiremiyorum.
Zaten birkaç kez ayrıldı ben şahidim. Ama kasın bırakması Israrla yine aradı ve hayatına girdi

Sanki tektaş beğeniyor. Madem bütün arsa parasını kardeşin karşılayacak kendi üzerine alsın tapuyu.

Kadın tehlikeli geldi bana.

hayat müşterek evet arsa istemek nedir ilerde bakarsın olur
ama imdiden istemesi saçma kadına ödetmek niye kötü olsun hayat müşterek
sonuçta ilerde ne olacağı belli olmaz şimdi insan babasına güvenemiyor bence uzak kalsın
ağzı yanmış bikere bidaha bulaşmasın kaç kişi çıkar karşısına...

Erkeksen alacaksın da geçindireceksin de Demiş

10 yıllık kocama arsa al da üstüme yap demedim ya hu. Bu nasıl bir terbiyesizlik, nasıl bir basitliktir? Bu kalitede bir bayanla nasıl olacak kardeşiniz? Resmi nikah olmasın ki nafaka almaya devam etsin eşinden, değil mi? Bu da mı midesini bulandırmıyor kardeşinizin? Bu kadın gerçekten de yolunacak kaz arıyor. Dini nikahı kabul edebilecek bir yapıda madem kardeşiniz bol bol dua etsin bu kadından kurtulmak için. Kendi çocuğu madem anne sevgisi göremiyor, üvey anne zulmü de görmesin. Bana bile hiç güven vermiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…