- 13 Ekim 2017
- 622
- 439
- 23
- 43
- Konu Sahibi Madamgonca
-
yok sonradan tecavüz etti dese napıcak kardeşinizTecavüz değil de aralarında zaten özel iliskiler Yaşanmış
Zorla otele götürmez ya da eve nereye gidiyorlarsa artıkyok sonradan tecavüz etti dese napıcak kardeşiniz
şimdi bak artık kadın beyanı esastır. kadın tecavüz etti desin. twittera yazsın. kardeşinizi döverek öldürebilirler hatta yeğeninize bile saldırabilirler. siz de nasibinizi alırsınız. o yüzden bu devirde erkeklerin bekar kalması lazım. malumunuz tanışmak için mesaj atan erkekler bile tacizci kabul ediliyor. yani abiniz daha delil sunamadan hayatını karartırlar. çünkü kadının beyanı esastır.Zorla otele götürmez ya da eve nereye gidiyorlarsa artık
Bilemem artık o kısmı.şimdi bak artık kadın beyanı esastır. kadın tecavüz etti desin. twittera yazsın. kardeşinizi döverek öldürebilirler hatta yeğeninize bile saldırabilirler. siz de nasibinizi alırsınız. o yüzden bu devirde erkeklerin bekar kalması lazım. malumunuz tanışmak için mesaj atan erkekler bile tacizci kabul ediliyor. yani abiniz daha delil sunamadan hayatını karartırlar. çünkü kadının beyanı esastır.
Elle tutulacak hiçbir yanı yok bu ilişkinin. Allab akıl fikir ve feraset versin.Bilemem artık o kısmı.
Bu arada ilk Tanışma için kadın mesaj atmış.
Instagramdan eklemiş sonra da kimsiniz demeye kalmadan telini istemiş. Telefon açmış hemen 2 hafta sonrada buluşmuşlar. Ilk yakınlaşmaları da 2. Buluşmada olmuş.
Kadındajş cesarete bakar mısın.
Kardeşimde diyor ki ona tektaş Alıp evlenme teklifi etsem mi
Bilemem artık o kısmı.
Bu arada ilk Tanışma için kadın mesaj atmış.
Instagramdan eklemiş sonra da kimsiniz demeye kalmadan telini istemiş. Telefon açmış hemen 2 hafta sonrada buluşmuşlar. Ilk yakınlaşmaları da 2. Buluşmada olmuş.
Kadındajş cesarete bakar mısın.
Kardeşimde diyor ki ona tektaş Alıp evlenme teklifi etsem mi
Peki oğlu ne düşünüyor? Ne istiyor?Kardeşim kendine uygun biriyle evlenmek ve bir çocuk sahibi daha olmak istiyor.
Evet anneyle görüşmüyor. Anneyle görüşse ayrı bir üzüntü kaynağı.Elle tutulacak hiçbir yanı yok bu ilişkinin. Allab akıl fikir ve feraset versin.
Ama çocuk için daha özenli olmasını tavsiye edin. Hafta içi çalışıyor, haftasonu şehir dışında. Büyüklerin çocuğun yanında olması güzel ama kaçırmasın bari bu zamanlarını. Anne baba figürü önemli onun hayatında. Sonuçta arkadaşları hep aileleriyle. Bu konuda eksik bırakmamaya çalışmalı normal bir babadan daha özverili bir şekilde. Çünkü anneyle görüşmüyor diyorsunuz.
Oğlunun bilgisi yok.Peki oğlu ne düşünüyor? Ne istiyor?
Kardeşim ilk evliliğinde pek evlilik hayatı yasamayamadı o Yüzden mutlu bir evlilik özlemi çekiyor. Içinde ukde kalmış.Oncelikle kardesi bebekken 3 defa havaya atip iki defami tutunuz yoksa genel olarak cok ozur dileyerek yazicam boyle salakmidir??
