- 12 Mayıs 2017
- 3.476
- 1.497
- 63
- 41
- Konu Sahibi Madamgonca
-
Ayrılmakta istemiyor kardeşimTamam işte.
Kadının eski eşten çok iyi geliri var ve onu kaybetmek istemiyor.
Neden bolluktan darlığa düşsün ki?
Hem gönlü dolu, hem cebi.
Kardeşiniz onun için gönül eğlencesi o kadar.
Evlenmek istemiyor kadınYani böyle dedi diye tamamen doğru olacak değil ya. E madem doğru evlensinler her şey normal rayına girsin. Hem gizli gizli buluşmak hem arsa muhabbeti resmileşir. Ortada çocuklar var bir de. Yazık yani.
Kadının amacı kendini sağlama almak bunun için de kardeşini kullanıyorBu işin sonu nereye gider ? Amacı ne diyor kardeşim.
Kadının amacı kendini sağlama almak bunun için de kardeşini kullanıyor
Daha geçen gün müge anlı ya 6 7 erkek çıktı evlenme maksadıyla kandırılan resmi nikahı kıymadan asla büyük borçların arsa ev almanın yüküne girmesin arsayı ondan sonra alsa bile tek tapu yapmasın kadına
çok yakin zamanda duydum bı tanıdığımız da bütün tapularını yeni eşine yapmış adam öldü eski eşinden olan çocuklarına bişey vermedi yeni eş bütün mali kendine aldı iki türlü de olsa önce kardeşiniz kendini ve oğlunu sağlama alsin
Bır an önce kacsın Eşiniz o kadından
O zaman yapacak birşey yok bazı zamanlarda bir müsibet bin nasihat iyidir derler iyi bir kazık yiyip yaşayarak öğrenecekOğlunu düşündüğü mü var(
Ozaman karar onun tabiki biz ne diyelim ki kötü bir evlilik yapacagi şimdiden aşikarAyrılamıyor. Kadın da ayrılmak istemiyor. Bir kez ayrıldılar gecen de kadın hiç olmazsa arkadas olalım dedi. Sonra yine ilişki Başlamış.
Eski Eşinden olan nafaka düşmesin diye böyle yaptığını düşündüm ben.Apaçık dolandırıcı
Sonradan müge anlı ya haber programlarına başlık olmak istemiyorsa bian önce bıraksın
Aile tanışması yok
Resmi nikah yok hele ki bunu bi kadın istemiyor olması ayrı bi tuhaf zaten
Arsa ne alakaysa arsa istiyor ve parasını vermemek için hir çıkartıyor
Kardeşine söyle bildiğin yolmaya çalışıyor
Nikah da yok adını sanını unutturup çok rahat kaçar bisey de iddia edemezsiniz
Yada bu tiplerin belalilari vardır buluşmaya çağırıp ağız burun dagittirip senet bile imzalardır
Akıllı olsun
Zaten kendisi de evlilik yapsak bile ayrılırız gibi geliyor ama ondan da vazgeçemiyorum diyorOzaman karar onun tabiki biz ne diyelim ki kötü bir evlilik yapacagi şimdiden aşikar
Iyi de canım benim aile olacaklarsa nafakaya ne gerek var zaten çocuklar babanın da çocuğu mecbur yardım yapcakEski Eşinden olan nafaka düşmesin diye böyle yaptığını düşündüm ben.
Çünkü kardeşim evinin yakınlarından biryere bırakıyor çok lüks biryerde yaşıyor diyor
Kardesiniz sormadan da soyluyorsa bilinc altina islemeye calisiyordur bu dusunceyi. Bilemedim yani kimsenin gunahini almak istemem ama hani disariye “ben hic dedikodu yapmam.” diye kendini lanse eden kadinlar genelde dedikodunun kitabini yazarlar ya benim aklima bu davranisi onu getirdi.Bunu devamlı söylemesinin sebebi ne olabilir ? Sormadığım halde devamlı bunu söylüyor diyor
Haksız kazanç sebepsiz zenginleşme.legal hırsız bunlar.ben 4 senedir calısmıyorum esımın elinden para almaya utanırım.bu ne yaEski Eşinden olan nafaka düşmesin diye böyle yaptığını düşündüm ben.
Çünkü kardeşim evinin yakınlarından biryere bırakıyor çok lüks biryerde yaşıyor diyor
Kadın evlenirse Baba'nın çocukları alma Hakkı yok mu ?Iyi de canım benim aile olacaklarsa nafakaya ne gerek var zaten çocuklar babanın da çocuğu mecbur yardım yapcak
Kardeşim de Başkalarıyla birlikte oluyor mu acaba diye Şüphe duydu ama ortak tanıdığı da olmadığı için bu kadını kimseye soramadı.Kardesiniz sormadan da soyluyorsa bilinc altina islemeye calisiyordur bu dusunceyi. Bilemedim yani kimsenin gunahini almak istemem ama hani disariye “ben hic dedikodu yapmam.” diye kendini lanse eden kadinlar genelde dedikodunun kitabini yazarlar ya benim aklima bu davranisi onu getirdi.
Yeri geliyor insan anne babasından istemeye bile çekiniyor.Haksız kazanç sebepsiz zenginleşme.legal hırsız bunlar.ben 4 senedir calısmıyorum esımın elinden para almaya utanırım.bu ne ya
Çocuklar küçükse anne de kalırKadın evlenirse Baba'nın çocukları alma Hakkı yok mu ?
Bir de eski eşin durumu iyi kardeşimle evlenirse 5 kişi olacaklar. Ve kadın çalışmayacak ne kadar yeter ?
Kadının şu an oturduğu ev bile normal apartman dairesi Değil ki
Söz konusu evlilik olursa kendi çocuğumu ezdirmem diyorBence uzak dursun
Kendi evladı varken parayı neden kadına ve kadının çocuklarına hibe etsin ki
Çocuklu 2. Evliliklerde mal varlığının ayrı olmasından yanayım çocuklarını mağdur etmemek adına
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?