Konu erkek kardeşim

Seninle evlenirsem eski esten gelen nafaka gider. Hoca nikahı yapalım bile Demiş.

Evet bir Erkeğin zaten düzgün kadın seçememesine çok kızıyorum. Kadınların hareket serbestisi uok bu konuda o Yüzden talihsiz evlilikler yapabiliyorlar ama erkeklere kızıyorum.

Kadın dün akşam kardeşime Demiş ki " ailem evlenirsen nafakan kesilecek dedi bilgin var mı bundan " Demiş.
Yani ailesi üzerinden nafaka konusunu söylüyor. Hani ailesi düşünmüş gibi.

Eğer aklı basında bi adam olsa yapardım ama bunu sana yapsam seninde basın yanar Allah korusun :)

Instagramda Tesadüfen bulmuş kasın onu bulmuş. Direk numarasını istemiş buluşmuşlar vs öyle Başlamış.

Ayrılamıyor.
Birkaç kez ayrıldı bu seferde kadın içip içip aramış seni seviyorum Bırakma beni vs diye
Kadın da kardeşin de ayrılmak istemiyor.İkisinin de iyi kotu bir düzenleri ,coluk cocuklari zaten var .Bu şekilde sürdürmelerine engel ne? Yaşasinlar duygularını ,illaha evlenmeleri mi gerekiyor?

Kardeşim malesef turlu duyuyor ve vazgeçemiyor.
Kadının 1,5 senede maddi talebi olmamış. Ilk kez böyle bi konu geçiyor.
Bahsettigimiz guruh zaten bir ayda bana birsey al demiyor ince ince guven sonrasi olaylar bas gosteriyor

Simdi kadinada cok bir sey diyemez insan gercekten duzgun iliski kurayim ailem olsun vb dusunen bir kadindir eski este mal mulk davalarinda cok cekmistir tepkisel yaklasmistir belkide kardesinizle iliskisindede temkinli yaklasimdadir onuda bilemeyiz en iyi kardesiniz tanir okurken tek sevmedigim kardesinizi hic ortak alanina sokmayisi tanistirmayisi vs

Bence sizde cok takilmayin 38 yas kucuk bir yas degil az cok bazi seyleri tahmin ediyordur inatla kendi bildigini okuyacaksa okusun dusersede kendi duser sonucta herkesinde hayatini koruma altinda tutamiyoruz bazilarinin yasmasi gerekenler oluyor anlattiginiz hanim cok guvenilir degil daha kardesinizde ben guveniyorum diyorsa birakin guvensin

Ataerkil kafa yapısına sahip bir kadın bence. Yani arsayı benim üstüme yap demiyordur. Sen bunu al diye kardeşinize söylemiştir. O sebeple paragöz olduğunu düşünmedim.

Siz kadının nafaka kesilmesin diye kardeşimizden kimselere bahsetmedigini düşünüyorsunuz galiba. Anlatımınız bence okuyan kişiye bunu anlatıyor. Ancak, ataerkil kafada bir kadın ise ve ustune ikiz kiz çocuk annesi ise sevgilim var diye ortalarda dolaşmaması kardeşinizi kimselere söylememesi normal geldi. Hele eski eş kişisi nasıl birı ne düşünür nasıl hareket eder bilemiyoruz. Adam ikiz kızlarının başka bir adamla hele ergenliğe girmek üzere oğlan çocuğu olan bir adamla yaşamasını istemez bence.

Çocuğuna ne kadar düşkün bir baba bilmiyorum. Fakat benim tavsiyem; çocuğunu ihmal etmemeye özen göstersin. Özellikle şehir dışı, böyle bir ikişki hiçbir şey değilse, boş zamanından bayağı bir alacaktır.

Annesi ciddi psikolojik rahatsızlık geçirdi diyorsunuz. Psikolojik rahatsızlıkların kuvvetli genetik geçişi var. Bir de çocuğun bunlara şahit olarak öğrenmesi var.

