Konu erkek kardeşim

Kadın evli değilmiş söylediğine göre eşi de çok varlıklı biriymiş eski eşi.
Nafaka ve ev vermiş kira gelirleri varmış geçiniyormuş.

Evet zaten birlikte oluyorlar.
Onun için tutku duyuyor ve ayrılamıyor.
Bir sebebi de o.
Bir de kadın haftada bazen birkaç kez yanlış anlama ben hayatımda bu zamana kadar senden baska kimseyle birlikte olmadım ilişkim olmadı diyormuş devamlı.

İnternetten tanıştığı bu kadın dolandırıcı olabilir mi. Ya da kardeşiniz gibi başkalarıyla da görüştüğü için bazen cevaplar iyi bazen kötü ve kimseyle tanıştırmıyor. Ve neden konu durup dururken arsaya, paraya geliyor. Yani bunlar evlendikten sonra konuşulabilecek konular. Neden böyle biriyle ortak tapuya girmek. Bunlar çok şüphe uyandırıcı .Ben kadının dolandırıcı olduğunu düşünüyorum.

Kardeşim ayrılmak istemiyor.
Bu işin sonu nereye gider diyor. Israrla Altın'da anlam Arıyor. Iyiniyet Arıyor.

Dediği tek şey.
Onu gizemli buluyorum. Tutku duyuyorum ayrılamıyorum
Bence şu sözleri söyleyen bir erkeğin ayrılıp önüne bakmasi biraz zor ille yaşayıp görecegım diyor ,peki kardesiniz başına gelecekleri akıl süzgecinden geciremiyor mu?
Belli ki işine gelirse mantıgı ilgi cekiyor ama gün gelecek kardesinizin işine gelmeyecek ve üzüldüguyle kalacak...yaşamadan anlamayacak besbelli..

Cok.tekin bir kadin gibi gelmedi bana karar kardesinizin tabi. Ben olsam ayrilirdim oyle biriyle evlenmezdim.dünyada ki tek kadin o degil elbet icine sinen daha iyi kismetler cikar karşisina. Ayrilsin ve önune baksin kardesiniz bence
Ayrılamıyor. Kadın da ayrılmak istemiyor. Bir kez ayrıldılar gecen de kadın hiç olmazsa arkadas olalım dedi. Sonra yine ilişki Başlamış.

Dediği tek şey.
Onu gizemli buluyorum. Tutku duyuyorum ayrılamıyorum

kardeşiniz korkuttu beni buradan
kazandığı paraları kadına kaptırmasın
bak tv lere kaç tane sahte gelin çıktı
kadın evli çocuklu olup ailesine başlık parası falan veriyorlar kadın düğün günü yada takı alışverişinden sonra kaçıyor erkek aileleride ailesinden birkaç kişiyi tanıştırdılar inandık diyorlar sizde birkaç kişi bile yok
hatta gerçekte öyle bir kadın var mı adı doğru mu bilinmiyor

Evet ayrılmaya niyeti yok
Kadın çekiyormuş onu bi sekilde

Bir de devamlı yani haftada birkaç defa kadın senden baska kimseyle birlikte olmuyorum sakın yanlış anlama diyormuş
Israrla böyle neden der

Kusura bakmayin ama bir de kardesiniz gizemli buluyormus neyini gizemli buluyor birlikte oldugu bir kadinin? Ayrica kiz degil ki anlasilsin yani neden ben bu zamana kadar senden baskasiyla birlikte olmadim deme ihtiyaci duysun ki? Nasil emin olucak kardesiniz baskasiyla da birlikte olmadigina?

Kadının davranışlarının Altın'da iyiniyet Arıyor kardeşim.
Belki çocukları için belki boşanmış oldupu için vs diyor

Evet bilinmiyor hiçbiri.
Çevrede sorabileceği kimsede yok

Kadın evli değilmiş söylediğine göre eşi de çok varlıklı biriymiş eski eşi.
Nafaka ve ev vermiş kira gelirleri varmış geçiniyormuş.
Tamam işte.
Kadının eski eşten çok iyi geliri var ve onu kaybetmek istemiyor.
Neden bolluktan darlığa düşsün ki?
Hem gönlü dolu, hem cebi.

Kardeşiniz onun için gönül eğlencesi o kadar.

Bunu devamlı söylemesinin sebebi ne olabilir ? Sormadığım halde devamlı bunu söylüyor diyor

Bir de devamlı yani haftada birkaç defa kadın senden baska kimseyle birlikte olmuyorum sakın yanlış anlama diyormuş
Israrla böyle neden der
Yani böyle dedi diye tamamen doğru olacak değil ya. E madem doğru evlensinler her şey normal rayına girsin. Hem gizli gizli buluşmak hem arsa muhabbeti resmileşir. Ortada çocuklar var bir de. Yazık yani.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…