Konu erkek kardeşim

Evlenme düşüncesi yok ki kadının o Yüzden bizleri de merak etmiyordur.
Evlenmek istemiyor

Aşk başa gelince Akıl seyahate çıkarmış.

Anladim.. Allah sifa versin insallah.

Evlilik düşüncesi olmadığı için bizleri Tanıma Gereği duymuyorsur.
Zaten buluştukları zaman bile etrafta kimseye Görünmek istemediği için baska ile çevre illere falan gidiyorlarmış.
Dost hayatı tam olarak bu mu oluyor ?
Evet 1,5 senede maddi olarak bir talebi olmamış. Ilk kez arsa konusu geçmiş.
Arsanın fiyatı da uygunmuş.

Eski evlilikteki yaralar ve yaşın verdiği tecrübe konu aşk bile olsa insanı karşısındakine ''işine gelirse'' deme noktasına getirir kadının geldiği noktada bu galiba. İlişkide kaybetme korkusu olan hep kendinden verir kadında bu yok Tavizsiz , sağlamcı velhasıl zor bir insan kardeşindeki tutku ona maddi manevi hasar verebilir.

Evlenmek istemiyor ama arsa istiyor ne alaka... Kadın maddi çıkar peşinde çok belli. Sevse evlenir ondan sonra ne alacaklarsa alirlar. Ayrıca kardeşin bir kontrol etsin kadın evli olabilir. Etrafına duyurmamasi bazen hiç aramamasi düşündürücü ..Eşi uzun yol şoförü olabilir yurtdisinda çalışıyor olabilir. Malesef bu şekilde hayat süren insan çok .Eşi 3 ayda bir gelen insanlar tanıyorum ..Kardesinde eğer kadını gerçekten seviyorsa evlenince alalım öncelik nikahimiz balayına tatile falan gidelim desin ...

Canim cok sukur hic dost hayati yasamadim ama ne bileyim yani sonucta baska illerde falan da bulustuklarina gore birlikte oluyorlardir yani dost hayati olmasi icin illa evli olunmak gerekmiyor bence.. Nikahsiz girilen her iliski bana gore dost hayati..

Kadın olaya hesap kitap yaparak yaklaşıyor kardeşiniz gibi saf temiz duyguları yok ..
Ayrıcada ciddi bir ilişki varsa niçin en azından cok yakın etrafıyla tanıştırmaz?? 1.5 yıl ilişkileri var ama kadın kaçak dövüşüyor..koca saçmalıkk ama iş paraya gelince onu al bunu al ..kardeşinin zaafını biliyor ve zorluyor bu filmin sonu yok..
boşversin kardeşin iki ucu boklu deynek..

Ayrılamıyorum.
Kadın da beni bırakmıyor zaten diyor.

Bence hiç dert etmeyin kardeşiniz tutku duyuyorsa eninde sonunda yiyecek bitirecek kardeşinizi zaten o kadın. Aranıyor belli, buldumcuk olmuş.

Cok.tekin bir kadin gibi gelmedi bana karar kardesinizin tabi. Ben olsam ayrilirdim oyle biriyle evlenmezdim.dünyada ki tek kadin o degil elbet icine sinen daha iyi kismetler cikar karşisina. Ayrilsin ve önune baksin kardesiniz bence

Dediği tek şey.
Onu gizemli buluyorum. Tutku duyuyorum ayrılamıyorum

Ayrılamıyorum.
Kadın da beni bırakmıyor zaten diyor.
Çelik halatlarla mı bağlılar?
Ayrılamıyorum lafını ben anlayamıyorum
Nosunu hesaplarını engellersin ve ayrılırsın gelip kafese kapatacak hali yok ya
Kardeşinin ayrılmaya niyeti yok çeksin cezasını öyleyse keyfi bilir

Bu işin sonu nereye gider ? Amacı ne diyor kardeşim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…