- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Seninle evlenirsem eski esten gelen nafaka gider. Hoca nikahı yapalım bile Demiş.Kardesine söyle sakin bi hata yapmasin!!! O kadin baya baya tehlikeli yok o evi begendim erkek ödencek illa demesii cok sacma bi durum... bence o kadindan ayrilsin daha düzgüb biriyle iliskileri olsun gercekten sevseydi kardesinden tapusundan ortak ödemeye razi gelirdi bence o kadin calismaya niyeti yok ve aileleri tanistirmamis onun yapacagi plani tapuyu aldiktan sonra kardesini sepetlemek gibi bi niyeti var yol yakindan ayrilsin böyle kadindan kork derim....
Tecavüz değil de aralarında zaten özel iliskiler Yaşanmıştecavüz iftirası atarsa artık damat koğuşunda güzel gülüşlü abilerle muhatap olur. bir sürü de tazminat öder. üzülür müyüm hayır. ama sen üzülürsün konu sahibi. abini iyice uyar
Evet bir Erkeğin zaten düzgün kadın seçememesine çok kızıyorum. Kadınların hareket serbestisi uok bu konuda o Yüzden talihsiz evlilikler yapabiliyorlar ama erkeklere kızıyorum.Bizim eski komşumuzun oğlu var,engelli çocuğu oldu. Çocuğun annesi bırakıp gitti çocuğu. Bir kaç yıl sonra tekrar evlendi, bir melekle evlendi. Evlendiği kızın kendi çocuğu da vardı. Ama o engelli çocukla da öyle güzel ilgileniyor ki. Böyle güzel insanlar da var yani.
Arıza tipleri aramak neden?
Eğer aklı basında bi adam olsa yapardım ama bunu sana yapsam seninde basın yanar Allah korusun :)Allaaahımmm ne kadınlar var ne şanslılarBöyle erkekler bi bize denk gelmiyor
Bana yap kız, kardeşini
Şaka bi yana da kardeşin Esra Erol'u fln izlesin bi süre. Ne tür insanlar var böyle dolandırıcı. Allah aşkına açsın gözlerini, çocuk desek çocuk değil cahil desek cahil değil.
Kadın da kardeşin de ayrılmak istemiyor.İkisinin de iyi kotu bir düzenleri ,coluk cocuklari zaten var .Bu şekilde sürdürmelerine engel ne? Yaşasinlar duygularını ,illaha evlenmeleri mi gerekiyor?Ayrılamıyor.
Birkaç kez ayrıldı bu seferde kadın içip içip aramış seni seviyorum Bırakma beni vs diye
Bahsettigimiz guruh zaten bir ayda bana birsey al demiyor ince ince guven sonrasi olaylar bas gosteriyorKardeşim malesef turlu duyuyor ve vazgeçemiyor.
Kadının 1,5 senede maddi talebi olmamış. Ilk kez böyle bi konu geçiyor.
Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
Çocuğuna ne kadar düşkün bir baba bilmiyorum. Fakat benim tavsiyem; çocuğunu ihmal etmemeye özen göstersin. Özellikle şehir dışı, böyle bir ikişki hiçbir şey değilse, boş zamanından bayağı bir alacaktır.Evet bir Erkeğin zaten düzgün kadın seçememesine çok kızıyorum. Kadınların hareket serbestisi uok bu konuda o Yüzden talihsiz evlilikler yapabiliyorlar ama erkeklere kızıyorum.
Kadın dün akşam kardeşime Demiş ki " ailem evlenirsen nafakan kesilecek dedi bilgin var mı bundan " Demiş.
Yani ailesi üzerinden nafaka konusunu söylüyor. Hani ailesi düşünmüş gibi.
Bariz soyguncu işte arsayı aldırıp ortadan kaybolacak iki çocuklu bir kadın önce düzen kurmayı düşünür arsayı tarlayı değilMerhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
Kardeşimin ilk evliliğine zaten evlilik denemez.Kadın da kardeşin de ayrılmak istemiyor.İkisinin de iyi kotu bir düzenleri ,coluk cocuklari zaten var .Bu şekilde sürdürmelerine engel ne? Yaşasinlar duygularını ,illaha evlenmeleri mi gerekiyor?