İki kiz cocugu olan bosanmis AKLİ BASİNDA hicbir kadin bu kadar cesaretli olmaz olamaz hemen ilk adimmlar hemen telefonla irtibatlar 2. Defada cinsel yakinlasmalar imam nikahiyla yasariz resmiyede bakariz demeler sizin kardesiniz delirdi heralde yrn istedigi bise olmadi diyelim kiz cocuguma bise yapti pedofili bu adam dese aklanana kadar karakoldan cikipta cezaevine gitmek kismet olmaz yedigi dayagin haddi hesabi olmaz akilmi edemiyor
Bu isler artik ciddi cetelesmeli mevzular kamera goruntuleri santajlar olumler vs donuyor caktirmadan kadini bir arastirin derim kimdir neyin nesidir ha kardesin israrla istiosa birak patlatsin hanim abla yuzugu poposunda
Ayrica cocuk istiyor kardesim demissiniz evlenseler 3 cocuk yemesi giyimi,okumasi hastaligi hakikaten aklen noksan falanmi manyak parami kazaniyor bir tane daha istiyor
goncacim abinizin bu tavrını çok saçma buldum. Çocuğun hayatını kökten değiştirecek bir şeyi zamanı gelince pedagog eşliğinde söylerim ile örtbas etmek hiç doğru değil. Önce bir düşünsün kaç yıl sonra evlenirim oğlum kaç yaşında olur vs ona göre alıştıra alıştıra anlatsın madem. Çocuğa sindirmek için fırsat verin. Üstüne belki çocuk da ister. Bilemiyorum. Abiniz tek başına değil oğlu ile yaşıyor. Kararlarına onu da ortak etmeli.Oğlunun bilgisi yok.
Gercekten iş ciddiye binerse pedagog eşliğinde evleneceğimi söyleyeceğim dedi.
Bir de şöyle bir Şüphe de duyuyor. Acaba benimle bu kadar hızlı olan bir kadın baska erkeklerle de yasamış mıdır aynısını ya da yaşıyor mudur diye düşünüyor. Çünkü kadın devamlı sen benim için özelsin senden başka sevgilim olmadı diyormuş.Oncelikle kardesi bebekken 3 defa havaya atip iki defami tutunuz yoksa genel olarak cok ozur dileyerek yazicam boyle salakmidir??
İki kiz cocugu olan bosanmis AKLİ BASİNDA hicbir kadin bu kadar cesaretli olmaz olamaz hemen ilk adimmlar hemen telefonla irtibatlar 2. Defada cinsel yakinlasmalar imam nikahiyla yasariz resmiyede bakariz demeler sizin kardesiniz delirdi heralde yrn istedigi bise olmadi diyelim kiz cocuguma bise yapti pedofili bu adam dese aklanana kadar karakoldan cikipta cezaevine gitmek kismet olmaz yedigi dayagin haddi hesabi olmaz akilmi edemiyor
Bu isler artik ciddi cetelesmeli mevzular kamera goruntuleri santajlar olumler vs donuyor caktirmadan kadini bir arastirin derim kimdir neyin nesidir ha kardesin israrla istiosa birak patlatsin hanim abla yuzugu poposunda
Ayrica cocuk istiyor kardesim demissiniz evlenseler 3 cocuk yemesi giyimi,okumasi hastaligi hakikaten aklen noksan falanmi manyak parami kazaniyor bir tane daha istiyor
O mutlu evliliği bu kadınla yaşayacağını düşünüyor gerçekten yani, bazı insanlar belasını kendi goz gore göre çağırır kardesiniz de o misal..Kardeşim ilk evliliğinde pek evlilik hayatı yasamayamadı o Yüzden mutlu bir evlilik özlemi çekiyor. Içinde ukde kalmış.
Kendisinin 1 oğlu var eğer bir çocuğu daha olsa iki çocuğu olur. Yeniden evlenfiği 2. Çocuğu istiyor yani.
Kadının o kadsr anormal davranmasının sebebinin bem alkol almasına bağlı olabileceğini düşünüyorum çünkü buluştuğumuzda genel olarak ne yaparsınız ya da konuşursunuz diye sordum. Ya cinsellik yasarız ya uygun bir ortamda alkol alırız ya da arabada oturururuz dedi. Kadın görülmemek konusunda çok hassasmış çünkü.