Kendimden, annemden, dedemden biliyorum. İkisi de ciddi psikolojik buhran geçirmiş bizimkilerin zamanında. Kendimde de eserlerini görüyorum kimi zaman. Çünkü çocukluğum annemin depresyonunu, 1’e kadar uyumasını, bize şefkatsizliğini ve kopukluğunu izleyerek geçti. Ve çocukken yaşayıp gittiğin şeylerin acısı, yetişkinlikte çıkıyor.

Bu durumda, bir de boşanmış bir ailede çocuğun büyük şefkate ihtiyacı var. Ancak büyük bir sevgi tamir edebilir yaralarını.

Kardeşinin doğruları kendine. Kendi hayatı. Ancak bu sırada çocuğunun çocukluğunu gözden kaçırmasamasını tavsiye ederim. Zira ancak bu yaşlarda iletişim kurabilir onunla ve bu zamanlarda iyileştirebilir.

Bariz soyguncu işte arsayı aldırıp ortadan kaybolacak iki çocuklu bir kadın önce düzen kurmayı düşünür arsayı tarlayı değil

Anlamıyorum yani şu resme bakıyorum 2 kız - 1 oğlan çocuk neden bir arada yaşamak zorunda kalsınlar. Yazık onlara üvey baba üvey anne ile yaşamak hiç kolay olmaz. Hani taraflardan biri çocuksuz olur ya da çocuğu olur ama diğer evebeyn de olur düşünülür. Çocuklar çok kabalık. Kızların yaşını yazmamışsıniz ama çocuk 2-3 yıla ergenliğe girecek. O süreçte yanlizlasacak ic Yani bu çift evlilik için uygun değil bence.

Ayrica kardeşinizide Müge anlı izlemeye davet ediyorum. Tutkularınin esiri olup çok para kaptıran damat var.

Süresiz nafaka kalkmalı cidden. Böyle ahlaksız bir düşünce tarzı olamaz. Hanımefendi şimdilik resmi nikah düşünmüyormuş, imam nikahı olabilirmiş. Bak sen ya?

Son düzenleme:
Dun bi animasyon izledim shark tale diye, lola diye bi hatun balik vardi.
Onun icin sarki yapmislar, bence bu anlattiginiz kadina cok uyuyor.
She's super bad, dangerous.. she is a gold digger

Kadın da kardeşin de ayrılmak istemiyor.İkisinin de iyi kotu bir düzenleri ,coluk cocuklari zaten var .Bu şekilde sürdürmelerine engel ne? Yaşasinlar duygularını ,illaha evlenmeleri mi gerekiyor?
Kardeşimin ilk evliliğine zaten evlilik denemez.
Kendisi bana artık bir düzen kurmak birine bu benim eşim demek istiyorum diyor.
Ve bir çocuğu daha olsun istiyormuş.

Kardeşimi geçtim Yeğenim için üzülüyorum. Kendi annesi zaten Rahatsızlığı dolasıyla annelik yapamıyor.
Annesi yok kısacası.
Durum böyleyken Baba'nın da olmaması onu da etkiler ister istenez.

Arsayı beğendim Demiş ortada evlilik yok bşy yok kardeşimde o zaman İkimiz alabiliriz tapuda ortak isim yazar deyince kadın da nasıl olur sen bana yarısını sen karşıla diye nasıl dersin sen erkeksin almalısın yoksa ilerde para konusunda senle sorun yasarız Demiş

Çocuk annesiyle görüşmüyor.
Kardeşim eski Eşiyle zaman zaman görüşüyor. Malum oğluyla ilgili bazı konularda anne olarak vs onlar veya onun ailesiyle iletişimi var.
Ancak kadın buna da karsı geliyormuş. " eski eşle görüşemezsin aradığında açmayacaksın " vs vs gibi

Kardeşim çocuğunu kendi farkında olmasa da ister istemez ihmal ediyor. Her hafta sonu bu Kadınla yani her hafta sonu il dışında.
Çocukta annanende dedede bazen babannede

Kardeşim kendine uygun biriyle evlenmek ve bir çocuk sahibi daha olmak istiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…