Konu erkek kardeşim

Kadın belli ki birşeyleri koparmak peşinde anlamak bu kadar zor olmasa gerek yani gayet açık. Bence uzak dursun kardeşiniz olabildiğince.

Internet ortamında Eş arama Amacıyla tanışmamışlar.
Instagramda bir yorumunu beğenmiş kadın kardeşimin sonrada eklemiş. Kadın erkek arama sayfası değilmiş.

Internet ortamında Eş arama Amacıyla tanışmamışlar.
Instagramda bir yorumunu beğenmiş kadın kardeşimin sonrada eklemiş. Kadın erkek arama sayfası değilmiş.
bunu gözardı etsek bile kadın çıkarcı ve bencil geldi bana, ayrıca evlenmek te istemiyor ama kardeşiniz düzenli bir yuvası olsun istiyor, kadın çalışmıyor ve 2 çocuğu var, hem de tarla istiyor yani bunları biraraya getirince iyi bir profil oluşmadı benim zihnimde

Eski Eşinden nafaka alıyor. Evlenirse nafakası gidecek. Kardeşime hoca nikahı yapalım Demiş.
çünkü hayatı boyunca yatıp başkalarının sırtından geçinmeyi planlıyor, Allah bilir tabii ki biz içini bilemeyüz günahını almayalım ama pek güvenilir gelmedi bana, siz gördünüz mü peki kendisini?

Evet kadın eski Eşinden aldığı nafaka ile hayatını idame ettiriyor.
Ev de vermiş ayrıldığı eşi.
Kira geliri de varmış. Eski eşi varlıklı biriymiş.
Kardeşime de sen erkek olarak bizi biraraya getir. Ben bşy yapamam erkek olan sensin Demiş.

Yok hiç görmedim. Nasıl bir tipi vae çok merak ediyorum ama görsem zaten az çok tahmin ederim ne olduğunu

Tamam işte :) Aklın yolu birdir, koparabildiği kadar koparacak, sonra da işi bitince gidecek, e ortada nikah ta yok zaten, temiz iş. Kardeşiniz aklını başına alsın
Kardeşim ona çok sayfı duymuş bi kadın olarak onun çıkarcı biri kötü niyetli OLdupunu düşünememiş.

kadın kabul etmiyormuş ki evlenmeyi. zina teklif etsin bak onu kabul eder

acaba diyorum bıraksa da kardeşi kendi mi yaşayıp görse.

Gitsin çevresini araştırsın hiçbişey söylemesin hem eskisini tırtıklayıp hem kardeşinizi oynatacak parmağında bunu göremiyormu Allahaşkına
Çevresini arastırabileceği bi ortam yok ki tanımıyor kimseyi çevresinden instagramda tanışmış.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…