Kadına evlenme teklifi etsem mi diye bir ikilem içinde kadın olumlu Işık verse zaten oğluna anlatacak ama kadın ciddi konular söz konusu olduğunda gerginlik çıkarıp 3 gün aramıyormuş.goncacim abinizin bu tavrını çok saçma buldum. Çocuğun hayatını kökten değiştirecek bir şeyi zamanı gelince pedagog eşliğinde söylerim ile örtbas etmek hiç doğru değil. Önce bir düşünsün kaç yıl sonra evlenirim oğlum kaç yaşında olur vs ona göre alıştıra alıştıra anlatsın madem. Çocuğa sindirmek için fırsat verin. Üstüne belki çocuk da ister. Bilemiyorum. Abiniz tek başına değil oğlu ile yaşıyor. Kararlarına onu da ortak etmeli.
Evet mutlu olur muyuz acaba seviyorum diyor kadın belki de mutlu oluruz ne yapsam kopamıyorum diyor.O mutlu evliliği bu kadınla yaşayacağını düşünüyor gerçekten yani, bazı insanlar belasını kendi goz gore göre çağırır kardesiniz de o misal..
Kadının idealleri yok demektir çalışmak istemiyorum mecbur kalırsam çalışırım mecbur bırakma demiş, kadın bence paraya düşkünü gibi geldi evlenirse de sorunlar çıkar bu kadından yana.Merhaba herkese ,
Benim 35 li yaslarda bir erkek kardeşim var. 1 kere evlendi ayrıldı şu an 9 yasında bir oğlu var onunla beraber yaşıyor. Ayrılalı 5 sene falan oluyor.
Tesadüfen İnternet'e biriyle tanışmış. 1,5 senedir falan ilişkileri varmış. Tanıştığı kişi de 38 yaslarında daha önce Evlenip ayrılmış 2 de çocuğu var ikiz çocukları var.
Kardeşim orta gelirli biri Çalışıyor , kadın çalışmıyor eski eşi ayrılırken ev vermiş her ayda düzenli nafaka ödüyor onunla geçiniyormuş.
Kardeşim artık evlenmek düzenli b aile hayatı kurmak istediğini söylüyor fakat kadın Etrafında kimseye ilişkisini söylemiyor , Kardeşimi arkadas aile vd tanıştırmıyor , gel gitli hareketler sergiliyormuş. Mesela sen benim hayatımın aşkımsın deyip ertesi gün hiç aramamak gibi
En son kadın kardeşime bir arsa beğendiğini söyleniş. Kardeşimde ortak Alıp tapuya ortak isim yazdırabilirşz Demiş kadın bunun üstüne vay efendim sen nasıl erkeksin paranın yarısını bana ödetmeyi nasıl teklif edersin erkekten iki yakamızı biraraya getirmek senin Görevin vs vs diye çıkışmaya Başlamış.
Kardeşim bu durumda ne yapmaya Çalışıyor benimle ilgili düşüncesi ne Hatalı mı davranıyorum diye sordu.
Ben anlam veremedim. Değişiklik bakış açılarına ihtiyacı var.
Yorumlarınızı tek tek okutacağım kardeşime.
kadın resmen dolandırıcı, bunu anlamamak için aptal olmak lazım, neden evlenmek istemesin ki yoksa???Hayır evlenmek istemiyor kadın.
Evlenmeden alalım beraber tapuya ortak isim yazdıralım Demiş kardeşim o sana Biçim istek erkek olarak Sen almalısın yarısını bana nasıl yüklersin Demiş.
Gözlemlediğim kadarıyla ne olursa olsun erkek kardeşim kadının hatalarını görse bile bırakamıyor.Kadının idealleri yok demektir çalışmak istemiyorum mecbur kalırsam çalışırım mecbur bırakma demiş, kadın bence paraya düşkünü gibi geldi evlenirse de sorunlar çıkar bu kadından yana.
Erkek kardesin boşlukta hissediyor kendisini sevgiye ihtiyacı var, o yüzden çok seviyorum demis.
Dikkatli olsun sen de iyi gozlemle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?