- 24 Nisan 2016
- 297
- 353
- 103
- 32
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Internet ortamında Eş arama Amacıyla tanışmamışlar.Kesinlikle uzak durdun kardeşiniz, bir defa doğru düzgün yuva kurmak isteyen insan bunların hesabını yapmaz bence, bir de internet ortamında iki çocuklu kadınınkoca araması da güvenilir gelmedi bana açıkçası. İnşallah kardeşinizin karşısına hayırlı biri çıkar
Dinlemiyor. Ayrılamıyor.uzak dursun kardeşiniz..
Eski Eşinden nafaka alıyor. Evlenirse nafakası gidecek. Kardeşime hoca nikahı yapalım Demiş.kadın resmen dolandırıcı, bunu anlamamak için aptal olmak lazım, neden evlenmek istemesin ki yoksa???
Arsa konusuyla ilgili olumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.Kadın belli ki birşeyleri koparmak peşinde anlamak bu kadar zor olmasa gerek yani gayet açık. Bence uzak dursun kardeşiniz olabildiğince.
bunu gözardı etsek bile kadın çıkarcı ve bencil geldi bana, ayrıca evlenmek te istemiyor ama kardeşiniz düzenli bir yuvası olsun istiyor, kadın çalışmıyor ve 2 çocuğu var, hem de tarla istiyor yani bunları biraraya getirince iyi bir profil oluşmadı benim zihnimdeInternet ortamında Eş arama Amacıyla tanışmamışlar.
Instagramda bir yorumunu beğenmiş kadın kardeşimin sonrada eklemiş. Kadın erkek arama sayfası değilmiş.
çünkü hayatı boyunca yatıp başkalarının sırtından geçinmeyi planlıyor, Allah bilir tabii ki biz içini bilemeyüz günahını almayalım ama pek güvenilir gelmedi bana, siz gördünüz mü peki kendisini?Eski Eşinden nafaka alıyor. Evlenirse nafakası gidecek. Kardeşime hoca nikahı yapalım Demiş.
Tamam işte :) Aklın yolu birdir, koparabildiği kadar koparacak, sonra da işi bitince gidecek, e ortada nikah ta yok zaten, temiz iş. Kardeşiniz aklını başına alsınArsa konusuyla ilgili olumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.
Evet kadın eski Eşinden aldığı nafaka ile hayatını idame ettiriyor.bunu gözardı etsek bile kadın çıkarcı ve bencil geldi bana, ayrıca evlenmek te istemiyor ama kardeşiniz düzenli bir yuvası olsun istiyor, kadın çalışmıyor ve 2 çocuğu var, hem de tarla istiyor yani bunları biraraya getirince iyi bir profil oluşmadı benim zihnimde
Yok hiç görmedim. Nasıl bir tipi vae çok merak ediyorum ama görsem zaten az çok tahmin ederim ne olduğunuçünkü hayatı boyunca yatıp başkalarının sırtından geçinmeyi planlıyor, Allah bilir tabii ki biz içini bilemeyüz günahını almayalım ama pek güvenilir gelmedi bana, siz gördünüz mü peki kendisini?
Kardeşim ona çok sayfı duymuş bi kadın olarak onun çıkarcı biri kötü niyetli OLdupunu düşünememiş.Tamam işte :) Aklın yolu birdir, koparabildiği kadar koparacak, sonra da işi bitince gidecek, e ortada nikah ta yok zaten, temiz iş. Kardeşiniz aklını başına alsın
kadın kabul etmiyormuş ki evlenmeyi. zina teklif etsin bak onu kabul ederBilemem artık o kısmı.
Bu arada ilk Tanışma için kadın mesaj atmış.
Instagramdan eklemiş sonra da kimsiniz demeye kalmadan telini istemiş. Telefon açmış hemen 2 hafta sonrada buluşmuşlar. Ilk yakınlaşmaları da 2. Buluşmada olmuş.
Kadındajş cesarete bakar mısın.
Kardeşimde diyor ki ona tektaş Alıp evlenme teklifi etsem mi
Onu yaşıyorlar ki zatenkadın kabul etmiyormuş ki evlenmeyi. zina teklif etsin bak onu kabul eder
acaba diyorum bıraksa da kardeşi kendi mi yaşayıp görse.Oncelikle kardesi bebekken 3 defa havaya atip iki defami tutunuz yoksa genel olarak cok ozur dileyerek yazicam boyle salakmidir??
İki kiz cocugu olan bosanmis AKLİ BASİNDA hicbir kadin bu kadar cesaretli olmaz olamaz hemen ilk adimmlar hemen telefonla irtibatlar 2. Defada cinsel yakinlasmalar imam nikahiyla yasariz resmiyede bakariz demeler sizin kardesiniz delirdi heralde yrn istedigi bise olmadi diyelim kiz cocuguma bise yapti pedofili bu adam dese aklanana kadar karakoldan cikipta cezaevine gitmek kismet olmaz yedigi dayagin haddi hesabi olmaz akilmi edemiyor
Bu isler artik ciddi cetelesmeli mevzular kamera goruntuleri santajlar olumler vs donuyor caktirmadan kadini bir arastirin derim kimdir neyin nesidir ha kardesin israrla istiosa birak patlatsin hanim abla yuzugu poposunda
Ayrica cocuk istiyor kardesim demissiniz evlenseler 3 cocuk yemesi giyimi,okumasi hastaligi hakikaten aklen noksan falanmi manyak parami kazaniyor bir tane daha istiyor
Amacın ne diyorum.acaba diyorum bıraksa da kardeşi kendi mi yaşayıp görse.
Ailesi ile bile tanışmadığı bir adamdan arsa isteyen bir kadın başka bir şey düşündürmüyor banaDüzeni var zaten kadının
Olumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.Ailesi ile bile tanışmadığı bir adamdan arsa isteyen bir kadın başka bir şey düşündürmüyor bana
Gitsin çevresini araştırsın hiçbişey söylemesin hem eskisini tırtıklayıp hem kardeşinizi oynatacak parmağında bunu göremiyormu AllahaşkınaOlumsuz cevap Alınca sen beni sevmiyorsun demeye Başlamış.
Çevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.Gitsin çevresini araştırsın hiçbişey söylemesin hem eskisini tırtıklayıp hem kardeşinizi oynatacak parmağında bunu göremiyormu Allahaşkına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?