Kardeşimi geçtim Yeğenim için üzülüyorum. Kendi annesi zaten Rahatsızlığı dolasıyla annelik yapamıyor.Bahsettigimiz guruh zaten bir ayda bana birsey al demiyor ince ince guven sonrasi olaylar bas gosteriyor
Simdi kadinada cok bir sey diyemez insan gercekten duzgun iliski kurayim ailem olsun vb dusunen bir kadindir eski este mal mulk davalarinda cok cekmistir tepkisel yaklasmistir belkide kardesinizle iliskisindede temkinli yaklasimdadir onuda bilemeyiz en iyi kardesiniz tanir okurken tek sevmedigim kardesinizi hic ortak alanina sokmayisi tanistirmayisi vs
Bence sizde cok takilmayin 38 yas kucuk bir yas degil az cok bazi seyleri tahmin ediyordur inatla kendi bildigini okuyacaksa okusun dusersede kendi duser sonucta herkesinde hayatini koruma altinda tutamiyoruz bazilarinin yasmasi gerekenler oluyor anlattiginiz hanim cok guvenilir degil daha kardesinizde ben guveniyorum diyorsa birakin guvensin
Arsayı beğendim Demiş ortada evlilik yok bşy yok kardeşimde o zaman İkimiz alabiliriz tapuda ortak isim yazar deyince kadın da nasıl olur sen bana yarısını sen karşıla diye nasıl dersin sen erkeksin almalısın yoksa ilerde para konusunda senle sorun yasarız DemişAtaerkil kafa yapısına sahip bir kadın bence. Yani arsayı benim üstüme yap demiyordur. Sen bunu al diye kardeşinize söylemiştir. O sebeple paragöz olduğunu düşünmedim.
Siz kadının nafaka kesilmesin diye kardeşimizden kimselere bahsetmedigini düşünüyorsunuz galiba. Anlatımınız bence okuyan kişiye bunu anlatıyor. Ancak, ataerkil kafada bir kadın ise ve ustune ikiz kiz çocuk annesi ise sevgilim var diye ortalarda dolaşmaması kardeşinizi kimselere söylememesi normal geldi. Hele eski eş kişisi nasıl birı ne düşünür nasıl hareket eder bilemiyoruz. Adam ikiz kızlarının başka bir adamla hele ergenliğe girmek üzere oğlan çocuğu olan bir adamla yaşamasını istemez bence.
Çocuk annesiyle görüşmüyor.Çocuğuna ne kadar düşkün bir baba bilmiyorum. Fakat benim tavsiyem; çocuğunu ihmal etmemeye özen göstersin. Özellikle şehir dışı, böyle bir ikişki hiçbir şey değilse, boş zamanından bayağı bir alacaktır.
Annesi ciddi psikolojik rahatsızlık geçirdi diyorsunuz. Psikolojik rahatsızlıkların kuvvetli genetik geçişi var. Bir de çocuğun bunlara şahit olarak öğrenmesi var.
Kendimden, annemden, dedemden biliyorum. İkisi de ciddi psikolojik buhran geçirmiş bizimkilerin zamanında. Kendimde de eserlerini görüyorum kimi zaman. Çünkü çocukluğum annemin depresyonunu, 1’e kadar uyumasını, bize şefkatsizliğini ve kopukluğunu izleyerek geçti. Ve çocukken yaşayıp gittiğin şeylerin acısı, yetişkinlikte çıkıyor.
Bu durumda, bir de boşanmış bir ailede çocuğun büyük şefkate ihtiyacı var. Ancak büyük bir sevgi tamir edebilir yaralarını.
Kardeşinin doğruları kendine. Kendi hayatı. Ancak bu sırada çocuğunun çocukluğunu gözden kaçırmasamasını tavsiye ederim. Zira ancak bu yaşlarda iletişim kurabilir onunla ve bu zamanlarda iyileştirebilir.
Düzeni var zaten kadınınBariz soyguncu işte arsayı aldırıp ortadan kaybolacak iki çocuklu bir kadın önce düzen kurmayı düşünür arsayı tarlayı değil
Kardeşim kendine uygun biriyle evlenmek ve bir çocuk sahibi daha olmak istiyor.Anlamıyorum yani şu resme bakıyorum 2 kız - 1 oğlan çocuk neden bir arada yaşamak zorunda kalsınlar. Yazık onlara üvey baba üvey anne ile yaşamak hiç kolay olmaz. Hani taraflardan biri çocuksuz olur ya da çocuğu olur ama diğer evebeyn de olur düşünülür. Çocuklar çok kabalık. Kızların yaşını yazmamışsıniz ama çocuk 2-3 yıla ergenliğe girecek. O süreçte yanlizlasacak ic Yani bu çift evlilik için uygun değil bence.
Ayrica kardeşinizide Müge anlı izlemeye davet ediyorum. Tutkularınin esiri olup çok para kaptıran damat var.
Evlenirse bir de eski kocanın çocukları isteme Hakkı da var.Süresiz nafaka kalkmalı cidden. Böyle ahlaksız bir düşünce tarzı olamaz. Hanımefendi şimdilik resmi nikah düşünmüyormuş, imam nikahı olabilirmiş. Bak sen ya?
Izleyeceğim :)))Dun bi animasyon izledim shark tale diye, lola diye bi hatun balik vardi.
Onun icin sarki yapmislar, bence bu anlattiginiz kadina cok uyuyor.
She's super bad, dangerous.. she is a gold digger
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?