- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Evlenme düşüncesi yok ki kadının o Yüzden bizleri de merak etmiyordur.Tabiki yalvarır canım kardeşin gibi her istediğini yapmaya hazır ve nazır birini bulmuş neden bıraksın kadın? Ayrıca neden nilah yapıp eski eşten gelecek nafakayı bıraksın ki ? Bu yüzden kadın resmi nikah yapmıyor kardeşinizle çünkü hem ordan para gelicek hemde kardeşinizden arsa. Kendiyle ilgili birşey istese yine anlayacağım ama kadın direk arsa dan giriş yapmış.Birde kardeşiniz yarı yarıya ödeyelim diyince baya çıkışmış sizce bunda bir mantıksızlık yok mu ? Bir kere kadın gerçekten kardeşinizi sevse sizleri de merak ederdi.Canım beni ailenle tanıştırır mısın veya gel seni ailemle tanıştırayım derdi diye düşünüyorum.Tabi en nihayetinde kardeşinizin bileceği iş ama ben gidişatı pek beğenemedim.
Aşk başa gelince Akıl seyahate çıkarmış.Kadın resmen kardesınızı yeme pesınde daha evlenmeden ne tapusu aldırmaya calisiyor ki ondan sonrada basar gider ortada hesap soracak kımsede olmaz. Kardesınıde soyleyın kendini yedırtmesın bariz ortada cocuk olsa anlar yanı. Haberdemı izlemiyor ayrıca o kadar cok ornek varkı.
Anladim.. Allah sifa versin insallah.Kadın haftada 2-3 kere alkol alıyormuş. Bağımlı değildir belki ama 2-3 kez içer dedi.
Ilk Eşinin sorunları vardı psikolojik olarak hastaydı. Tedaviye yanaşmıyordu. Çaba gösterdiler tekrar tekrar denediler. Olmayınca ayrıldılar.
Şu an ailesinin yanında ilk eşi.
Eski eşten ev kardesınızden arsa çalışmaya mecbur bırakma vs tapuda çok arsası cıkar bu kadının temız calısıyorKadın çalışmıyor. Eski Eşinden geçiniyor. Evlenirsekte çalışmayacağım mecbur kalırsam çalışırım ama mecbur Bırakma diyor
Evlilik düşüncesi olmadığı için bizleri Tanıma Gereği duymuyorsur.Pardon maddi talebi olmamis derken bir bucuk senede zaten alacagini almistir bir de arsa talebinde bulunmus yani hangi kadin arsa ister anlayamadim.. Bir de kadin evlilikten yana degil dost hayati yasiyor resmen hangi normal kadin bunu kabul eder? Hadi kendi ailesine soylemiyor sutten agzim yandi ikinci kocaya guvenmeden olmaz diyor, sizleri neden tanimak istemiyor? İnternet ortamindan ya da bulusmayla falan nasil bir aile yapisi oldugunu cozebilir mi bir insan ? Karsisindakine nasil guvenebilir?
Gayet basit.Eski Eşinden kalmış 2 çocuğu için de nafaka alıyor o konuda bilgi kesşn.
Evet.Kendi üzerine arsa istiyor dememis miydiniz?
Psikiyatri hastası ağır derecede. Hastanede falan yatması gerekiyor.Annesinin (eski gelininin) hastalığı ne?
Canim cok sukur hic dost hayati yasamadim ama ne bileyim yani sonucta baska illerde falan da bulustuklarina gore birlikte oluyorlardir yani dost hayati olmasi icin illa evli olunmak gerekmiyor bence.. Nikahsiz girilen her iliski bana gore dost hayati..Evlilik düşüncesi olmadığı için bizleri Tanıma Gereği duymuyorsur.
Zaten buluştukları zaman bile etrafta kimseye Görünmek istemediği için baska ile çevre illere falan gidiyorlarmış.
Dost hayatı tam olarak bu mu oluyor ?
Evet 1,5 senede maddi olarak bir talebi olmamış. Ilk kez arsa konusu geçmiş.
Arsanın fiyatı da uygunmuş.
Evi bilmiyorum ama evlenince kadın hiç bir şekilde adamdan kendi için bir şey talep edemez.Nafaka ve ev gider mi ki öyle bir durumda ?
Ayrılamıyorum.O tutku arsayı alıp borçlarla ortada kalınca biter!
Kardeşinizi bi silkeleyin o bekar biri değil herşeyden önce bir baba!
1.5 yıldır tanıdığı ve özel hayat yaşadığı bir kadın için oğlunun rızkını yemesin azcık akıl yahu!
Dediği tek şey.daha ailesini tanımadığınız söylediklerinin doğruluğunun ispatı olmayan biri tapu olayına girmişse kardeşiniz hatalıdır
yaşı ergen değil
kadın belkide dolanrıcı parayı alıp sıvışacak
kardeşiniz hatalı bu kadından koşar adım kaçması lazım
Çelik halatlarla mı bağlılar?Ayrılamıyorum.
Kadın da beni bırakmıyor zaten diyor.
Bu işin sonu nereye gider ? Amacı ne diyor kardeşim.Kadın sağlamcı kardeşinle evlenirse ilk eşten gelen gelir kesilecek kardeşinin durumunu da bildigi için kit kanaat gecinmeyi düşünmüyor o yüzden evlenmeyi kabul etmiyor eğer kardeşin ayrılmayı düşünmüyorsa çok büyük maddi yükün altına girmesin çocuğuna yazık önce kendi çocuğunun rızkını düşünsün
Bunu kardeşime nasıl anlatacağım ?Gayet basit.
Kadın eski eşinden gelen nafaka kesilmesin diye evlenmiyor.
Abinizden de para alacak, gününü gün edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?